7. osveta

1.1K 8 0
                                    

Pokucam na vrata i cekam da mi Damjan otvori.

"Ej Malecka!"-otvara vrata i uvuce me u zagrljaj.
"Pre tri četiri sata smo bili na kafi, da li je sve okej?"-pita pomalo zabrinuto.

"Slusaj moramo da razgovaramo i nadam se da primas gosta na par dana. Treba mi mesto gde cu da prespavam."-pruzim mu slatki pogled i trepnem okicama par puta.

"Naravno mala, upadaj, idi u sobu na spratu levo. Samo da unesem kofer na sprat. Ja cu da nam skuvam kafu."-kaze mi i namigne.

Ulazim u stan i malo razgledam, prelep je, kad primetime jedan zid koj je od stakla pridjem. Nikad nisam videla lepsi pogled. Zaboravim i da trebam na sprat da vidim sobu i na Damjana koj je vec skuvao kafu.

"Ej mala kafa je spremna!"-Damjan mi polako pridje od pozadi i zagrli me. Tako je topao i nezan priberem se I okrenem ka njemu, dahovi nam se mesaju,njegove usne izgledaju opijajuce.

primirim zelju da ga poljubim on je ipak bio moja prva ljubav, uvek cu osecati nesto prema njemu.

"Okej"-Kratko mu odgovorim i oslobodim se njegovih ruku koje su me grlile.

Bez reci sednemo, ja na trosed a on na fotelju.

"Kao sto znas ja sam od svoje 4-te godine u domu, e pa pre 7meseci me je usvojio jedan lik. Zayn. I poceo je da mi se jako svidja posle mesec dana, a u medjuvremenu smo imali seks. I ja kad sam shvatila da se zaljubljujem tu sam prekinula sa seksom i vidjali smo se samo kad je on kuci posle posla i bio je u prisustvu nekih kurvi ludela sam od ljubomore."- zastala sam sa pricom da cujem njegovo misljenje. Nekako se osecam kao da skidam veliki teret sa ledja. Priznajem neke stvari koje sebi nisam priznala.

"Dobro, nastavi'-klimnuo je uz podrsku i gledao me ispitivacki.

"Onda, tu je dolazila jedna fuksa, Jana, ona je bila najcesca od svih njih I najvise me je nervirala, silikonka. I danas nakon kafe sa tobom, ja sam otisla u kuhinju i on zamnom, ljubomorisao je zbog tebe, rekao mi da sam kurvica i na kraju smo imali seks ali prekinulo nas je zvono... I onda je dosla Jana i on kao da se promenio... "-kazem mu ono sto mi je na dusi i uzmem halapljivi gutalj kafe.

On me gleda par trenutaka pa dodje pored mene na trosed.

"Slusaj, ja mislim da on tebe voli da pravi ljubomornom. Zasto bi poludeo zbog kafe samnom" - pribije me uz sebe nakon sto ostavim kafu, i zagrli cvrsto.

Tako dobro mirise.

"I mislim da imam plan. Slusaj, hoces da i ti njega napravis jos vise ljubomornim?" - pita me i ja klimnem glavom.

Odvoji me malo od sebe i potom nezno stavi ruku na moj obraz.

"kako mi je ovo nedostajalo" - i odjednom zalepi usne za moje. Osecam se zbunjeno na sekund ali prihvatim poljubac. Ljubimo se strastveno i pokusava jezikom da produbi poljubac, ali mu ne dozvoljavam pa mu gricnem jezik i on ga povuce ali se nasmesi. Odvoji se od mene i pogleda me tuzno.

"ali u neku ruku bih vise zeleo da mi zaista imamo nesto, ne da pravis nekog ljubomornim samnom nego da zaista imamo nesto."-Kaze mi i ja se jos vise priblizim njemu.

"Mislim da mozemo da pokusamo opet."-Pogledam ga i nastavim "Ali ja imam skoro 17, i Zayn je moj staratelj, moracu kad tad da se vratim kod njega, cim shvati da me nema. Ali ne zelim da imam nista sa njim. Dosta mi je."- Vidim mu srecu u ocima i on me poljubim na brzaka i ode do kuhinje.

"Ide torta sa ananasom tvoja omiljena" - donosi mi tortu i ja sva srecna pogledam u njega.

***
Lezim u krevetu i razmisljam o Damjanu i Zaynu.
Ne zelim da spavam sa Damjanom ali mozda ne moram da budem sa Zeynom, on je stariji, godine su problem 10 godina a Damjan je stariji samo 3. Damjan je dobar decko, i osecajan.

Sa tim mislima zaspim.

godineOnde histórias criam vida. Descubra agora