10 Smile Problematic - Jimidise

489 38 8
                                    

Bunu bana Efulim önermişti

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.


Bunu bana Efulim önermişti. Bayağıdır duruyordu kütüphanemde. Sonra bu hesaba girip Begüm'ün hikayelerini stalklarken kütüphanesinde denk geldim ve hadi oku bakalım deyip başladım.

Ve kitap çok çok çok ama çok eğlenceliydi. Bitirdiğimde neden daha önce okumadım diye yakındım durdum ve evet tam yerinde bitti ama bitmesi de çok üzdü beni.

Olaylar o kadar düzgün ilerliyor ki her bölüm farklı bir sorunla karşılaşmanıza rağmen sonunda kızın hep aynı noktaya dönmesi güldürebiliyor. Ve bölüm sonlarını tahmin edebiliyorsunuz. Ağırdan satan kızların olduğu kurguları seviyorsanız kesinlikle okumanız lazım.

Seolhyun ve Hoseok okurken yüzünüzü güldürecek, eminim.

Kitaba şu etiketten ulaşıverirsiniz minnoşlarım. jimidise

Ben de iki saniye yağcılık yapayım ;')

Jimidise'ye buradan selamlar, saygılar. Ben Sena, buralarda çok bilinmem ama bilenler de Sera' olarak bilirler. Hani olurda ilerde kuma falan istersen ben olurum demeye geldim.

Saçmalamaya başladığımı fark edip kenara çekileceğim sizler de lütfen bu kitabı okuyup oylarınıza yorumlarınızı eksik etmeyin. Değer vermeyi hiçbir zaman unutmayalım çünkü ne demişti Lilya': Ne kadar değer, o kadar sevgi.

Haydi kalın sağlıcakla, yeni bir harika öneriler bölümünde görüşmek dileğiyle.

-Sera'

Wattpad Harika Öneriler DizisiWhere stories live. Discover now