6. Ljubomora

1.3K 10 0
                                    

Brzo se oblacim i pogledamo se pre nego sto krenem da otvorim vrata.
Jedna reč. Jana.

"ej malecka, da nije moj medonja tu?"- pita drsko dok zvace zvaku i pravi balon od iste. Dosla fuksa u minicu, jedva joj dupe prikriva, u skupoj bundici i top majcicom koja joj jedva prelazi preko silikonskih prevelikih grudi koje svojom velicinom postaju previse ne ukusne.

"Joj evo sacu ga zvati, ajde udji da te ne pojebe neko u hodniku kako si obucena, ali mislim da kako ti je kosa raščupana neko te je vec pojebo vise puta" - okrenem joj ledja i vratim se u kuhinju i kad ona zatvori vrata vidim Zeyna sa zabavljenim izrazom lica.

Njemu je sve uvek zabavno. Konj.

"Mediceeee"- Jana mu se zatrci i krene da ga zagrli, on raširi ruke i jako je primi uz sebe.

JEBENO NE MOGU DA VERUJEM.

Krenu da se zvale, ta silikonjara ga ljubi, ljubi ga tamo gde sam i ja.

"Alo ajde mars u sobu neku, ne samo da mi se povraca od vas, nego mislim i da fekalije nadolaze" - kazem im kad se okrenu oboje i začude mom divnom rečniku.

"koja si ti mala odvratna postakuša" kaze Jana
"Medili, kako zivis ti sa ovom malom sto je ne vaspitana, mozda su je u domu maltretirali"-kaze sa laznim, zaljenjem u glasu.

Napravim tri velika koraka i pridjem joj, i uhvatim za tu nadogradjenu kosu i malo je visa od mene zbog tih salonki al ko je jebe.

"slusaj fukso, ja sam maltretirala takve kao ti! Ajde mrs u selendru iz koje si dosla da ti ne mabijem koj ekser u sise pa steta da ti se izduva jedini priliv novca" - krene da me grebe svojim vestačkim noktima. Ali mene boli kurac, prosla sam ja i gore stvari.

Krenem ka izlaznim vratima kad me Zeyn zaustavi.

"Idi u sobu Lorena, ne izlazi do kraja dana" - odvoji me od fukse koja se pobednicki smeska ka meni a onda potom njemu napravi neku jadnu facu.

"ma mars, muka mi je od tebe, a imali smo dogovor Zeyne" - odem u sobu i pokupim u mali kofer i stavim jednu svesku, hemijsku, ciste gacice, punjac slusalice, farmerke, majcu, carape, kondome, seksi prekratku haljinu, crne lakovane stikle, sminku i naravno gde da idem bez mog laptopa. Obucem jaknu i obujem patike koje drzim u sobi, za ovaj slucaj da moram da se iskradem. Pokupim 400 dolara iz knjige na polici koje cuvam i stekam od dzeparca koj mi daje Zayn.

Iskradem se iz sobe dok nosim kofer u rukama. Cujem kikotanje u njegovoj sobi pored koje je nezaobilazno da prodjem.

Dodjem do ulaznih vrata, i ucinilo mi se da su se stišali.
Načuljim usi i cujem.

"Ajdee medoo pa ajdee, malo da se mazimoo, ja to volimmm, vidi kako su mi usne spremne da te progutaju" - Jana govori glasnije verovatno da je cujem.

Samo otvorim vrata i izadjem.
Koj ce mi on kurac vise.

Izadjem ispred zgrade i krenem niz ulicu.
Jebo te, pa ja mogu da mu se osvetim.

Uzmem telefon i udjem u kontakte. Stisnem zelenu slusalicu i cekam da mi se javi.
Posle kratkog cekanja konacno se javi.

"halo Damjane, trebas mi" - Damjan je lik sa kojim sam izgubila nevinost (14 sam prvi put imala seks) i zivi sam.

godineWhere stories live. Discover now