18 La Vera Bellezza - Lamourestla

404 30 22
                                    

Bu çok kaliteli bir fanfiction

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.


Bu çok kaliteli bir fanfiction. Önce bunu bir söyleyeyim dedim.

Gerçekten o kadar özenerek yazılmış ki bir iki gündür hiçbir okuduğum kurgu keyif vermiyordu ve tatmin edici değildi ancak bu tam aradığım özelliklere sahipti.

Yazım ve noktalama da gözüme herhangi bir hata değmedi. Cümle kurumları oldukça şahane ve bu kesinlikle değer görmesi gerektiği anlamına geliyor.

Ayrıca minik bir ipucu vermem gerekirse şunu söyleyebilirim, Lalisa kılık değiştiriyor gençler. Bu yüzden olay daha da ilgi çekici bir durum alıyor. Erkek kılığında, asker rolü yapan bir kız düşünelim ve ilgimizi çektiyse bir koşu okuyup, oy verip, yorum yapalım.

Rica ediyorum oy verirken ve okuduğunuz satıra düşüncelerinizi belirtirken üşenmeyin. Yazan kişi o satırları yazarken oldukça fazla emek sarfediyor ve sizin yapmanız gereken tek şey, klavyede parmaklarınızı oynatarak birkaç cümle yazmak. Emin olun yazarı bunlardan başka motive edecek bir şey yok. Yeter ki düşüncelerinizi belirtin ve bunu yaparken saygıyı elden bırakmayın.

Şimdi kitaba ve yazarına aşağıdaki etiketten ulaşıp destek olabilirsiniz.

Lamourestla

Yeni bir harika öneriler bölümünde görüşmek üzere.

-Lilya'

Wattpad Harika Öneriler DizisiWhere stories live. Discover now