Tepkiler ~10

11.4K 216 114
                                    

"Arkadaşlarınla bara gidersin ve biasınla karşılaşırsın seni gördüklerinde tepkileri "

Bangchan:

Seni gördüğü zaman şaşırmışdır tek geldiğini düşünmüş ve yanına gelicekken arkadaşlarının yanına gidersin hepsinin erkek olduğunu görünce sinirlenmiştir ve seni izlemeye başlamıştır sen onlarla yakınlaşınca kendini tutamayıp senin yanına gelmiştir ve bir anda kaldırıp seni mekandan dışarı süreklemiş ve tek kelime etmeden arabaya bindirip evine götürmüştür. Sen konuşmak isteyince yüzüne bakmayıp seni eve bırakıp gitmiştir.

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.


Lee know :

Seni barda görmeyi beklemiyordu hem de erkek arkadaşlarınla çok sinirlenmişti. Daha sonra senin biasınla tanıştırdığın erkek arkadaşını yanında görür ve biasın sana kendini göstermeden o arkadaşının yanına gidip, konuşup senin yanından kalkmalarını söyler arkadaşın da kabul eder. Senin yanından arkadaşların gidince tek kalırsın ve biraz korkarsın içmeye devam ederken biri elinden bardağı almıştır sen kavga edicekken biasın olduğunu görür ve sarılırsın biasın karşılık vermez sen ne olduğunu sorarsın geri çekilip. Biasın sadece dudaklarına bakıp gülümser ve öpmeye seni  başlardı.

Changbin:

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

Changbin:

Biasınla göz göze gelirsiniz ve gülümseyip geçersin biasın ise sinirlenir fakat yanına gelmez gururuna yedirememiştir. Çünkü bara erkek arkadaşlarınla geleceğini söylememişsindir biasın da ani kararla kız arkadaşlarını çağırır ve onlarla vakit geçirir senin gözünün önünde ama bir kere bile sana bakmamıştır sen gerilmişsindir çünkü bir kız arkadaşı biasının kucağına oturmuştur sen şokla bakıp yanında abi gibi gördüğün insana "ee yuh artık ben dayanamıyorum gidiyorum yolmaya " diyip sen içki bardağını kafana diker ve gidersin biasının yanına dığru giderken biasın sana dönmüştür sende o sırada kızın saçını tutup kalfırıp atmışsındır bile kız cırlayacakken kıza dönüp sus işareti yaparsın ve biasının kucağına gidip öpmeye ve sırnaşmaya başlamışsındır biasının dayanamaz ve eve giderisiniz😉

🤯Stray Kids Reactions✨Where stories live. Discover now