6

1.3K 54 5
                                    

Když utečou z našeho pokoje tak, se rozhodneme vstát a obléct se ,ale problém jest v tom, že mi všichni máme jakýsi problém v kalhotách a né zrovna malí problém. ,, Kluci mám otázku?" Otočím se na ně. Kluci kývnou ať pokračuji. ,, Máte taky ten pocit, že tyhle dvě omegy nás umučí?" Jen kývnou a jdem se obléct.
Scházíme po schodech, ale pořád s problémem mezi nohama. Dojdeme do kuchyně a tam už všichni sedí u stolu.
,, Já už si myslel, že nevylezete z pokoje pane Styls." Řekne Lou a skousne si ret při pohledu na můj rozkrok. ,, Ale vylezli a teď nám můžete říct, co je dnešní plán." Usměji se a sednu si i s klukama na židle. Vezmeme si jídlo a musím říct nikdy jsem nejedl nic lepšího. ,, No tak dnešní plán je takový, že půjdeme na vycházku do lesa." Řekne Ni. ,, Takže mi jse jdeme obléct." Řekne jeden z mích zaměstnanců. Jen pokývu hlavou a oni se vydají nahoru. Když už jsem si jistý, že jsou pryč zvednu se a přejdu k Louisovi. ,, Copak by jste rád pane Stylis?" Zeptá se mě jako neviňátko a zamrká na mě řasama za, kterými se schovávají krásné diamanty. ,, Lou jsi chytrý kluk, co myslíš." Řeknu a on hlasitě polkne. Zee a Li stojí u Nialla, který se krčí. ,, No tak bych řekl, že jste naštvaný." Řekne a najednou mi zapípá mobil. Vyndám ho a kouknu, kdo mi co posílá. Lou. Rokliknu naší konverzaci a dostanu infarkt.

BooBear:

BooBear: Ahoj Harry Styls

Ups! Tento obrázek porušuje naše pokyny k obsahu. Před publikováním ho, prosím, buď odstraň, nebo nahraď jiným.

BooBear: Ahoj Harry Styls

A kurva. ,, Ty by jsi zasloužil pět a dvacet na zadek." Řeknu a stoupnu si před něj tak, že on sedí a já stojím u ním před židlí. ,, A za co?" On bude dělat, že neví? ,, Lou!" Zavrčím varovně. Kouknu se je klukům a tam je to trošku jiný. No, Li drží Nialla na židli mezi tím co ho Zee vzrušuje. Uslyším jak zavrzali schody. Tak si rychle sednem a už jsou tady. Niall těšce vydýchával Zeeho a Liamovo dotyky a Lou vydýchával moji vůni. Musím uznat je chytrý a rychle si do myslel, že jsem Harry. ,, Můžeme vyrazit?" Zeptají se mě a já se usměji a kývnu na Nialla. Ten jen rychle pokýve hlavou. ,, Ni já jdu zahnat ovce." Řekne mu Lou a on se konečně zpamatuje a už se konečně začne chovat jako dříve. ,, Dobře. Jesli chcete můžete se podívat." Já se kouknu na kluky a ty kývnou na souhlas. ,, Dobře." Řekneme a vydáme se k ohradám.
Stojíme před velkými pláněmi a čekáme až přijde Lou. Uvidím ho jak jede na tom krásném bělouši a po obou bocích mu kráčeli nádherný vlci. Jeden bílí jako sníh a druhý černý jako úhel. Připomíná mi to Ďábla a toho koně, co na něm Lou sedí. Tak bílí a černý. Usměju se a oni se začnou se zaháněním ovcí.

Snow

Black

Když je všechny zahnali do ohrady tak přijel ke mě a dal mi kytku, která byla na téhle louce v hojném počtu. ,, Díky." Řeknu a on se usměje.
,, Je to omluva za to ráno a má stejnou barvu jako tvoje oči, takže k sobě ladíte."  Řekne a rozjede se pryč.

Kytka

Louka

Ups! Tento obrázek porušuje naše pokyny k obsahu. Před publikováním ho, prosím, buď odstraň, nebo nahraď jiným.

Louka

Dal jsem mu kytku a jel vše uklidit. Potom už jsem si sedl se na Louku a vedle mě si sedli Snow a Black a já měl v náručí mého oblíbeného králíka se jménem Rudolf. Až do večeřa jsem přemýšlel o té krásné alfe a díval se do lesa na okraji louky. Když už slunce zapadalo a šel jsem dodělat povynosti a všechny nakrmit a potom si vzal Rudolfa a ty dva lumpi do postele a i s nima usl s poklidem, protože se vrátili a všichni byli v pořádku a to hlavně Niall a ty tři.

Vaše Magda.

AlfaOmegionKde žijí příběhy. Začni objevovat