beetje blijheid

51 4 12
                                    

Omdat ik dacht dat het eindelijk wel tijd was voor een beetje geluk in dit boek. En om mezelf er even aan te herinneren dat er nog redenen zijn.

Als iemand die veel alleen is en niet zo veel vrienden heeft heb ik niet zo veel echt blije momenten met andere mensen. Dit heeft ertoe geleid dat waarschijnlijk een van mijn favoriete gevoelens nu is om er even bij te horen.  Me helemaal dood lachen tot ik moet huilen. Hier een paar (en als we eerlijk zijn, dit is like 90%) van de momenten waarin ik even het gevoel had dat ik niet alleen was.

1. Ik was op het strand met een groep mensen en we waren gewoon aan het kloten, zoals jongeren vaak doen. Het was echt 11 uur 's avonds en we zagen geen ene fuck en we waren gewoon melig (er was een punt waarop we iemand kwijt waren en we dachten dat we haar gevonden hadden??? En toen bleek het een prullenbak te zijn lol. En de reden dat we haar niet konden vinden was omdat ze op haar bek was gegaan in het natte zand, en ze toen gewoon besloot te blijven liggen lol). Anyways, we hadden het over van die stomme liedjes die je dan op de basisschool verplicht moest zingen, en een jongen had het over dit liedje dat ik blijkbaar op hem na als enigste kende en hij yeete zichzelf gewoon op me? En gaf me zo'n gekke rugklop ding dat jongens doen? Ik was zo hard aan het lachen dat ik pas veel later voelde dat zijn schouder keihard in mijn schouder knalde waardoor mijn schouder blauw was ahahah.

2. Ik was zo'n super nerdy spel aan het spelen met een groepje en een meisje dat niet eens van aanraken houdt ging random achterover hangen om in een gekke positie te liggen op mijn schoot. Idk ik voelde me een beetje vereerd omdat zij echt niet houdt van aanraken lmao.

3. Ik lag met mijn beste vriend op zijn bed en hij was shit op zn ipad aan het doen en ik was aan het lezen en ik was niet alleen.

4. Ik was met twee vrienden naar de mac gelopen en ik had een verschrikkelijke link gelegd tussen de verschrikkelijke woordkeuze van J.K Rowling in de engelse Harry Potter boeken en toverstokken. Ik was aan het huilen van het lachen.

5. Was op een feestje en ik had handen vast gehouden met dit meisje en ze leunde tegen me aan en ze had zelfs mijn wang gekust en ik wordt echt niet snel verliefd op mensen maar ik ben gay en zeer eenzaam, dus ik was klaar om met haar te trouwen lmao.

Ik realiseer me net dat dit de enige momenten zijn die ik echt nog weet, dus enjoy.

neil and the ups and downs of mental healthWhere stories live. Discover now