CHAPTER 01

20 4 0
                                    

[ΔΎΟ ΧΡΌΝΙΑ ΜΕΤΆ]

Ίρις.

Κρατούσα στα χέρια μου το ποτό ενώ κοιτούσα με ενα μελαγχολικό βλέμμα τριγύρω, αγνοούσα πλήρης την Marie που τα τελευταία λεπτά συνεχίζει και μου μιλάει για το πόσο βαρετό είναι το πάρτυ,το γεγονός ότι αυτό το πάρτυ έπρεπε να ήταν πιο ενδιαφέρον ή έστω κάτι ενδιαφέρον να έχει γίνει..Ίσως βαρέθηκε, είμαστε εδώ και δύο ώρες...Εγώ πάντως δε ήθελα να έρθω από την αρχή. Ήθελα απλά να μείνω στο διαμέρισμα μου,με λίγη μουσική να παίζει από το παλιό πικάπ και να διαβάζω το βιβλίο που έχω αφήσει στην μέση. Ίσως θα διάβαζα και για την σχολή μου, από μικρή ήθελα να γίνω γιατρός, και όχι επειδή η μητέρα μου ήταν, όχι όχι.. Επειδή ήμουν τόσο μαγεμένη,ήθελα να βοηθήσω και εγώ τον κόσμο. Ένα μικρό χαμόγελο σχηματίστηκε στα χείλη μου,ήπια λίγο ακόμη καθώς κοίταξα την Marie όταν άκουσα να με φωνάζει.

«Αλήθεια τώρα Ίρις; Πες μου ότι δεν άκουσες λέξη από ό,τι είπα!» γύρισα και την κοίταξα, μπορούσα να διακρίνω την ενόχληση στα πράσινα μάτια της.

«Συγγνώμη αλλά με ξέρεις-»

«Θα προτιμούσες να είσαι στο διαμέρισμα σου αγκαλιά με τα βιβλία σου! Το ξέρω!» Γέλασα,προσπάθησε να μιμηθεί την φωνή μου,κούνησα θετικά το κεφάλι μου.

«Απλά..Μην φύγεις ακόμη,σε παρακαλώ, δε έχεις ακούσει για όλες αυτές τις κοπέλες που έχουν εξαφανιστεί από προσώπου γης;!» πήγα να απαντήσω όμως μια ακόμη φωνή με διέκοψε.

«Δεν είναι μόνο κοπέλες ξέρεις..» Είπε ο Jackson καθώς ήρθε προς το μέρος μας, δίπλα το ήταν ο Alexey, παιδικός φίλος μας.

«Έχουν εξεταστεί και πολλά αγόρια, από μικρή ηλικία δηλαδή από πέντε μέχρι και είκοσι...Ο Mike έχει να επιστρέψει σπίτι του από την Παρασκευή!Και σήμερα είναι Τρίτη!Εχθές το έμαθα,όταν πέρασε η αδελφή του από το βιβλιοπωλείο του πατέρα μου και ρώτησε αν είδαμε κάτι ή αν ακούσαμε..»

«Τι πιστεύεις ότι γίνεται; γιατί εξαφανίζονται τόσα άτομα;» Ρώτησε ο Alexey καθώς ήπιε από το ποτό του,η Marie φυσικά ανάφερε τους εξωγήινους.

«Σίγουρα Marietta!» Της απάντησα με ολόκληρο το όνομα της εκείνη γέλασε ειρωνικά καθώς έπιασε από το μπράτσο τον jackson και πήγαν μέχρι την πίστα για να χορέψουν ένα τραγούδι του Elvis που έπαιζε εδώ και κάτι δευτερόλεπτα,ο Alexey έπιασε το χέρι μου αλλά δε πήγαμε στην πίστα. Μου έκανε νόημα να καθίσω στο σκαμπό του μπαρ.

when you came /Παλιά ΈκδοσηWhere stories live. Discover now