57 : Louder that bombs

64 5 3
                                    


"Jimin! Δεν ήξερα πως είσαι εδώ." του λέω χαρούμενη που επιτέλους βλέπω ένα γνώριμο πρόσωπο, αλλά αμέσως αλλάζω διάθεση όταν αντιλαμβάνομαι πως είναι και αυτός μεθυσμένος.

"Θέλω να σου πω κάτι... μου αρέσεις πολύ." μου λέει πιάνοντας το χέρι μου και αρχίζω να πανικοβάλλομαι.

Δεν ξέρω για ποιο πράγμα να αγχωθώ. Για το ότι ο Yoongi είναι ερωτευμένος μαζί του; Για το ότι είναι μεθυσμένος και δεν ξέρω τι θέλει να κάνει; Ή για το γεγονός πως είμαι και εγώ λίγο μεθυσμένη και δεν ξέρω πως να αντιδράσω;

"Δεν είναι ωραίο που μου το λες όσο είμαι μεθυσμένη." του απαντάω νιώθοντας πως αυτό που λέω είναι η πιο λογική απάντηση.

Εκείνος σηκώνεται απότομα και με νευριασμενο βλέμμα, και αρχίζει να απομακρύνεται με γρήγορα και έντονα βήματα, κάνοντας με να νιώσω ακόμα χειρότερα.

Καθώς προσπαθώ να ηρεμήσω, μια ψηλή φιγούρα κατευθύνεται προς το μέρος μου, και όταν έρχεται λίγο πιο κοντά μου, το φως του φεγγαριού αντανακλα στο πρόσωπο του, και βλεπω εκείνον που τόσο θαυμάζω. Τα όμορφα χαρακτηριστικά του τονίζονται υπέροχα από το φεγγαρόφωτο, όμως δεν μπορώ να παραβλέψω τα κόκκινα του μάτια. Δεν ξέρω αν είναι από το κλάμα, ή κάτι αλλο. Όμως είναι πολύ κόκκινα και ταλαιπωρημένα.

Χωρίς να πει λέξη κάθεται στην καρέκλα απέναντι μου. Κοιταζόμαστε και ενθουσιάζομαι λίγο, καταλαβαίνοντας πως επιτέλους θα μου μιλήσει. Νιώθω πως θα είναι αληθινός. Δεν με ενδιαφέρει αν θα είναι από το ποτό, πάντως ανυπομονώ να ακούσω τι θα πει.

Τον βλέπω να ανοίγει το στόμα του, όμως ακριβώς την ίδια στιγμή εμφανίζονται από πίσω του η Στέλλα και ο Jin.

"Νομίζω πως θα ήταν καλύτερα να φύγεις." του λέει ο Jin και ο Taehyung χωρίς καν να τον κοιτάξει σηκώνεται και χάνεται στο σκοτάδι, λογικά με κατεύθυνση το ρετιρέ που βρίσκεται πάνω από εμάς, και είναι η τοποθεσία του πάρτυ.

"Τόση ώρα με έχετε γραμμένη και τώρα έρχεστε και τον διώχνετε;" ρωτάω σαφώς εκνευρισμένη. Ήθελα πολύ να μιλήσω μαζί του.

"Αντί να μας ευχαριστείς που ερχόμαστε να σε μαζέψουμε, γκρινιάζεις;" μου φωνάζει η Στέλλα αφήνοντας με έκπληκτη.

"Έλα πάμε να φύγουμε." μου λέει λίγο πιο ήρεμα ο Jin και προσπαθεί να με σηκώσει.

"Δεν φεύγω! Είμαστε τσακωμενοι με τον Taehyung και αν φύγω έτσι, αύριο στα γενέθλια μου δεν θα βγει μαζί μου!" φωνάζω το πρώτο πράγμα που μου έρχεται στο μυαλό, αδιαφορώντας για το ποιος ακούει.

You've reached the end of published parts.

⏰ Last updated: May 29, 2021 ⏰

Add this story to your Library to get notified about new parts!

Fake LoveWhere stories live. Discover now