08:[mark lee]

676 81 45
                                    

15.4.17

   Gecenin soğuğunda sokaktaydım . Tek bir sebebi vardı , birisi sevgilimin beni aldattı- ğını iddia etmişti. Üstelik bu Mark'ın arkadaş grubundaki Jung Yoonoh'dan başkası değildi. Bi insan neden en yakın arkadaşı hakkında böyle şeyler söylerdi bilmiyorum. Bana Mark'a fazla güvenmemi , onun sandığım gibi biri olmadığını söylüyordu.

  Mark ile 4 aydır beraberdik. Her şey aniden bir gün bana çıkma teklifi etmesiyle başla- mıştı. Mark okulun popüler çocuklarından biriydi , o zamanlar ona karşı bir şey hisset- miyordum ancak arkadaşlarımın baskısıyla teklifini kabul etmiştim.

  Yoonoh'dan gelen mesaj sonucu attığı konuma gidiyordum. Çünkü cidden bunun son bulmasını istiyordum. O çocuk sadece saçmalıyordu. Delirmiş olmalıydı...

  Sonunda parka ulaştığımda ise Mark'ı görmüştüm , bir kızla beraberken. İlk başta bir yakını olabileceğini düşünmüş olsamda sonradan gördüklerim her şeyi ortaya dökmüştü. Mark kızı öpmüştü . Yutkunmuş-tum , kötü hissetmiştim. Tarif edilemez, berbat bir duyguydu bu hissettiğim. Acı veriyordu...Bunca zamandır aptal yerine konuluyormuşum gibi. Ardından ise vakit kaybetmeden telefonumu çıkarmış ve fotoğraflarını çekmiştim.

  Eve dönerken pek iyi bir durumda olduğum söylenemezdi. Bir markete uğramış , naneli sakız ve soğuk su almıştım. Yakınlardaki bir parka ulaşınca  salıncaklardan birine oturmuştum. Hafifçe sallanırken naneli sakızlardan birini ağzıma atmış ve üzerine  soğuk suyu içmiştim. Dondurucu bir his kaplamıştı bedenimi , esen rüzgarsa çok hafifte olsa titretmişti tenimi.

  Yanımdaki salıncağa birisi oturmuştu. Aldırış etmemiş ve soğuk sudan bir yudum daha almıştım. Bedenimde oluşan o garip his adeta beni kendime getiriyordu. Sessiz-ce etrafı izlemeye başlamıştım. Bu sırada kucağıma bir hoodie bırakılmıştı. Başımı yanımaki salıncağa çevirmiştim , Jung Yoonoh ordaydı...

   Bir süre onu izledim. Sadece sessizce etrafa bakıyordu. Ardından ise yutkunup gözlerini bir noktaya odaklamıştı. "Onu giymelisin." demişti bakışlarını çevirmeden. Kucağımdaki hoodieyi üzerime geçirdikten sonra bakışlarımı yere çevirmiştim.

  "Teşekkür ederim." . Gözlerim tekrardan onu bulduğunda gülümsediğini fark etmiş-tim. Gamzeleri hafiften kendilerini göster-mişti. Bir süre daha oturmuştuk , sonra ise beraber karanlık sokaklarda yürümeye başlamıştık. Ona neden benimle geldiğini sorduğumdaysa "Bir kızın gecenin bu vaktinde eve tek başına gitmesi güvenli değil." demişti.

    Sadece yürümüştük , tek bir kelime bile etmemiştik. Evime ulaştığımızda üstümdeki hoodieyi çıkartacakken beni durdurmuştu. Bende kalmasının sorun olmadığını , söyleyip gitmeye yeltenmişti. Bu sırada ona tekrardan teşekkür etmiştim.Bir süre durak samış , ardından ise  aldırmadan yoluna devam etmişti.

  Ertesi günün sabahı ilk işim Mark Lee'den ayrılmak olmuştu. Tabiki ona beni aldattığı-nı söylediğimde bunu yalanlamıştı. Bunun üzerine çektiğim fotoğrafları kanıt olarak sunmuştum . Bir şekilde herkes Mark'ın beni aldattığını öğrenmişti. Bu da onu sinir- lendirmişti.

  Öğlen bahçedeyken Mark yanıma gelmişti. Aniden bileğimden tutup beni bir yere çekiştirmişti. Bileğimi hızlıca geri çektiğimde ise hışımla bana dönmüş ve bağırıp çağırmaya başlamıştı. Bizi ayıran şey ise bir öğretmen olmuştu. İkimizi de müdürün odasına göndermişti. Tanrıya şükür ki olay sadece konuşarak çabucak çözülmüştü.

  O gün ise Jung Yoonoh , dün hiçbir şey olmamış gibi davranmıştı...

6-Mark Lee

neler yapıyorsun
böyle jung yoonoh?

[pick a number]•jaehyun❈Hikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin