10:[min hyejin]

603 76 43
                                    

24.12.15

Terleyen ellerimi pantolonuma sildikten sonra derin bir nefes almıştım. Fazla heyecanlıydım ve biraz panik olmuş da olabilirdim. Büyük bir gündü...Tiyatro kolunda seçmeler düzenlenecekti. Romeo&Juliet için aktör arıyorlardı. Aktör diyemezdik tabii , biz çaylaklardık.

  Tiyatroları severdim , çocukluğumdan beri. Birinde oynamak hep hayalim olmuştu. Bu fırsat ayağıma gelmişken kaçıramazdım ancak sahne korkum vardı. Eskiden bir çok yarışmaya katılmış , bir çok kez sahnede bulunmuş olmama rağmen bunu yenememiştim. Sahnedeyken bir süre sonra istemsizce bacaklarım titriyordu. Bu nedenle ilk başta seçmelere katılmanın kötü bir fikir olduğunu düşünmüştüm. Aileme bundan bahsettiğimde ise bana kesinlikle katılmamı söylemişlerdi , beni tanıyorlardı. Sonunda seçmelere adımı yazdırmıştım ve büyük gün bugündü işte.

  Konferans salonuna geldiğimde seçmele- rin başlamasına 15 dakika kalmıştı. Okulun  bir çok tanıdık yüzü burdaydı. Bu kadar çok tiyatro severin bulunması beni şaşırtmıştı doğrusu.Bunlara Min Hyejin de dahildi...

   Hafiften titreyen ellerimi silkelediğimde bir ses duymuştum. "Hey , iyi misin?". Bakışlarımı çevirmemle gülümseyen Hyejin'i görmüştüm. Gülümseyip başımı sallamıştım."Pek iyi görünmüyorsun...". Yanağımın içini ısırıp bakışlarımı yere indirmiştim. "Sadece... biraz stres yaptım sanırım.". Elini omzuma götürüp pat patlamıştı. Ardından ise geri çekilip tekrardan konuşmuştu."Henüz seçmelere çok var , istersen bir elini yüzünü yıka. Hem bir şey olursa ben sana haber veririm" , son cümleyi söylerken telefonunu sallamıştı. "Haklısın..." demiştim sadece.

   Konferans salonu bodrum kattaydı ve bodrum katta ne yazık tuvalet yoktu. Üst kata çıkmak zorunda kalmıştım. Hızlı olmaya çalışıyordum , seçmeleri kaçırmak istemiyordum. Bu bir felaket olurdu...

    Ellerimi yıkayıp silkeledikten sonra yüzüme sürmüştüm. Aynadan kendime bakarken derin bir nefes almış ve gülümsemiştim. Her şey iyi olacak , demiştim kendime. Öyle olmasını umuyordum...

    İşimi bitirdiğimde kapıya gitmiş ve kulpu çevirmiştim ancak kapı açılmamıştı. Bir kaç kez denedikten sonra kilitlendiğini anlamıştım . Hyejin'i aradığımda ise cevap vermemişti. Kapıya vurup birinin beni duymasını umuyordum. Bir süre umudu kestiğimde kapı birisi tarafından açılmıştı. Lakin ve seçmeler biteli çok olmuştu ve iş işten geçmişti.

   Seçmeleri Hyejin kazanmıştı , ona olaydan bahsettiğimde ve telefona neden bakmadığını sorduğumda ise telefonunu sessize aldığını unuttuğunu söylemişti. Kırılmıştım ancak onun suçu olmadığını düşündüm.

   Kamera kayıtlarına baktırdığımızda ise kapıyı kitleyen kişinin Hyejin olduğunu öğrenmiştim. Bu ise benim için büyük bir hayal kırıklığı olmuştu ve Hyejin ile kavga etmiştik. İkimizde disiplin cezası almıştık.

   Hyejin , ilk aktörlük tecrübesi olan Romeo&Juliet 'ten ömrüm boyu nefret etmeme sebep olmuştu. Ayrıca bu onun ilk aktörlük tecrübesi olmamış ve okulumuzun sergilediği tiyatro gösterisine gelen bir ajans tarafından seçilmişti. Böylece günümüzün en ünlü aktörlerinden biri haline gelmişti.

  Onu hiç affetmemiştim. O beni kitlemeseydi ve seçmelere katılsaydım kesin kazanırdım diye bir düşünce de öne sürmüyordum tabiki... Ancak Min Hyejin , kapıyı üstüme kitlediği o gün benim için bitmişti ,  ölmüştü.

  Şuan ise , Min Hyejin  gerçekten ölmüştü ...

4-Min Hyejin✓


jjhyun kişisinden yeni bir mesajınız var

-GÖRÜNTÜLEMEK İÇİN EKRANI KAYDIRIN-

jjhyun: romeo&juliet'ten neden
nefret ediyorsun yeena?

iletildi|03:45

görüldü|06:12

kimyeena: çünkü onların sahip
olduğu sevgiye bazıları hiç
sahip olamadı.

iletildi|08:04

hyejin gibiler ne yazık ki
hayatımızda hep varlar

yeni yayımladığım kitabım
"beyond borders"a
bakmayı unutmayın lütfen💞

[pick a number]•jaehyun❈Hikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin