~8.BÖLÜM~

28 12 6
                                    

Kaç saat uyuduğumun farkında bile değildim. Hemen uyandım,elimi yüzümü yıkamak için banyoya gittim.Daha sonrasında kendime gelmem için bir kahve yaptım. Kahvemi de alıp çalışma masama doğru yöneldim.Çalışmam gereken bir sınav ve de yapmam gereken bir ödevim vardı.Öncelikle ödevimi yaptım sonrasında ise günün konularını tekrar ettim. Haftaya olacağım sınav için hazırlanma zamanım gelmişti. İlk önce o dersin anlamadığım konularıyla ilgili videolar izledim. Daha sonrasında kendimi deneme yaptım. Süre tuttum ve o denemeyi çözdüm.Sonrasında ise biraz daha o dersle ilgili tekrar yaptım. Önemli bulduğum notları bir çalışma kağıdı hazırlayarak oraya geçirdim. Yapmam gereken tek bir iş kalmıştı. Haftalık ders çalışma programı hazırlamak. Onu da hazırladıktan sonra masamın üzerine koydum.Ders çalışmayı da bitirdim.Okuldan geldiğimden beri yemek yememiştim.Aşağıya indim ve anneme yemek yiyeceğimi söyledim.Annem yemek hazırlayana kadar bende televizyon izledim.Sonrasında yemek masasına oturup sessizce yemek yedim.Artık yorgunluktan beynim uyumam için uyarı veriyordu bana.Odama çıktım ve yatağıma uzandım. Biraz telefonla uğraştım. Sonrasında kulaklığımı takıp müzik dinledim.Yorganı kafama kadar çektim. Ve daha sonrasında uyku beni kendi topraklarına çekti.Sabah olmuştu. Alarmın sesiyle uyandım. Okul kıyafetlerimi giydim ve elimi yüzümü yıkadım.Aşağıya indim,annem her zamanki gibi mükemmel bir kahvaltı hazırlamıştı.

" Günaydın kızım. "

"Günaydın anne."

_Masaya oturup kahvaltı yaptım. Daha sonrasında annemi öpüp evden çıktım. Okul servisi gelmişti. Serviste bizimkiler vardı. Selam verip yerime geçtim.

"Alya bugün okul çıkışı bir yerlere gidecektik unutmadın değil mi?"

_Ben onu tamamen unutmuştum.

Elim telefona uzandı ve anneme haber vermek için mesaj attım. " Annecim ben bu okul çıkışı arkadaşlarla kafeye gideceğim. Eve biraz geç geleceğim haberin olsun."

"Geliyorsun değil mi Alya?"

"Tabiki geleceğim."

Okula geldik. Sınıflara girdik.Daha dersin başlamasına 15 dakika vardı. Biz de kantine gidip birşeyler içtik.Dakikalar birbirini kovalarken derse girme vakti gelmişti. Ders beden eğitimiydi.Okuldaki giyinme odasına gidip eşofmanları giydik.Daha sonrasında beden eğitimi hocamız Selçuk hoca bizi spor salonuna götürdü. Kızlar ve erkekler karışık iki grup halinde voleybol oynayacaktık.Birde bu voleybol fileliydi.A grubu ve B grubu halinde ayrıldık. Sınıf mevcudu 30'du.Bu yüzden her iki gruba da 15 kişi geçecekti. Ben,Atakan,Selin,Burak aynı gruptaydık.Tabi başkaları da vardı. Gruplara ayrıldıktan sonra oyun başladı. Karşı tarafı 5 defa yenen takım kazanacaktı. İlk oyunu karşı taraf kazandı. Hamleleri iyiydi.Daha sonrasında ikinci oyunu biz kazandık. Bizim grupta manşetler ve servisler iyi atılırdı.Bu yönden avantajlıydık.Daha sonrasında 2_3 derken rakip takımı 5_1 yendik.Daha sonrasında dinlenmek için boş bulduğumuz bir yere oturduk.Şimdi sıra futboldaydı.Yine iki gruba ayrıldık. Futbolda her iki takımda da 11 kişi olacağı için fazla kişi alamazdık.Zaten bazı kızlar futbol oynamak istemediği için oyundan çıktılar. Ben,Atakan bir grupta ve tabiki başka kişiler de vardı. Diğer grupta ise Selin ve Burak vardı. Bu oyunda rakiptik.Artık onlar sadece arkadaşımız değil aynı zamanda da rakibimizdi.Oyun başladı. Ben ve Atakan bayağı hırslıydık.Ben futbol oynamayı seven biri değildim o yüzden kuralları bilmiyordum. Selin biraz daha ilgiliydi futbolla.Top bana gelmişti. O sırada yanlışlıkla kendi kalemize gol attım.Bir anda Atakan'ın bana seslenmesini duydum.

"Alya sen şimdi bizim kaleye mi gol attın?"

"Bilmem."

"Ah Alya ah.Sana kızamıyorum da."

_Atakan'ın saçlarından iki tel alnına düşmüştü.Ona dağınık saç çok yakışıyordu.

"Hadi Alya oyun başladı."

_Bu sefer top Atakan'a geldi.Atakan tek bir hamleyle karşı kaleye gol attı. Sevinçten birbirimize sarıldık.Bu oyun kaç dakika sürdü bilmiyorum.Sıradaki golü Burak'ların takımı attı. Bir sonraki golü de onlar attı. Oyun artık 2_2'ydi.3 yapan takım kazanacaktı.Nefesler kesildi ve oyuna konsantre olundu.Hakemin düdüğü çalmasıyla oyun başladı. Bu oyun biraz çekişmeli geçti. Top bana geçti Bu sefer aynı hatayı yapmadım. Topu aldığım gibi Burak'ların kalesine attım ve gol oldu.

"Heyt be Alya,helal sana."

_Bu Atakan'ın sesiydi.

"Oyunu biz kazandık."...

Ve ve veeee maalesef ders bitmişti. Ve mücadele de burada sona ermişti...

~Meftun~Where stories live. Discover now