🎨0.9

6.7K 568 164
                                    

Bilindik hastahane kokusu..Artık yabancı gelmiyordu. Jungkook'un ve Bay Lee'nin telaşlı sesi..Koku alabiliyor, duyabiliyordum ama gözlerimi açıp kendime gelemiyordum.

Sanki birisi göz kapaklarımı zorla kapalı tutuyormuş gibiydi. O an gözlerimi açmak benim için gerçekten çok zordu. Sadece uyanmayı dilemiştim öyle değil mi? Uyanmıştımda..Sadece gözlerimi açmam kalmıştı.

"Hadi Ae Cha, aç gözlerini"dediğini duydum Jungkook'un. O benim için endişeleniyordu. Ve şuan yanımdaydı. Sırf onun için kendimi zorladım ve gözlerimi açtım. Gözlerim ilk beyaz tavanı gördü. Sağıma dönünce Jungkook'u gördüm. Hemen ayağa kalkarak doktoru çağırdı. Bir süre sonra içeri bir doktor ve birkaç hemşire girdi. Ardından ise Bay Lee..

Doktor kısa bir kontrol yaptıktan sonra Bay Lee'ye döndü. "Kan şekeri düşmüş ciddi bir şey yok ama galiba fazla sinirlendi ya da korktu. Ae Cha'nın bu tarz şeylerde dikkatli olması gerekiyor. Çok fazla sinirlenirse veya korkarsa yine bayılabılır"dediğini duydum doktorun. Hayatım tamamen kısıtlıydı..

"Akşama doğru taburcu olabilirsiniz. Geçmiş olsun tekrar"diyerek odadan çıktı doktor ve hemşireler.

🎨.

"İyi olacağına emin misin?"diye sordu Bay Lee. "Gerçekten iyiyim Bay Lee hem Sowon'u da çağırdım o da gelir birazdan sizde çok geç olmadan eve gidin eşiniz sizi bekliyordur"dediğimde gülümseyerek beni onayladı. "Yarın dersin kaçta başlıyor"diye sordu Jungkook. Şansıma yarın boş günümdü daha fazla dinlenebilirdim. "Yarın dersim yok"dediğimde dudaklarını birbirine batırıp kafasını salladı. "O zaman iyi akşamlar"diyerek el salladı ve asansöre binmek üzere olan Bay Lee'nin yanına gitti. Bende ona el salladım ve asansöre bindiklerinde kapıyı kapatıp hemen odama gittim. Üstümü değiştirip yemek yiyecektim.

Ultra mükemmel ve rahat şortumu giyip üstüme beyaz bir tişört giydikten sonra mutfağa gittim. Sadece canım ramen istiyordu, acılı bir ramen...Su ısıtıcısına suyu koyduktan sonra rameni çıkarttım ve geniş bir kaseye koydum. Su kaynaya kadar da Instagram'da gezebilirim diye düşünerek telefonumu elime aldım. Uygulamaya girince sayfa yenilendi. Jungkook bir hikaye atmıştı hemen tıkladım.

@jeon.jk:

Nasıl güzelsin öyle Jeon

К сожалению, это изображение не соответствует нашим правилам. Чтобы продолжить публикацию, пожалуйста, удалите изображение или загрузите другое.

Nasıl güzelsin öyle Jeon..

Tam Jungkook'un büyüsüne kapılmıştım ki ısıtıcının ışığının yanıp sönmesiyle telefonumu masaya bırakarak suyu kaseye koydum. Telefonumdan bir film açarak yemem yerken izlemeye başladım.

🎨.

Saat 12.31'di ve ben daha yeni kahvaltıdan kalkmıştım. Mutfağı topladıktan sonra salona geçtim ve televizyondan Youtube'u açarak çalışacağım dersin konu anlatımını açtım. Önümede ders kitaplarını koyunca çalışmaya başladım.

Saat 16.30'a kadar kısa aralarla çalışmıştım. Geriye yaslanarak sırtımı kütletince rahatladım. Ayağa kalkıp lavaboya gideceğim sırada zil çaldı. Sowon daha yeni mi geliyordu yoksa?

Kapıyı açınca karşımda Jungkook'u görmeyi gerçekten beklemiyordum. Elindeki poşetleri kafa hizasına çıkartarak salladı. İçinde benim en sevdiğim abur cuburları görünce şaşırdım gerçi şuan bir şeyler alıp evime gelmesi ayrı bir şaşırtıcıydı. Tavşanı andıran dişleri ile gülümsedi ve "Birlikte vakit geçiririz diye düşündüm"dedi.


-Ben geldimm

-Çok kısa bir bölümdü ama zorla yazdım gerçekten. Saat şuan 01.33 ve ben evime yeni geldim zar zor zaman ayırıyorum buraya.

-Ve şehitlerimizin sayısı gittikçe artıyor. Orada bir sürü can kaybı yaşanırken ben burada oturup rahatça bölüm yazamıyorum inanın. O yüzden bir iki gün buraya girmeyi düşünmüyorum umarım anlayış ile karşılarsınız..

-Görüşmek üzere..

Art ❦︎ |JJK|✔ [Tamamlandı]Место, где живут истории. Откройте их для себя