Deel 27

69 3 0
                                    

Pp Damla
Me deur ging in 1 keer open ik schrok me dood toen ik zag wie het was "JE VIEZE HOER ZOMAAR LIET JE ME ACHTER OP SCHOOL." schreeuwde Fatima, ik keek fatima aan en ze zag dat me ogen rood en opgezwollen waren "sorry fatima had vandaag geen zin" zei ik. "Wat is er aan de hand waarom ben je emo?" Vroeg ze "Fatima wassim..." "wat is er met hem" "hij word uitgehuwelijkt" "aan?" "Die meisje van onze klas die op hem sprong." Zei ik, "Damla vond je hem leuk?" "Ja Fatima ik hield van hem met heel me hart..." "het komt goed je bent hem misschien nu verloren maar jullie liefde gaat ooit weer gevonden worden." Zei ze "hij gaat trouwen Fatima hoe wilt het goed komen?" Zei ik "ik heb gevoel Damla mijn gevoel zegt het" "InshAllah komt het goed" "inshallah" zei ze. Het was stil na 2 minuten vroeg Fatima "wanneer is de handvraging?" "Nu." "WAT zo snel en hoelang wisten jullie het al?" "Sinds eergisteren" "zo snel" "helaas" "heeft die je geappt ofzo?" Vroeg ze "we hadden elkaar geappt hij kwam en vertelde het verhaal. volgende dag dus vandaag appte hij me hier lees." Zei ik, ze begon te lezen "WoW jullie houden echt van elkaar" "ja" "kom wat zullen we doen?" Vroeg Fatima "weet niet kom film kijken" "okeyy" we deden een film aan. Ik ging naar beneden pakte wat eten en ging naar boven. Na 2 uurtjes was de film voorbij Fatima ging naar huis en ik zat in me kamer, ik had een foto van wassim op me telefoon en keek er naar en viel in slaap.
*volgende ochtend*
*piepiep*
Ik werd wakker het is vrijdag. Ik stond op pakte me tas in en ging omkleden, ik ging me haren doen, spoot een luchtje, poetste me tanden en ging naar beneden. Ik begon 08:20 en het was 07:55 ik pakte een muslireep en ging naar school ik maakte eerst een foto en zette "GoodMorning❤️" 👇🏻

 Ik begon 08:20 en het was 07:55 ik pakte een muslireep en ging naar school ik maakte eerst een foto en zette "GoodMorning❤️" 👇🏻

Ops! Esta imagem não segue nossas diretrizes de conteúdo. Para continuar a publicação, tente removê-la ou carregar outra.

Dit was me outfit👆🏼
Ik deed me nike airforce wit aan en ging naar school. Op school aangekomen ging ik naar de meiden "heyy meiden" zei ik "heyy Damla" zeiden ze "damla kom is" zei Fatima "jaa?" "Ey die meisje is op school he" "boeit me niet" "ze draagt een ring en praat er alleen maar over" zei Fatima "Okey leuk voor der maar ze moet niet leuk komen doen bij me" zei ik. "Gurl als ze leuke komt doen ga ik vechten" zei Fatima "HAHAHAHHAHA JIJ?" "Tuurlijk ik wat denk jij dan" "Okey ik spring er ook in" "sws" zei ze. De bel ging we gingen naar onze les biologie, omdat ik bio snap maak ik de meeste opdrachten en de meiden schrijven het over. We zaten in de les en die meisje kwam binnen ze deed haar hand in de lucht en ging haar hand bijna in me gezicht doen. Fatima zag dat ik boos werd en zei "EY GA OP JE KAULO PLEK ZITTEN KUNNEN WE VERDER" "JAAA WOLLAH" schreeuwde Farah en Nisrine. Ze ging met haar ogen rollen en ging zitten, ik had nergens zin in ik zat met me gedachten bij wassim. "Wat is er Damla" vroeg Nisrine "nee niks" zei ik "jawel niet liegen" zei Farah "er is niks echt" zei ik "WAAROM MOET JE LIEGEN JE KAN ER NIET TEGEN DAT IK BEN GETROUWD MET WASSIM HE" schreeuwde het meisje. "LUISTER HET BOEIT ME GEEN ENE KKR JA VEEL PLEZIER MET HEM I DON'T FK CARE" schreeuwde ik terug, "oh die dag keek je wel anders he" zei ze "hou je kkr bek dicht of ik maak je bek dicht." Zei ik, "ok" zei ze en keek weg "dacht ik al" zei ik en ging verder met wat ik moest doen. De bel ging, we hadden Engels we gingen naar de Engelse les we deden niks die meisje ging bellen met wassim "schatje kom zo na school trouwjurken halen" zei ze half schreeuwend "ok" hoorde ik wassim zeggen. Ik keek het meisje vies aan en ging met Farah, Fatima, nisrine en Ceylin praten. "Damla gaat het?" Vroeg Fatima "jaa waarom zou het niet gaan" zei ik "oh ik weet niet je kijkt zo gebroken" zei ze "oh Hahha nee er is niks" zei ik. De bel ging en we waren uit "gaan we wat doen?" Vroeg Selin "gaan jullie maar heb geen zin." Zei ik, "zeker?" Vroeg Selin "jaa zeker" zei ik. Ik deed me oortjes in en liep naar huis thuis aangekomen ging ik wat eten en daarna naar me kamer. Toen ik onderweg was naar me kamer hoorde ik stemmen uit me broers zijn kamer "en nu? Stel hij vindt haar dit kan niet nog een keer gebeuren" zei me broer. "Oglum (zoon) er kan niks gebeuren met haar geen zorgen" zei me pa, ik liep gelijk naar boven omdat ik voetstappen hoorde. Ik werd gebeld door een onbekend nummer ik word er echt gek van.
Gesprek tussen Damla en onbekend
D: hallo?
O: hey Damla heb je me gemist
D: wie tf ben jij mattie
O: wanneer kom je terug dan? Heb je gemist
D: tf opkkren mattie
O: ben je me nu al vergeten?
D: wejoo ga je je bek nog houden
O: Damla je word van mij als ik je vind-
D: ik hoor dit al van 2 mensen jij en nog zo'n andere chappie
O: wie is die ander
D: ff ruiken
O: wollah klaar jij-
*tuutuut*
Ik heb gewoon uitgedaan geen zin hierin "DAMLA" schreeuwde me broer "JAAAA?" schreeuwde ik terug. "KOM IS" "KOM ERAAN" ik stond op en liep naar de woonkamer "wat is er?" "Hier er is een pakketje voor jou" "huh pakketje heb niks besteld" "zo raar misschien heeft iemand wat naar je gestuurd" "kan" ik pakte het pakketje en liep naar boven. Het is echt groot dacht ik bij mezelf, ik ging Fatima FaceTime "Fatima" "beter is het een goede reden waarom je belt ben bezig" zei ze. "Kijk" "wtf bel je me voor dit" "ja maar heb het niet besteld he" "maak open" ik deed wat ze zei. "Wtf" zei ze "wtf is dit" ik maakte de doos beter open en haalde alles eruit en zag een brief. "Er zit een jurk, ring en armband in oh ja en een brief" zei ik "wat voor jurk is het?" Ik haalde de jurk eruit "omg wtf is dit" "Allah luister dan die jurk is wel mooi" zei Fatima "jaa maar wie gaf me dit allemaal." "Lees die brief" "oh ja de brief" "lees hardop" "jaa was ik al van plan."
Hey Damla,
Ik ben helaas nu verloofd maar niks houd ons tegen, me bruiloft is volgende week. Ik wou het niet zonder jou doen ik nodig je uit voor me bruiloft. Hier is je jurk en sieraden ik hoop dat je komt dan heb ik nog een beetje geluk voordat ik de hel instap. Je mag vriendinnen meenemen want ik begrijp het als je niet alleen zou komen. Me bruiloft is volgende week zaterdag het begint 18:00 tot: 02:00. Ik hoop dat onze bruiloft ook ooit gaat komen, InshAllah zie ik je.
Kusjes wassim.

Las ik hardop voor. "Ahw hij houd zo veel van je Damla" zei Fatima "ja maar ik ook zoveel van hem Fatima" "ga je?" "Jaa denkt wel wil je mee?" "Ik kom sws mee wie komen nog meer" vroeg ze "Selin, jij en Farah ik wil niet te groot gaan doen en waarschijnlijk nodigt die wijf de rest uit." Zei ik "klopt" "welke jurk ga je aan?" Vroeg ik "die rode strakke" "die is echt mooii wollah" zei ik "ga je je haren stijlen?" Vroeg Fatima "nee ik ga gewoon krullen los doen" "hmmm we kijken wel" zei Fatima met een sneaky lach. "Ik ga Okey bel je later." Zei ik "isgoeddd Doeii" "Doeii" we deden nog rare gezichten en deden uit. Ik heb er aan de ene kant zin in aan de andere kant niet ik heb puur zin omdat ik wassim ga zien maar ik moet hem loslaten hij is/bijna getrouwd...

