40. Bölüm

4.9K 321 194
                                    

Medya: Damla
***

Karşımdaki çocuktan karnıma darbeler almamaya dikkat ediyordum. Oraya her vurduğunda canım daha çok yanıyordu ordaki yara yüzünden. Belli etmemek için çığlıkta atmamaya çalışıyordum.

"Tüm gücün bu kadar mı orospu çocuğu?" dedim karnına dizimi geçirerek. Arkadan da Pınar sırtına tekmeler atıyordu. 5-6 kişi olduklarından ikili saldırıyorduk bir kişiye.

Pınar çocukla ilgilenirken diğerlerine baktım. Değişen hiçbir şey yoktu aslında. Ceyda bir çocuğun sırtına çıkmış saç yolma tekniğini uyguluyordu. Yağmur yine ninjalığını gösterip takla atarak saldırılardan kaçıyordu. Azra bacağı kötü olmasına rağmen iyi iş çıkarıyordu. Her kavgada olduğu gibi Hazalla sırt sırta vermişlerdi. Ilgın ve Nisa da bir olmuş çocuğu anasından doğduğuna pişman ediyordu. Ebrar da her gelmemiz de bir kavga çıktığı için alışıktı ve karşısındakini iyi dövüyordu. Damla ile İlayda da ona yardım ediyordu.

"Pınar eğil lan"

Dediğim şeyi anlamış olacak ki önüme geçip eğildi. Çocuk şaşkınlıkla ne yapacağımı bekliyordu. Bu hareketi yapmaya bayılıyordum. Zıplayarak bir ayağımı Pınar'ın sırtına koyup destek aldım ve hoplayarak çocuğa şu uçan tekme denen şeyden attım.

"Vayt kıral napıyorsun ya?" dedi Yağmur bir kez daha takla atarak. Yakında belini kıracaktı amk.

"Sanırım liderinizi öldürdüm lan. Bir kontrol edin" dedim diğer çocuklara doğru. Korkuyla bakmaya başlamışlardı.  Yok be öldürmemiştim ama süründürmüştüm.

Bizimkilerin yüzlerinde birkaç morluk falan vardı. Benim karnım feci derecede sızlıyordu. Yüzümde de birkaç sıyrık falan vardı. Bu sefer çok hasar almamıştık ya. Sayıca fazlaydık çünkü.

Kendime de boşuna zarar vermiştim amk. Kavgaya gireceğimi bilsem yapmazdım. Diğer çocuklar liderlerini yerden alarak korkuyla kaçmaya başlamışlardı. Yine fenaydık amk. Stresimi iyi atmıştım. Suçluluk duygum da nerdeyse gitmişti bile.

"Siktik lan ebelerini" dedi Ceyda gülerek.

"O son hareket neydi Serenay?" dedi Sıla hayran olmuş bir şekilde.

Zeynep ve diğer kızlar ise şokla bize bakıyordu.

"Eh biz de yapıyoruz bir şeyler" dedim havalı bir şekilde.

"Ay götüme bak hele"

Bunu dedikten sonra kolunu omzuma atmıştı Yağmur.

"O taklalar neydi ninjam?" dedim yanağından öptükten sonra.

Takla rekoru kıracaktı yakında amk.

"Çocukların yüz ifadeleri çok komikti ama" dedi İlkim gülerek.

Böyle diyince aklıma korku dolu ifadeleri gelmişti. Diğerlerinin de gelmiş olacak ki kahkaha atmaya başlamıştık.

Binbir zorlukla sonunda arabaya varmıştık. 2 arabayla gelmiştik. Çünkü başka türlü bu kadar kişi asla sığmazdık. Eşyaları bagaja koyup arabalara bindik.

Benim sürücü olduğum arabada İlayda, Zeynep, Damla, Yağmur, Nisa ve Hazal vardı. İlayda kimse gelmeden hemen benim yan koltuğumu kapmıştı. Arkaya sığmazlar diye Damla da onun kucağına binmişti.

"Götünü ağzıma sokacaksın nerdeyse Nisa" dedi Hazal homurdanarak.

"Sen benim götüme kurban ol orospu"

Onların bu hâline gülüp arabayı çalıştırdım. Pınar da arkadan beni takip ediyordu.

"Hastaneye gidelim mi önce? Pansuman yaptırırız" dedi Zeynep endişeli bir sesle.

only you | g×gWhere stories live. Discover now