/Chapter 1/

380 57 38
                                    

"Do you believe in love at first sight? It's a concept that is often portrayed in movies and stories. But maybe it's one of those things you have to experience to truly understand what it is. Let me tell you a story..."

                               Jayand  Menon

12 Σεπτέμβρη, ώρα 20:17

Ryujin's Pov

Βρίσκομαι στο μικρό δωμάτιο μου και το εξετάζω με κάθε λεπτομέρεια. Παρατηρώ το μπλε χρώμα στους τοίχους. Το χρώμα αυτό μου πρόσφερε μια γαλήνη, μια ηρεμία που αναζητούσα πάντοτε στη ζωή μου. 

Πλησιάζω με αργά βήματα το παράθυρο δίπλα από το κρεβάτι μου και στέκομαι δίπλα του με τη λεπτή φιγούρα μου. Η θέα μπορεί να μην ήταν και τόσο εκθαμβωτική, ωστόσο μόνο και μόνο που μπορούσα να διακρίνω, με τα καστανά μάτια μου, τα ξέρα φύλλα των δέντρων να πέφτουν στο έδαφος, έναν σχεδόν μαύρο ουρανό να εκτείνεται σε όλο το μήκος των ματιών μου και ένα φωτεινό φεγγάρι να στέκεται αμέριμνο πάνω μου, ένιωθα σαν κάτι περισσότερο από άνθρωπος. 

Χωρίς δεύτερη σκέψη, άνοιξα το παράθυρο και εισέπνευσα όσο πιο πολύ μπορούσα τον αέρα αυτής της γειτονιάς ενώ έπαιζα με αέρινες κινήσεις με το βραχιόλι μου. Δώρο από την μητέρα μου, λίγο πριν πεθάνει. 

Θα μου λείψει αυτή η πόλη, σκέφτηκα. 

Γύρισα το κεφάλι μου προς την παλιά ξύλινη βιβλιοθήκη μου. Αμέσως βρέθηκα να ξεψαχνίζω τα βιβλία της, σαν να πρόκειται να βρω ένα μυστικό, έναν λόγο, κάτι τέλος πάντων που θα μου επιβεβαίωνε πως κάνω τη σωστή επιλογή αυτή τη στιγμή. Πήρα στα χέρια μου ένα από τα αγαπημένα μου βιβλία. Το ξεφύλλισα γρήγορα, καθώς ήθελα να αισθανθώ την μυρωδιά στην ατμόσφαιρα. 

Ωστόσο, με ξύπνησε γρήγορα από αυτόν τον λήθαργο η φωνή του πατέρα μου.

"Ryujin, τι κάνεις τόση ώρα; Πρέπει να βιαστούμε, θα χάσεις το τραίνο", αναφώνησε ο πατέρας μου.Κατευθείαν γύρισα το βλέμμα μου πάνω στην ψηλή ανδρική φιγούρα που στεκόταν στην πόρτα μου. 

"Είσαι όλο το απόγευμα κλεισμένη στο δωμάτιο και δεν πέρασες έστω και λίγο χρόνο με τον πατέρα σου."

"Συγγνώμη μπαμπά, αφαιρέθηκα", ψέλλισα ενώ γέμισα τύψεις.

"Θα επανορθώσω όμως με μία ζεστή σοκολάτα, που τόσο πολύ αγαπάς." 

First LoveWhere stories live. Discover now