(°4°) Секс

56 4 6
                                    

Мини турнира, който създадох мина и четирима човека влязоха в джипа, а другите трябваше да дойдат пеша. Пристигнахме пред клуба и момчетата слязоха, а аз паркирах джипа. Влязохме вътре и си намерихме свободно сепаре. Седнах там, като изчаках сервитьорката да дойде.
-Здравейте, какво ще желаете?-попита и се усмихна мило.
-Бутилка водка и натурален сок праскова. Не искам лед. Благодаря ви.-сервитьорката си записа и се отмести, а пред очите ми блесна красиво момиче, което танцуваше, но по какъв начин. Караше ме да настръхвам. Беше облечена в черна копринена рокля и видимо скъпи обувки. По всеки детайл си личеше, че не е хапка за моята уста. Беше с кестенява коса и меден глас, който огласи ушите ми.
-Хеей, заспа ли?-попита ме, а аз се съвзех.
-Не, красавице, извинявай. Бях пленен от изпепеляващата ви красота.-сведох поглед надолу, а след това я погледнах в очите.
-Няма проблем, но да не се повтаря.-намигна ми и се обърна, като продължи да танцува, а аз продължавах да я гледам. Очите и бяха кафеви към черни. Продължих да я зяпам, а тя се обърна и дойде до мен.
-Ти май си просиш боя?-попита и се изсмя звучно.
-От кой бе скъпа? Кажи да го видим.-показах, че не ме е страх и се засмях, а тя сложи ръка върху бедрото ми.
-Тази водка сам ли ще я пиеш?-попита, но не изчака отговор, а си взе чаша и си сипа.
-Явно не.-измрънках под носа си, а тя втренчи поглед в мен, докато усещаше аромата на спиртната напитка.
-Да не би да не искаш компания? Или ти е по-приятно с мъже?-попита реторично, а аз се засмях.
-Нищо общо с тези на левия бряг нямам.-обидено измърморих с тежкия си и дрезгав глас. Вечерта премина в свалки и разговори за най-различни неща. От филми до световни проблеми. Излязохме отвън и седнахме на пейка в парка, който беше в близост до клуба.
-Ти от тук ли си? Тук ли живееш принципно?-попитах красивата девойка до мен.
-Родена съм в България, но живея тук от година. Мечтая да се върна там и да си живея щастливо.-каза и  се обърна на та страна, като видимо гледаше нещо.
-Вярвам, че ще се сбъдне. Войниците ли гледаш?-попитах.
-А, да, загледах се.-каза и ме погледна отново право в очите. Потънах в дълбоките и кафеви очи.
-Знаеш ли че си много красива?
-Знам, знам. В кой хотел?-попита директно, а аз се шашнах.
-Ами не знам. Не съм от този град.-засмя се.
-Споко плейбой. Лека вечер, не си лягам на първа среща.-стана и тръгна.
-Добре дай ми поне номера си.-догоних я.
-Ще ме намериш. Сигурна съм.-постави целувка върху устните ми, а аз започнах да я следя. Разбира се тя не знаеше, защото се движех из храстите. Измина половината град, а аз бях зад нея. Обърнах се и докато се обърна отново нея я нямаше. Продължих напред, за да видя къде е и в този момент тя ме дръпна в една тъмна уличка между блоковете.
-Преследваш ли ме?-целуна ме страстно.
-Точно така.-поставих ръка върху дупето и и я опрях върху стената.
-Харесва ми.-каза и хвана пениса ми и го стисна, а аз изпъшках.
-И н...
-Стига с думите. Започват действията.-прекъсна ме и бързо откопча колана ми и свали дънките ми. Докато се усетя какво се случва вече беше в устата и. Правеше кръговидни движения, с които ме караше да настръхвам. Това че бяхме точно до улицата изобщо не ни бъркаше, дори ни възбуждаше. Вече бях твърд като скала и тя спря. Хвана ме за ръка и ме дръпна зад блока. Опрях я на оградата изградена от камъни и навдигнах роклята и, когато видях че е без бельо. Поставих ръката си върху нежния и орган и вкарах два пръста вътре, докато я целувах. Експериментирах с темпото и движенията, когато намерих точните. Продължих с тях и я накарах да крещи. В сюблимния момент спрях и я вдигнах, като я опрях до стената отново и вкарах пениса си в нея. Тя изпъшка силно от щипещата болка на разширяване, тъй като пениса ми беше в много твърдо състояние, а принципно си беше голям и дебел. Вкарах го няколко пъти плахо, а тя се засмя и сложи ръце върху задника ми, като заби нокти в него и ме натисна в нея. Продължих с бързи и силни тласъци и усетих че е близо до разтърсващото тялото чувство. Направих още няколко тласъка и тя изкрещя от удоволствие, като отново заби нокти, само че в гърба ми. Краката и трепереха, а аз я пуснах на земята, за да се пошегувам с нея. Тя падна, но аз я хванах и се засмях. Хванах дупето и с двете си ръце и го стиснах, докато търках пениса си във вагината и. Тя клекна и започна да го ближе и лапа. След по-малко от минута експлодирах в устата и. Тя се изплези, а аз се засмях и вдигнах дънките си. В този момент на ъгъла се показа полицай и ние се засмяхме, а той тръгна към нас.
-Бягаме или да го бия?-попитах, а тя се засмя.
-Бягаме. По-забавно ще е.-тя стана и прескочихме оградата до нас бързо и започнахме да бягаме между блоковете.
-Страхлива ли си?-попитах.
-Ти шегуваш ли се.-засмя се.
-Виждаш ли стълбата на онзи блок. Качваме се и скачаме от блок на блок, а след това влизаме в някой и слизаме по стълбите и ще го загубим.-тя ми кимна и се качихме по стълбата.

Хей. Харесва ли ви? Какво е това момиче? Какво ще се случи с нея и службата му? Какво мислите? Искам да добавя, че момичето е съществуващо и е специален за мен човек, а именно ilievva.   Чакам мнения по главата.❤❤

You've reached the end of published parts.

⏰ Last updated: Apr 06, 2020 ⏰

Add this story to your Library to get notified about new parts!

Война и ЛюбовWhere stories live. Discover now