9.Kont Dracula

20.8K 745 105
                                    

Merhaba :) Yeni bölüm birazcık gecikti fakat özellikle bugün yayınladım çünkü bugun çok önemli bir gün. Benim canım arkadaşım, bitanemin doğum günü... Seni çok seviyorum Aleyna, doğum günün kutlu olsun bebeğim nice senelere <3

Bu arada yeni kapağımız nasıl olmuş? Yorumlarınızı bekliyorum.

~


Bölüm Şarkısı: 3 Doors Down- Kryptonite

~

Medya:Jessica Bardo

~

''Hissizliğe güneş doğar mıydı?'' 

~

Bu erkeksi kokuya alışabilecek miydim?

Kaliteli parfüm kokusuna karışmış sigara isini içime çektim ve başımı iyice boynuna gömdüm. Bütün vücud hücrelerime kadar gevşemiştim.

Bu adamın yanında yaşadığımı hissediyordum.

Bu arsız düşünceyle suratım kızarsada uyuduğuna duacı olarak onun sıcaklığını kendimde hissettim.

Aiden'ın yanındayken yıllardır aklımı kurcalamayan bir kelime bedenimi ele geçiriyordu.

Şehvet...

18 yaşıma kadar adam gibi bir ilişkim bile olmamıştı. Kasabada ki diğerlerinin aksine oldukça toydum bu konularda biliyorum, fakat hiç bir zamanda özellikle bir ilgim olmamıştı. Ben ayaklarımı yerden kesebilecek adamı arıyordum.

Sanırım buldum...

Bu ruh gibi adama bağlanmıştım ve bu çok kısacık bir zamanda olmuştu. Beynimde çürümeye yüz tutmuş yüz kızartıcı düşünceler Aiden'ın yanında can buluyordu ve bu canımı sıkmak yerine hoşuma gidiyordu. Dün bana yok gibi davranmıştı fakat gece attığı mesaj ile hemen kızgınlığım uçup gitmişti ve kendimi onun yanında bulmuştum.

Kesinlikle pişman değildim fakat hala merak ediyordum.

Beni neden uyumak için çağırmıştı?

Saatin kaç olduğunu bilmiyordum, umrumda da değildi. Umrumda olan tek şey belimi sıkıca kavramış elleriydi. Gözlerimi zorla araladım. Göğüs kafesi sakince inip kalkarken kalp atışları ile mutlu oluyordum. Gözlerim arsızca yüzünü ezberlemeye çalışırken şişkin göğüs kaslarına elimi koydum.

Bu canavarın yanında bu kadar huzurlu olmak mantıklı mıydı?

Tam Aiden bitti derken tekrar bir şekilde hayatıma giriyordu ve bende karşı koyamıyordum. Çok hırslı ve istikrarlı bir kız değildim malesef. Herkesin olabileceği standarttaydım. Çok güzel de sayılmazdım ya da Jessica gibi bedenimi iyi konuşturamıyordum ama hala Aiden'ın benim olabileceğini düşünüyordum.

Salak Eva!

Yerimde sakince kıpırdandım. Uyanınca herşey bozulacak olsa da şuan bu kalpsiz adamın boynu ve eşsiz kokusu bana aitti.

Onu uyandırmaktan çekinircesine yataktan kalktım ve açılan bedenini geri örttüm. Evin içi oldukça havasızdı ve biraz da alkol kokusu hakimdi. Masanın üzerine atılmış bira şişelerini toparladım ardındanda çöplerin olduğu bir poşet hazırladım. Sonra yüzümü yıkamak için banyoya gittim, uykudan gözlerim şişmişti. Soğuk suyu suratıma çarptım ve saçlarımı parmaklarım ile taradım. Dün gecenin 4ünde buraya geldiğim için gri penye şortum, fosforlu askılı sarı t-shirtim vardı. Oldukça sessiz bir şekilde mutfağa geri döndüm. Yiyecek bir şeyler hazırlasam iyi olurdu. Buzdolabını açmamla ağzım ''O'' şeklini aldı. İçkiden ve bir kaç yumurtadan başka hiç birşey yoktu.

SAPKIN #WATTYS2015Where stories live. Discover now