eleven. ✨

515 48 6
                                    

,,Harry, víš dnes ráno se nám ozval někdo z Syco music" začal mluvit Liam a já pomalu začal přicházet na to, kam tím míří. ,,Chtěl si s námi domluvit schůzku a... proboha nabídl nám, že by s námi podepsali smlouvu a můžeme nahrát naše první album!" vykřikl a Harry po jeho slovech málem spadl ze židle, já na tom byl podobně.

,,Děláte si srandu, že jo?" řekne pomalu Harry, ale hned na to vyskočí ze židle a všichni se začnou šťastně objímat.

Já sám jsem z toho maximálně v šoku a to se mě to ani netýká. Je to pro ně skvělá příležitost a jsem za ně tak moc rád! Moc dobře vím, jak dlouho na tohle čekali a jak moc to pro ně znamená.

,,Lou! Slyšel jsi? O můj bože!" vykřikne opět, když se od kluků odtáhne, až se na nás lidé v okolí káravě podívají. Také si mě vtáhne do objetí a zatočí se se mnou, až i já překvapeně vypísknu.

,,Tak moc vám to přeju kluci!" řeknu popravdě a konečně si jako normální lidé sedneme a hned na to k nám přijde číšnice.

Všichni si objednáme nějaké jídlo a pití, a vrátíme se k předchozí konverzaci o jejich úspěchu.

Harry mi už tolikrát vyprávěl o tom, jak moc by si s kluky přál vydat album a poslat tak svou hudební tvorbu dál. Ukázat lidem co v nich je a dokázat, že i obyčejní kluci z Anglie, tohle můžou dokázat. Nebudu lhát, už od prvního okamžiku, kdy jsem si pustila jejich cover na youtube jsem veděl, že mají velký talent a byla by škoda, aby se o nich nedozvědělo víc lidí.

Je šílené kam až to člověk může dotáhnout, když plně věří ve své sny a jde si za nimi.

,,Mamka mě pěkně seřvala za ty kytky" řekl zničehonic Liam a my ihned vyprskli smíchy. Před očima se mi ihned objevil obraz toho, jak Niall leží v těch kytkách, neschopen se postavit. ,,Prý budu muset zasadit nové" dodá a já mám pocit, že umřu smíchy. Představa Liama jak sadí kytky, je přímo smrtící.

,,Sorry bro, nějak jsem to nezvládl" ozval se Niall s myknutí rameny a Liam po něm hodil vražedný pohled.

,,Tak se nediv, když ses tak zřídil" podotkne se smíchem Zayn.

,,Haha, drž hubu" zamračí se na něj Niall a bouchne ho pěstí do ramene.

,,Prý s žádnou podobnou akcí už nemám počítat, za pár dní ale opět nejspíš odjíždí pryč, takže to zopáknem" řekne a upije si ze svého pití, které donese číšnice.

My čtyři si jen vyměníme pobavené pohledy a nijak to raději nekomentujeme.

Po zbytek obědu se samozřejmě zase řeší jejich první album, a i když jim to moc přeju a jsem za ně šťastný, tak mě až unavovalo pořád poslouchat to samé dokola.

Naštěstí mě zachránila Sierra, která za námi po pár minutách přišla. Sedla si mezi mě a Liama a ihned se pustila do konverzace se mnou.
Vykládala mi o tom, jak dnes v kavárně potkala nějakou holku, která se tady nedávno přistěhovala. Prý si povídaly celou hodinu a domluvili se na společných nákupech zítra odpoledne. Nechápal jsem, proč mi to říká, dokud mi nenabídla, abych šel s nimi. Prý si určitě budeme rozumět.

Nejdříve mi bylo blbé se k nim takto vetřít, když ale šlo vidět, že opravdu chce, abych šel, tak jsem nakonec moc rád souhlasil.

Po jídle se kluci nějakou dobu dohadovali, co podnikneme dál, nakonec se ale rozhodli, že půjdeme k Zaynovi domů a zahrajeme si nějaké videohry. Byl jsem už sice dost unavený, i tak jsem ale souhlasil, domů se mi vůbec nechtělo a užíval jsem si být v jejich tzv. partě, jak nás kluci už několikrát nazvali.

Všiml jsem si, že všichni bydlíme tak nějak blízko sebe a tohle místo není nijak daleko, proto šli ostatní pěšky, zatímco my s Harrym museli jet autem, jelikož ho tady nechat rozhodně nemůžeme.

Do pár minut jsme už seděli v prostorném pokoji od Zayna a já se popadal smíchy za břicho, když se kluci dohadovali o tom, jakou hru si zahrají. Přetahovali se o konzoli a nakonec i byli naštvaní na Liama, který ji omylem shodil na zem.

Se Sierrou jsme popíjeli džus a bavili se o všem možném, zatímco kluci hráli nějakou hru s auty. Takovým hrám nijak nerozumím a ani jsem žádnou nikdy nehrál, proto jsem se od toho raději držel dál. A to i když se k nim po chvilce přidala Sierra, to jsem raději seděl stranou a očima si prohlížel Zaynyho pokoj plných plakátů různých kapel.

,,Pojď si zahrát s námi Lou" houkl na mě Niall, když zrovna nebyl na řadě a já nesouhlasně zakroutil hlavou.

,,Jo Louisi, přidej se k nám" přidá se Liam a postupně i ostatní, ale já úspěšně dokázal odolat.

Nevypadalo to ale, že by s hraním chtěli v nejbližší době nějak skončit a po jejich neustálém přemlouvání, jsem se k nim tedy nakonec přidal taky.
Teď bych si nejraději dal pár facek za to, že jsem se k nim nepřidal už dřív. Byla to nehorázná sranda a dokonce mi to i vážně šlo. Vždyť jsem porazil i Harryho, který se po tom pěkně vztekal!

Už se začalo stmívat a já tak věděl, že je na čase jít domů. S Harrym jsme se se všema rozloučili a já se ještě u Sierry ujišťoval ohledně toho zítřka, poté jsme vyjeli směrem ke mně domů.

,,Moc děkuju za dnešek, jsem rád, že jsi napsal" promluvím, když přijedeme na příjezdovou cestu mého domu.

,,To já jsem rád, že jsi šel" usměje a ukáže tak své čistě bílé perly. Pomalu se ke mě natáhne a lehce přitiskne své rty na ty mé. Po malém polibku se chce odtáhnout, já ho ale nenechám a polibek prodloužím. Je mi s ním tak dobře, nechci aby už odjel. Sám jsem byla tímhle gestem překvapen, vypadalo to ale, že to Harrymu ani v nejmenším nevadilo.

,,Dobrou noc Lou"

,,Dobrou" řeknu s úsměvem a s hořícími tvářemi pomalu vystoupím z auta. Naposled mu zamávám od vchodových dveří a vejdu dovnitř, načež uslyším jeho odjíždějící auto. S výdechem se zády opřu o dveře a přistihnu se, že prsty s úsměvem přejíždím po svých rtech, na kterých jsem stále cítil jeho chuť.

.
.
.
hello!

jak se dnes máte? celá rodina mi odjela do Prahy a já mám celý den pro sebe, což si náramně užívám. po dlouhé době mám dům pro sebe! yayy

v dnešní části jsme zjistili skvělou zprávu a to, že kluci budou mít možnost nahrát jejich první album! co bude asi dál?🌝

snad se část líbila❤️

~have a nice day

Veronica.

love in outer space.|| larry stylinsonWo Geschichten leben. Entdecke jetzt