Pedeapsa

5.9K 47 1
                                    

Ahh,  ador aventurile care încep cu o mica pedeapsă !!
Aventura  este de cand eram intr-a 11 la liceu . A trecut ceva de atunci , dar , va jur , sex mai mișto ( mai mult la figurat , ca la propriu cam lasa de dorit)  ca atunci nu am mai facut nici pana azi si nici nu vreau sa mai fac. Stiu ca va fac curioși ,  asa ca incep imediat!
Cum spuneam,  eram intr-a 11 , pe undeva prin primavara , daca nu ma înșel,  era chiar cu o săptămână înainte de simulări,  iar eu , ca o elevă  conștiincioasa  ce eram ma pregăteam să dau niste teste aparent nesemnificative. 
Poate pentru ca eram prea naivă sa cred ca ale teste ma vor ajuta cu ceva in viata , iubitul meu , Nadian , a ajuns să ma șantajeze (sau mai bine spus sa profite un pic de naivitatea mea) si sa ma amenințe că daca nu învăț,  si nu iau bacul , ma va pedepsi . Cum si in ce fel nu mi-a spus . Dar cert e că avea sa imi faca ceva .
În fine , învăț ,  vin  simulării , scriu tot ce stiu si astept rezultatele .
Nu mare mi-a fost mirarea când am văzut că am media la cele 2   nu mai mare de 6  si un pic. Eu una ,  eram mulțumită ,  stiam ce trebuie sa invat , cam care este media mea , si cat pot sa învăț mai departe , dar lui iubi nu i-a prea convenit .
A doua zi , asta cred ca intr-o vineri , ma invită la el , cică ,,Sa sărbătorim,, faptul că am trecut peste simulări cu bine .
M-am dus fără să stau pe gânduri, dar nu l-am gasit in camera si nici in bucătărie .  Am bănuit că poate e pe afara , asa ca am dat sa ies pe unde am intrat . Dar surpriza! Nemernicul  a avut timp sa incuie usile ! (Sincer , m-am speriat rau ) Dar am rămas cât de cât pe poziții.
Întru din nou în dormitor , si il gasesc pe Nadian in fata patului cu niste cureluse in mana si cu un zâmbet malefic pe buze
-Vino aici ! Imi ordona , iar eu m-am apropiat de el usor
- Dezbracăte pana la piele!
Simțeam cum mă ud usor , imi plăcea cand imi dădea ordine ..
Am făcut întocmai , ca mai apoi sa vina lângă mine și sa ma lege brutal de mâini și să-mi bage un fel de minge in gurita
- Capra ! Imi rasteste la ureche iar eu incuvintez din cap si ma asez in fata lui întocmai.
Ii simteam mana cum se plimba aievea pe curburile mele , pe fund , pe șolduri ,  pe picioare si ...intre picioare..
-Ahh , fetiță cuminte !
Astea au fost ultimile cuvinte înainte de a intra in mine .
Il adoram , v-am mai zis?
Imi plăcea cand ne jucam pe roluri si ma domină!
-Fetita buna ce esti tu ...
Iar următoarea am simtit-o pana in cel mai lung fir de par ..Ma lovise cu un soi de curea subțire și a naibii de tăioasă .  Asta pot zice ca nu mi-a plăcut,  de asta m-am si miscat in ideea ca poate intelege .
A inteles , dar nu a vrut sa faca nimic , sau poate asta era scopul .
-6? Atât ai putut? Buna la pat , esti! Frumușică , esti! Dar  si prostuta ? Asta e păcat mare , Nadia!
Si inca o lovitură. Nu plângeam ,  nu era genul ala de durere , era mai ok . Dar tot nu imi plăcea .
-Stii ce urmează? Ma intreaba la ureche
Sincer , n-am absolut nici o idee !
-Uite ce am eu! Si imi arata o jucărie anala de dimensiuni mari ( iar eu ma jucam cu alea mici , ca sa stiti ca chestia aia nu era pentru plăcere )
Am incercat sa il opresc , sa ma feresc , dar fără putință .
Cumva a reusit sa ma supună din nou , si sa ma imobilizeze , ca sa ma oblige sa il bag ...undeva.
Macar a fost drăguț sa ma dea cu ulei , cu o mână pe jucărie,  si cu cealaltă pe fundul meu , a reusit sa ii bage doar capul , am suportat pana la mărimea aproximativ egală cu cea a jucarii mele ( capul dopului anal ,  ca sa intelegeti) dar restul , nu a mai parut atât de plăcut..
Ușor usor , imi cădeau lacrimile pe obraz
- Vrei sa încetez? Ma intreaba , iar eu afirm din cap
- Atunci iti dau drumul la gura , si mi-o sugi si dupa esti libera!
Am acceptat . Ma gândeam ca v-am fi ok , mult mai ok  adică decat sa imi distrugă fundul . Dar nu a fost chiar asa plăcut nici asta :
După ce mi-a dat drumul ,  s-a poziționat în fata  mea  , eram plina de saliva , si in loc sa fie un oral mișto,  umed , călduț ,  plăcut pentru amândoi ,  a fost tot în soi de pedeapsă.
Si cum gurita mea sfântă ,  a luat în gura ( ma scuzati de expresia ce urmeaza) scula lui , a inceput un soi de ...Cum as putea sa o spun mai fain? ..un soi de apetit sexual ciudat din partea mea !
Cand lumea ii era mai draga si il simteam incordandu-se ca sa isi dea drumul , l-am mușcat putin , dar putin de tot!
Probabil din cauza impactului , sau din cauza ca era cât pe ce să își dea drumul , a expulzat putina  sperma , la mine in gurita , lucru ce m-a facut sa il scuip direct pe ochii.
Era pentru prima dată când il vedeam cu sperma pe fata! Si nu imi imaginasem , ca asa reacționează un bărbat la propria sperma ! Țipa la mine , nervos si agitat ca de ce am făcut asta!
-Bai , baiatule ! Tu te-ai folosit de mine pana acum , chiar credeai ca scapi asa usor ?
Am ras , va jur  , cu lacrimi!
Era răzbunarea perfecta , ce sa mai!
Vrei sperma, na sperma !
Si dupa treaba asta , cred ca nu a vorbit cu mine o zi , ca dupa sa isi ceara scuze pentru ce a făcut ,  si tot asa..
(Eu m-am ținut bine , nu mi-am cerut scuze dar nici nu o sa uit vreodată expresia lui!)

You've reached the end of published parts.

⏰ Last updated: May 01, 2020 ⏰

Add this story to your Library to get notified about new parts!

Sexul în Cuplu Where stories live. Discover now