×33×

3.4K 235 214
                                    

Multi : karan

(+80 VOTE)

Yatağın başlığına kelepçelenmis ellerimi sanki açilabilirmis umuduyla bir o yana bir bu yana döndürüyordum.
Öyle çok ağlamış, öyle cok buraya kendi ayaklarimla geldiğim güne kufretmistim ki simdi ne gözlerimden akacak bir yas nede dilimden cikacak bir söz kalmıştı.

Çok caredizdim...şuan grurumu ayaklar altına alıp kadirin yanına dönmek için neler vermezdim.
Lanet olsunki onu çok özlemiştim daha bir gün bile gecmemesine rağmen ve böyle düşünmem kendime olan saygimida yitirmemi sağlıyordu.

Karşi duvardaki büyük gösterişli kare şeklindeki saate baktım.
00:30 olmustu.
Ayaklarımla yattığım yatağa son  bir iki vuruş daha yapıp daha fazla gözlerimin kapanmasina dayanamadan gözlerimi karanlığa bıraktım.

**********

Sabah uyandığımda gözlerim yine her zamanki gibi açılmamak için direniyordu.
Gözlerimi açmadan esnemek için ellerimi havalandirdiğımda sert bişeye carpmamla gozlerimi açmam bir oldu.

Yüzü boyun girintime gömülü dağınık saçlı üst tarafi tamamen çıplak bana sıkıca sarılmış bir adam...karan, istemsizce yutkunurken bu halimize mi şaşırsam yoksa ellerimi çözmüş olmasina mi bilemedim.
Ben nasıl derin uyumusumda bu olanları hissetmemisim.
Üstüme baktığımda sadece beyaz bir sporcu atleti ve minik bir şort gormemle karanın çıplak belime dokunuyo düşüncesi beynime vurgulanmaya başladı.

Şuan eminimki yüzüm renkten renge girmiştir.
Hayır onu artık itmeye bile korkuyordum ki itsemde pek etkili olacağını sanmam belimi öyle sıkı sarmış öyle bir yüzünü gommus anlatamam.
İlk defa onla bu kadar yakındık ve şunu itiraf etmezsem olmaz kesinlikle baş döndürücü sigara ve erkeksi parfüm karışımı bir kokusu var her kız bundan kolaylıkla etkilenebilir.

Uyuduğu için ona daha iyi bakıyorum da dünkü duzlesmis saclari da iyiydi ama kesinlikle dağınık saçları benim tercihim olabilir dalgali saclari onu öyle bir masum hale getirmiski dunkü karanla bunun aynı kişi olduğuna inanamazdim.

Kafamı yüzüne bakmak amaçlı biraz geri çekerken karan gözleri kapalı bir şekilde birkaç bişey mırıldanip beni kendine geri cekerken yutkunmadan edemedim.
Artık bu kadar yakınlık fazlaydi, titreyen sesimle beraber" k...karan" dedim...ama öyle sesiz soylemistimki sanki uyanmada biraz daha böyle kalalim der gibiydim.

Karan uyanmayinca istemsice çıplak kaslı göğsüne durtmek için elimi goturuyordumki bir anda o benden önce davranıp ani bir hareketle elimi kendi çıplak göğsüne koyunca kaşlarimı havalandirarak alt disimi issirmaya başladım.

Gözleri hala kapaliydi, büyük ihtimal uyku sersemi bir anlik elimi aldı diye düşünüp tam geri cekecekken o elimi birakmadan " hissediyormusun" demesiyle kaşlarimi catarak gözlerimi karaninkilere cevirdim hala kapaliydi.
" Neyi?" Derken ciddi anlamda bunu sormustum.
Karan sorumla beraber gözlerini açınca içimi bir heyecan kaplarken " kalbimin senin için atışını" demesiyle benimde kalbim yerinden çıkacak gibi atmaya başladı.

Şuan ciddi derecede içimi de disimida bir utanç kaplamisti.
Kafamı kizaran yüzümü gormesin diye yere eğerken karan çenemden tutup kafami dikleştirirken " benim yanımda hiç birşeyden utanmana gerek yok" dedi...sustum..." bak dün sana öyle davranmak istemedim...ama nappiyim bi an kardesimin salakca ama senden hoslandigini düşündüm ve inan bana böyle bişey olmasi hiç iyi olmaz" derken göğsüne yerlestirdigi elimi serbest bırakınca bir anlık kendimi boşlukta gibi hissetsemde hemen toparlandim.

Burdan anliyorum ki kesinlikle Doruğun beni götürmek gibi düşüncelerini karana soyemezdim.
" Saçların uzamis" diye bir anda konuşmasıyla irkilirken ağzımdan bi"ne" çıktı.

SAPIK (kurtar beni) -TAMAMLANDI-Hikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin