11.Bir Katilin Kalbi Olmazdı!

19K 694 181
                                    

Arkadaşlarsınavhaftabaşladıbölüm uzun bir süre gelemeyebilir Özürdilerim :(
Not: 50 votes
~

Bölüm Şarkısı: Three Days Grace- Pain

~

Medya: Katherina Falls

~

Çiçekler kırmızı değil.

Artık kapı yok.

Pencere yok.

Salıncaklar boş.

Tanrı küs...

♔Aiden Butler♔

Direksiyonu daha sıkı kavradım ve derin bir nefes verdim.

Gidiyordum..

Manthattan'a, katilin inine geri dönüyordum. Bu hikaye fazla uzamıştı ve kendimde bitirecek gücü bulmuyordum. Gözlerimi kırpıştırdım. Eva'nın yaptığı haraket ile uyarılmış bütün hücrelerim hala sakinlememişti. Onun gardenya kokusu burnumu sızlatırken dudaklarında ki sıcaklıkla kendimden geçmek üzereydim.

Uzun süredir ilk kez bir kalbim olduğunu hissetmiştim.

Çarpmak için zorla direnen kabuk bağlamış bir kalp.

Peki bu normal miydi?

Hayır! Olamazdı.

Dudaklarımı sinirle  birbirine bastırdım. O salak ona bir şey hissettiğimi felan düşünmüş olmalıydı. Herkes kalbini çarptıran insanın yanında olmak ister fakat benim içimde kalpten eser yok, kocaman bir boşluk. Zaten öyle olmalıydı. 

BİR KATİLİN KALBİ OLMAZDI.

Manhattan tabelasını gördüğümde suratıma yayılan sinsi gülücüğü ezberlediği yerine yerleştirdim. Uzun parmaklarımı kütlettim ve uyuşmuş elimi umursamadan tekrar direksiyonu kavramıştım.

Neden geldin, geri?

 Sadece istemiştim o kadar bu oldukça geçerli bir sebepti. Kısa süre içinde sarayı andıran evimin önünde durdum. Karanlık ile beraber daha da korkunç bir hal almıştı, bu eski araçtan indim ve cebimde ki anahtarla kapıyı açtım. Ilık  hava yüzüme çarptığında suratımı ekşittim. Burada olmadığım sürece kimse evime girmemişti, giremezdi.

Işıkları açma gereği duymadan çabuk adımlar ile odama çıktım. Üzerimde kilerden hızla kurtuldum. Bunu öylesine bir surat ifadesi ile yapmıştım ki sanki kıyafetlerimde zehir vardı.Yüzümü buruşturdum ve onun etkisini hızla üzerimden atmayı diledim. Bu akşam ilk kez birinin etkisi altına girmiştim, irkildim. Sağlam bir küfür savurarak gömleğin son düğmesini ilikledim ve Dior Homme'nin erkeksi kokusunun tenime sinmesine izin verdim. Garajımın anahtarını avcuma yerleştirdiğimde eski Aiden gibi hissediyordum. Bir sürü spor arabanın içinden her zaman ki gibi tek tutkum olan Bugatti'nin içine yerleştim ve Katherina'nın evine sürmeye başladım. Ufak beyaz boyalı evin önüne geldiğimde saat gece yarısının çoktan geçmişti. Arabayı parkettim ve kapıyı çaldım. Kapı kısa bir süre içinde araladı ve Kate'in kusursuz suratı görüş alanıma girdi. Gür koyu kahverengi saçları omzuzlarına dökülüyordu. Yüzü her zaman ki gibi hayranlık uyandıracak derece de güzeldi. Uyumuşa benzemiyordu. Beni gördüğü anda kahverengi gözleri ışıldadı. Sarılmamak için kendini zor tutuyordu fakat benim sevmediğimi de bildiği için çekiniyordu.

SAPKIN #WATTYS2015Tempat cerita menjadi hidup. Temukan sekarang