Prima data

11.4K 79 6
                                    

Nu pot sa spun ca prima dată cand am facut dragoste a fost îngrozitor . Da , a fost ceva nou , ceva la care nu ma asteptam , am simtit într-adevăr ceva dureros , dar a trecut . Sa va povestesc si cum a fost :
  Era într-o duminica parca , nu era foarte cald afară,  dar ma simteam super ciudat ,  pana atunci nu prea realizasem ca de fapt eu eram excitată. 
În dupa amiaza aceea a venit si prietenul meu pe la mine , Nadian .
E cu aproape 2 ani mai mare , asa ca el imi era si prieten , si frate , uneori si sora , si bff  . Cu el vorbeam orice pe scurt.
In dupa amiaza aia,  nu aveam de loc stare , iar el m-a simtit , nu ma intrebat nimic , dar cred ca si-a dat seama si ca sa ma încerce ,  mi-a pus mâna usor peste tricou , în zona sanilor.
- Cum e iubito? Ma intrebat , era prima dată când mă atingea acolo , si mi-a creat o stare , de parcă eram in transa,  putea sa imi faca ce voia , nu comentăm,  nu ma împotriveam.
- Bine . I-am raspuns cu vocea răgușită , dar a dat sa se oprească.  Te rog ...mai vreau... l-am implorat dar singurul lucru pe care mi la dat a fost un sărut pe frunte.
- E prea devreme puiule ! Stiu ce ai pățit,  dar nu putem face acum , nu aici . Mi-a spus în timp ce imi ridica cu degetele bărbia  pentru al privi în ochii.  Nu suntem pregătiți niciunul si...
- Atunci hai sa ne pregătim,  i-am tăiat replica rapid .
Il voiam , ce mai astepta ? Imi tremura toata fiinta , il voiam doar pe el .
- Bine , spune într-un tarziu. Dar mergem la mine , micuțo! Sa iti iei haine mai confortabile , si ceva de spălat in caz ca nu iti place gelul meu de dus .
Aveam emotii,  ma simteam ciudat , de parcă urma sa fac ceva rau in curând.
După ce am făcut micul bagaj,  si am plecat spre casă lui , ne-am oprit la o farmacie . Nu am intrat  , si nici nu am stat în dreptul farmaciei cât a intrat el . Mi-a fost prea rusine .  Dar cu toate astea am ajuns intr-un tarziu la el acasă .
Sincer , nu stiu cum am avut norocul ca ai lui sa nu fie acasa , iar toata casa sa stea la dispoziția noastră . 
- Hai sa facem baie . Imi spune entuziasmat ca un copil .
Era pentru prima dată ,  la amândoi.  Nici el nu avea experienta , si poate era mai bine asa . Nu ma mai simteam doar eu ciudat.
Am făcut duș pe rând,  fiindcă fiecare voia să scape de ceva par de pe ici-colo  si ne simteam jenați amândoi.
După ce am terminat , ne-am retras în dormitorul lui .
-Nadian , am emotii...i-am mărturisit.
-Și eu am , Nadia . Nu stiu daca ai observat dar imi tremura picioarele ...
Am chicotind cand l-am auzit , era asa drăguț! Il cunoșteam de câțiva ani si am trecut prin multe împreună,  dar niciodată nu credeam ca a face dragoste e așa ...emoționant.
Am incercat sa fac sa para ca am totul sub control , dar mai tare tremuram si eu.
-Ce facem acum? Il intreb curajoasă
- Ce ai spune dacă ne-am uita la ceva pentru început ?
- Cum ar fi?
- Stai sa vezi ! Imi spune si fuge către birou sa aduca tableta . Vreau sa te întinzi in pat , sa te faci comodă .
Zis si facut , acum el mai lipsea si era o atmosferă perfecta pentru un film bun.
In timp ce el cauta ceva drăguț,  eu am ațipit iar el s-a strecurat lângă mine.
- Iubito,  pot sa iti vad sani ? Ma intreaba iar eu am chicotind un da
-Perfect , imi spune si se pune pe mine cu mâinile sub tricoul alb pe care îl purtam.  Il ridică usor pana la ungurul sanilor.
-Ahh,  Nadian , ce faci? Il intreb cand imi prinde cu ambele mâini sani si incepe ai devora . Nu sunt mari , sunt chiar mici , dar nu m-am simțit niciodată complexata din cauza asta .
- Te iubesc ! Pricepi asta?? Vreau sa te vad fericita si nu vreau sa simti durere  in seara asta . Vreau sa te simti iubita , respectată , si cel mai important vreau sa fi doar a mea !
Cuvintele lui imi umplută inima de fericire . Il voiam , si la naiba , chiar nu imi era atât de teama de ce se va întâmpla . 
-Te vreau ...am spus într-un tarziu dupa ce s-a jucat destul de mult cu sânii mei .
- Iubito , pune mana aici ! Mi spus în timp ce mi-a prins mana mea puternică într-o lui si a dus-o chiar în zona penisului sau .
-E tare Nadian! Am exclamat dupa ce l-am simtit in mana mea .
- Tu ma faci asa iubito ! Vrei sa iti dau  eu chilotei jos ? Mă întreabă dupa ce cu umbla cu mâna pe coapsele  mele.
- Da vreau .
După ce i-a dat jos , mi-a despărțit picioarele si s-a strecurat cu capul intre ele . Nu făceam nimic , doar se uita , o analiză .
-Stii, e prima dată când văd o fata goală .  De cand suntem împreună,  nu am făcut niciodată nimic . Dar nu regret . Esti minunată satena mea !
Cuvintele lui imi gadila auzul . Imi plăcea să îl aud vorbind. După câteva secunde de privit , a trecut si la ceva mai frumos , nu stiu ce făcea acolo , dar făcea tare bine ! Imi atingea clitorisul , ca mai apoi sa isi bage un deget în mine .
-Nadian , te rog ...
-Și eu sunt dornic iubito , dar vreau ca totul sa fie perfect .
Imi lasa un sărut umed acolo jos  si dupa se ridică . Esti pregatita ? Ma intreaba emotionat
- Da,  raspund dar nesigură de mine .
Nu se lasa cu toata greutatea pe mine , dar suficient cât să nu il pot impinge daca doare prea tare.
Ma săruta pe frunte si pe buze si imi șopti la ureche cât de frumoasă sunt si cat de mult ma iubeste . Sincer , ma simteam ca in paradis ! În următoarea secundă am simtit cum ceva se împinge in mine , la început a fost mai blând,  iar apoi mai brutal . Nu am țipat ,  chiar dacă ma durea un pic,  in schimb il tine am strâns de par.
Il doream , il cunosc de atata timp si chiar imi doream sa fac dragoste cu el  doar ca pana azi , nu am avut curajul necesar.
Eram transpirati,  amândoi,  el incerca sa mărească viteza dar eu l-am oprit . Tot timpul , m-a ținut de mana , si m-a sărutat.  Pana într-un final cand a sărit ca ars de pe mine .
- Ce ai pățit? L-am întrebat fără să îmi dau seama .
Nu mi-a răspuns imediat , în schimb dupa ce am vazut ca se masturbeaza si ca sperma iese , am realizat ca de fapt avea grija de mine .
-Iubitule , bravo , te iubesc !! Ii șoptesc la ureche după ce il iau in brate .
-Dormi la mine in seara asta , fără comentarii! Imi spune , printre gafaieli.  
Ma simteam prea obosită ca sa comentez , în schimb am preferat sa ma cuibaresc lângă el .

Sexul în Cuplu Unde poveștirile trăiesc. Descoperă acum