Κεφάλαιο 4

129 41 16
                                    

Εδώ μένω, δεν με θέλουν οι γονείς μου με θεωρούν σκουπίδι, προτίμησαν με τα λεφτά να λύσουν το θέμα.

Αντί να πιστέψουν πως είμαι αθώα πίστεψαν τα ψεύτικα αποδεικτικά στοιχεία που ήταν εναντίων μας. Δεν αντιλέγω, οποιοσδήποτε άλλος κι αν ήταν θα τα πίστευαν αλλά οι γονείς σου; δεν θα είχαν ελπίδες για εσένα;

Όπως πληκτρολογουσα με μανία στο λαπτοπ μου παρατήρησα μια αντρική φιγούρα να κάθεται ακριβώς μπροστά μου. Σήκωσα το βλέμμα μου να τον αντικρίσω και είδα τον Μπερι να στέκεται όρθιος να με παρατηρεί. Δεν παρατηρούσε και ωραίο θέαμα, οι πιτζάμες με τους μονόκερους ήταν πολύ παιδικό..

"τι κάνεις εδώ;" τον ρωτάω ενώ παρατηρώ έξω πως έχει βραδιάσει. Δεν είχα καταλάβει ποτέ πέρασε η ώρα και πότε μπήκε μέσα, ούτε θόρυβο δεν έκανε!.

"δεν ήξερα τι να κάνω και σκέφτηκα να σε επισκεφτώ" παραδέχεται ενώ κάθεται στο πολύ αναπαυτικό μου ντιβάνι.

"μια η ωρα τα μεσάνυχτα; ααα ορέξεις θα έχεις" παραδέχομαι ενώ γελάει σιγανά, το γέλιο του σταμάτησε όταν με αντικρυσε ξανά.
Είχε ωραία γαλήνια ματιά, ένιωθες προστασία μόνο και μονο από το βλέμμα του. Τώρα κάνεις δεν το έβλεπε, εκτός από εμάς.

"μπα σκεφτόμουν πολλά" τον ακούω να λέει τελικά ενώ πέφτει με δύναμη προς τα πίσω, σταμάτησα να γράφω εκείνη την ώρα, πιστεύω ήταν πιο σημαντικό αυτός πάρα το βιβλίο, μπορεί να περιμένει έτσι κι αλλιώς.

"για πες" του προτείνω ενώ ρίχνω όλο μου το βάρος προς την πλάτη της καρέκλα, ενώ και εκείνος κάθεται καθιστός για να έχουμε σωστή οπτική επαφή.

" ο Όλιβερ, Λάιλα και Κάθριν είναι ύποπτοι για φόνο!" ξεστόμισε γρήγορα ενώ εγώ έχω μείνει άφωνη.

"τι λες; ακούς για την ακρίβεια τι λες; κάνεις μας δεν έχει κάνει τίποτα αυτό είναι το μονο σίγουρο! " αρχίζω να λέω ενώ ταυτόχρονα παρατηρώ πως δεν κάθομαι πια αλλά έχω σηκωθεί όρθια και πηγαίνω έρχομαι σαν τους τρελούς πέρα δώθε.

"σκέψου το λίγο" με συμβουλεύει και βάζει τα χέρια του στους ώμους μου, συνέχιζα να μην συμφωνώ με όσα είπε, χωρίς να έχει αποδείξεις δεν μπορώ να συμφωνήσω.

" εντάξει περίμενε " ξεφυσαει και με σπρώχνει απαλά να κάτσω κάτω στο μη αναπαυτικό ντιβάνι μου εγώ αυτήν την φορά.

Ένας δολοφόνος ανάμεσα μαςWhere stories live. Discover now