Pp wassim:
De handvraging ging langzaam voorbij ik zat meer met me broertje dan met haar. Ik zat met me gedachten bij Damla toen we weggingen wisselde we nummers en gingen we weg. Thuis aangekomen ging ik gelijk naar me broertjes kamer "bro je bent verloofd maar ik beloof dat het goed gaat komen" zei Amir "ik hoop het" zei ik "Amir" "jaa" "zal ik Damla uitnodigen voor de bruiloft?" "Bro jullie zijn allebij gebroken nu maar doe het straks zie je haar lastiger" "kom we gaan morgen jurk enzo halen voor haar." "Isgoed" zei Amir lachend. We gingen slapen en ik had een droom over mij en Damla hoe we elkaar voor het eerst zagen het begon leuk maar eindigde slecht "Damla ga niet weg DAMLA" "wassim word wakker het was een droom" zei Amir ik werd helemaal bezweer wakker en was helemaal warm. "Gaat het?" Vroeg me broertje "nee Amir ik wil Damla niet deze wijf" zei ik gebroken. Me broertje gaf me een knuffel en fluisterde liet komt goed."
*volgende ochtend*
Ik werd wakker ik heb heel slecht geslapen maar ik ga met me broertje jurk halen en sieraden voor Damla. We gingen ons klaarmaken, eten, deden onze schoenen aan en gingen naar de stad. Daar aangekomen gingen we naar een winkel met allemaal jurken me ogen bleven bij 1 jurk haken "Amir hoe is deze" "deze is mooi en past bij der ogen" "ik haal deze" zei ik en pakte te jurk. Ik ging hem afrekenen en liep naar buiten we gingen naar de juwelier ik koos een ring, ketting en armband. "Kom we gaan wat eten heb honger" zei Amir "ik ook kom Mac" "isgoed" we gingen naar Mac ik bestelde 2 visburgers en ging zitten toen we aan het eten waren werd ik gebeld door die wijf. "Neem op" zei Amir "ze belt via FaceTime" zei ik "maakt niet uit neem op" zei Amir "oke" ik deed wat Amir zei en nam op "hallo" zei ik "schatje kom zo na school trouwjurken halen" zei ze "ok" antwoorde ik droog "ik ben 14:25 uit" zei ze "oke me broertje komt mee ik haal je op van school" zei ik droog "waarom gaan we niet samen alleen?" Zei ze "me broertje is al met mij hij komt mee doei" zei ik en deed uit "ik wil niet mee" zei Amir. "Doe het voor mij ik wil niet alleen met haar" "wollah vraag me af hoe je samen met haar in een huis gaat leven" zei Amir lachend "kom het is 14:15" zei ik. We gingen naar de auto en reden naar de school van haar en Damla. "Kijk dat is damla" zei ik tegen me broertje "wow mashallah ze is echt een mooi meisje" "weet ik haar innerlijk is ook mooi" "wie is die meisje naast haar?" Vroeg Amir "welke ze staat met hele groep" "met die krullen" zei Amir. "Oh Hahha dat is der nichtje Selin" "broer ze is echt mooi" "hahaha ruik ik nou liefde" "Hahah ik zei alleen mooi he" zei Amir. "Hmm miss komt ze ook op de bruiloft" "OMG ik hoop hett" "Hahha sukkel" zei ik en sloeg hem op zijn achterhoofd de deur van Amir ging open "ik zit hier" zei Amir "pech dan ga je maar achter" zei ze "ga gewoon achter zitten wat doe je moeilijk" zei ik tegen haar. "Jaa wollah" "ugh ok" zei ze en ging maar achteren "kkr hinderlijk" zei Amir. Dit word een lange dag we kwamen aan in Amsterdam we gingen naar een plek waar je allemaal bruidsjurken kan halen. Ze leefde zich helemaal uit "bro heb je wel genoeg ze gaat alleen maar naar de duurste" "heb genoeg van vroeger nog" "isgoed als je te kort komt betaal ik ook" zei Amir "doe normaal is jou geld" "ja en kijk war ze doet ik wil je niet broke laten maken" zei hij lachend. "Ik heb de jurken" zei ze, ik ging naar de kassa en in totaal was het  €3.330 met pijn in me hart betaalde ik het en ging weg. Ik zette haar af en ging met Amir naar huis "hoeveel heb je betaald" vroeg Amir "€3.330" "WAT ZOVEEL" "ja niks aan te doen" "wejoo deze meisje geeft me stres" zei Amir "jou of mij" zei ik lachend. We gingen eten en toen naar de kamer ik maakte met Amir de pakketje in elkaar en stuurde het naar Damla ik schreef er nog en brief bij. Toen we het hadden gestuurd kwamen we terug en gingen in bed liggen en vielen in slaap.






Stem en deel
Xx schrijfster💋

Verloren en gevonden (voltooid)Onde histórias criam vida. Descubra agora