💎 2/2 💎 (m)

28.9K 1.6K 2.8K
                                    

***Jeongguk yolculuk boyunca uyuyamamıştı

Oops! Bu görüntü içerik kurallarımıza uymuyor. Yayımlamaya devam etmek için görüntüyü kaldırmayı ya da başka bir görüntü yüklemeyi deneyin.

***
Jeongguk yolculuk boyunca uyuyamamıştı.

Tahmin ettiğiniz üzere gözünü bile minimum seviyede kırpmaya özen göstermişti zira kendisiyle sözlü iletişime dahi geçmediği karşılıksız aşkı boynuna başını gömmüş, sıcacık nefesleriyle Jeongguk'u kutsamıştı ve Jeongguk bu şartlar altında uyumayı bırakın, nefes almayı bile ertelecekti neredeyse.

"Yol boyunca omzunda uyudu, Jeongguk hala nasıl hayattasın sen?"

Eunwoo'nun şaşkın sesi kulaklarını doldururken protokol üyelerine doğru ilerleyen Taehyung'u izledi bir süre Jeongguk. İstasyona varmalarına beş dakika kala uyanmıştı ve bunu yaparken burnunu birkaç kez Jeongguk'un boynuna sürtmesi kesinlikle ölüm sebebi olabilirdi. Sanırım sunbaenin Jeongguk'un canına kastı vardı.

"Sanırım bir daha banyo yapmayacağım." dedi Jeongguk hayal aleminde yüzen ses tonuyla mırıldanıp derince bir iç çekerken. Bunun üzerine Yugyeom kolunu Jeongguk'un omzuna atmış, hafifçe patpatlamıştı.

"Sunbae okuldan ayrıldıktan sonra efkar gecesi düzenlemiştik hatırlıyor musun Jeongguk? Zil zurna sarhoş olmuştun."

Elbette hatırlıyordu, bu arkadaşlarına karşı en büyük rezilliğiydi. Utanç içinde bir türlü normal rengine kavuşamayan yanakları, sanki mümkünmüş gibi daha da kızarırken sızlanırcasına bir ses çıkarıp gökyüzüne baktı Jeongguk.

Fakat Yugyeom'un insafı yoktu.

"Seni zar zor durdurmasaydık yanımızda soyunup onun adını inleyerek kendini parmaklayacaktın. Artık nasıl bir hayal gücün varsa ilk sarhoşluğunda kıçına vurmuştu."

"Sus!" diye söylendi Jeongguk elleriyle yüzünü kapatıp olduğu yerde tepinerek çocukça sesler çıkarırken. Utanıyordu, çok utanıyordu hem de. Gerçekten yapmıştı bunu, gerçekten arkadaşlarının yanında kendini Taehyung'u düşleyerek tatmin etmeye çalışmıştı ve arkadaşları -en azından Yugyeom- kesinlikle o geceyi, o gecede bırakacak kadar yüce gönüllü değildi.

"Buraya bakıyor. Jeongguk kes salak salak hareketlerde bulunmayı."

Eunwoo'nun uyarısıyla birlikte zıplamayı bırakıp dehşet içinde daha az evvel baktığı noktaya çevirdi başını. Taehyung'un kendisine baktığını gördüğü an yüzünü kapatan avuçları yanaklarını kavramış, garip fakat sevimli bir ifadeye bürünmesini sağlamıştı. Taehyung Jeongguk'un bu haline yere bakıp kendi kendine gülmekle yetinirken Jeongguk marjinal intihar yöntemleri kuruyordu kafasında. Bir insan hoşlandığı çocuğun karşısında daha ne kadar rezil olabilirdi ki?

Doğal yaşam parkına girene kadar sürekli dalga geçti Yugyeom Jeongguk'la. Çantasından çıkardığı sandviçleri Eunwoo ile Jeongguk'a uzatırken Jeongguk'unkini tam alacağı sırada geri çekmiş, "Dikkat et, içine azdırıcı koydum. Bir anda soyunup kendini parmaklamaya başlarsan karışmam." diyerek yine taşak geçmeye başlamıştı. Hırsla yeniden uzandı sandviçe Jeongguk. Büyük lokmalarla karnını doyururken Yugyeom'a kıstığı gözleriyle tehdit dolu bakışlar atıyordu.

cueva 🔮 taekook ✓ Hikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin