HS 41

439 21 40
                                    

Deze gif is zo oud. lmao

Sinds Calum en ik met z'n tweeën paar films hadden gekeken, zijn we weer erg close. Het is net alsof de hele relatie niet gebeurt is. Het voelt weer fijn en vertrouwd. Ookal doet Calum soms nog wel wat afstandiger, het is beter dan eerst.

Luke en Sherani zijn ook closer, en ik durf te wedden dat binnenkort daar een relatie uit komt.

Vandaag is het woensdag en ik heb Luke mij over laten halen om weer naar school te gaan.

"Het is goed voor je. Wat afleiding." zei hij. Eerlijk gezegd denk ik ook dat hij gelijk heeft. Ik werd ook wel gek van telkens alleen in het huis te zijn.

 Ik neem diep adem en durf de stap naar binnen niet te zetten. Luke legt zijn arm om mijn schouder en duwt mij zachtjes naar voren. Ik kijk hem dankbaar aan. Waar was ik zonder hem geweest?

Luke en ik gaan naast elkaar zitten en pakken alvast onze spullen. Als Michael en Calum het lokaal binnen komen rennen ze al schreeuwend naar ons toe.

"Je bent er weer!" zegt Michael blij. Ik knik en leg mijn hoofd in mijn handen. 

Michael en Calum gaan voor ons zitten en beginnen een gesprek met Luke over nieuwe muziek instrumenten. 

Rory komt aan gelopen, pakt een stoel en komt naast mij zitten. Ik ga recht op zitten en kijk hem aan terwijl er een klein lachje op mijn gezicht verschijnt.

"Hoe gaat het?" vraagt hij.

"Hmm, nog steeds niet geweldig. Maar ik werd nog zieker van al het films kijken." zeg ik. Rory grinnikt ook kort.

"Wat had, of heb, je dan?" vraagt hij.

"Uh. Migraine." lieg ik. Het zou raar zijn om te zeggen dat ik niet naar school kon komen door traumatische herinneringen.

Luke kijkt mij even aan en gaat dan door met zijn gesprek met Michael en Calum.

"En, heb ik iets gemist?" vraag ik Rory.

"Hm, niet veel. Er is wat ruzie tussen de meiden in de klas. Het euh, het is echt serieus. Maar ook behoorlijk grappig, als je er niet in betrokken wordt." grinnikt Rory.

"Tussen wie dan?" vraag ik.

"Uh, Britt en Emma, en al hun vriendinnetjes." zegt hij nadenkend.

Mijn glimlach verdwijnt, Emma. Die heb ik al zo lang niet gesproken. En nu heeft ze ruzie met allemaal mensen uit de klas. Ik weet zeker dat de meerderheid aan Britt's kant staat.

 Emma loopt het lokaal in en gaat ergens aan de andere kant van het lokaal zitten. Ze heeft niet door dat ik er ben. Feline gaat naast haar zitten, dat is voor het eerst. Feline fluisterd wat in haar oor, en meteen schieten beide blikken naar mij. Het voelt als een steek die zo door mij heen gaat. De manier waarop ze kijken.

"Alles oké?" vraagt Rory. Ik kijk hem verward aan maar knik dan kort.

"Mooi. Eh, ik had een vraagje. Ik hou een klein bij-een-komstje van wat mensen, en vroeg me af of je ook wou komen." zegt hij.

"Bedoel je een mini feestje?" grinnik ik.

"Hmm. Zo iets. Luke, Calum en Michael komen ook." zegt hij.

"Oke, ik kom wel. En niet alleen omdat die drie fucktarts ook komen." lach ik.

"Aha, Ashton komt ook. Trouwens. Is dat erg?" vraagt Rory.

Ik denk even na en schud dan mijn hoofd.

"Mooi. Trouwens, er komen nog niet zo veel meisjes. Dus zou jij misschien een meisje mee kunnen  nemen? Anders is het alleen jij en voor de rest jongens." grinnikt hij.

"Ja, want een meisje erbij maakt ook zo veel verschil." zeg ik grijnsend.

"Tja, het is beter dan niks." zegt hij.

De docent komt binnen en schreeuwt meteen om stilte. Het is mevrouw Baks, dat was te verwachten. Mevrouw Baks is het meest achterbakse mens ooit, zag je de woordgrap? ha ha, niet echt grappig. 

Rory gaat aan de tafels naast de mijne zitten en uiteindelijk komt Ashton ook naast hem. De klas is voor het eerst eens stil en let op mevrouw Baks.

"Ah, Mandy. Ik zie dat je terug bent." zegt ze.

"Dan heeft u uw bril tenminste voor niks." grinnik ik.

Luke, Calum en Michael lachen hard, wat ik niet snap want het was gewoon een domme opmerking.

Bijna alle hoofden draaien zich om naar mij en dan snel weer weg. Veel meiden beginnen met elkaar te fluisteren. Ik haal mijn schouders op en kijk Luke grinnikend aan.

"Wat?" vraagt hij.

"Wat was er zo grappig?" vraag ik.

"Niks. We hebben jou en je grappen alleen maar heel erg gemist." zegt hij grijnsend. Hij trekt mij in een strakke knuffel. Michael en Calum roepen meteen dingen zoals "Ahw", "Cute cute." of "Bromance." 

"MICHAEL, hou daar eens mee op." roept mevrouw Baks. Luke laat mij snel los, waardoor ik moet grijnsen. Michael en Calum stoppen meteen en Michael gaat er op in.

"Ik deed helemaal niks." roept hij.

"Jaja, zal wel. En Luke, blijf eens van Mandy af." zegt ze.

Luke rolt overduidelijk met zijn ogen, waardoor we alle vier moeten lachen.

"Nou, ze is duidelijk terug." mompelt een meisje, Nadia, die voor Calum en Michael zit, chagrijnig. 

Ik zucht diep en pak mijn boeken uit mijn tas.

- - - 

Pauze's zijn duidelijk anders dan eerst. Ons groepje is totaal veranderd. Alleen Calum, Michael, Luke, Rory en Sherani zitten erbij. Sherani bijna tegen Luke aan en ik bij Calum op schoot, zonder enige betekenis.

"Maar het betekend niet dat je magisch bent Michael. Het was gewoon mooi getimed." zeg ik.

"Nee, dat was het niet. Ik voelde het al aan, zo'n gevoel in mijn buik, en het was gewoon nog precies op tijd. Het betekend iets, ik weet het zeker." zegt Michael, helemaal overstuur.

 "Michael, je hebt dat ding gewoon zo afgestemd en de tijd bijgehouden. Je zit ons gewoon voor te liegen." zegt Calum simpel.

"NEE! NEE! NEE! Ik lieg niet. Ik ben geen lieger. Hou je mond. Hou je mond. Hou je mond." roept Michael snel terwijl hij opspringd en druk met zijn handen beweegd.

"Michael, dude. Slow down." zegt Rory.

Michael zucht en gaat weer zitten.

"Oke, dan. Maar ik lieg niet. Het was perfect getimed. Ik heb niet de timer gezet, of zo iets. Het was gewoon puur toeval." zegt hij. "Of magie." fliusterd Michael er snel achter aan.

Ik grinnik.

"Niet lachen Mandy." zegt Michael terwijl hij zijn armen voor zijn borst slaat en mij nep-verdrietig aankijkt.

"Michael, als jij magisch bent. Kan jij dan Luke en Sherani eens van elkaar af houden. Ze zijn alléén maar met elkaar bezig." zegt Calum.

Luke en Sherani kijken ons meteen vragend aan.

"Je pikt Luke van mij af." schreeuwt Calum nep-overstuur.

"Nou, jij pikt Mandy van mij af, dus we staan quitte."

____

Het is zo lang geleden dat ik geupdated heb. sorry!!!1!!!!!1!1!1!!!1!!11!!!

Ik wil dit boek echt graag naar z'n eind werken want ik wil aan mijn nieuwe boek werken. Ik zal proberen veel te updaten in de vakantie. Nog 2 dagen yeshh.

LiveSOS is geweldig oh em effing gee

peace mothafackaass x

Wrong NO REAL ENDING ► 5 Seconds Of SummerWhere stories live. Discover now