Deel 31

61 2 0
                                    

Pp Wassim:
Ik was vandaag hele dag thuis aan het zitten yaren was weg met der vriendinnen zei ze. Ik besloot gewoon film te kijken ik werd gebeld door me broertje.
Gesprek tussen Wassim en Amir
W: hey Amir
A: yoo wassim
W: hoe gaat het
A: hmdl met jou
W: hmdl waarom heb je gebeld
A: ik moet je wat vertellen
W: vertel
A: kan niet via telefoon ben je thuis?
W: jaa kom maar
A: aii tot zo
W: tot zo
*tuutuut*
Ik ruimde beetje op en na 10 minuten kwam Amir "Yoo wassim" zei hij "heyy Amir" zei ik. We liepen naar binnen en zaten "vertel" zei ik "oke luister ik was gister met Damla, Selin en rayan in de stad" zei Amir. "Ja?" Zei ik "we zagen yaren" "weet ik ze was met vriendin zei ze" "vriendin of vriend" "hoe bedoel je?" Vroeg ik. "Ze was met zo'n jongen in de stad ze loog dat het haar neef was. Damla en ik kregen ruzie met haar ze zei "ik sla je de ziekenhuis in Damla" Selin zei dat het dom was van der en Damla ook. Damla deed haar jas uit, haar in staart en sprong op yaren ze heeft haar meskina blauwe oog, bloedneus geslagen. Rayan trok der eerst van yaren af maar ze trok zichzelf los en sprong weer op yaren ze trapte haar en gaf stoten. Ik en rayan trokken haar dit keer eraf we stelde haar gerust Selin zei wat en Damla zei dat het nog niet klaar was en liep boos weg. We gingen achter haar aan en yaren bleef daar achter" vertelde Amir aan mij. "Ben je serieus?" Zei ik "nee man maak grapje tuurlijk ben ik serieus" zei Amir. Ik wou nog wat zeggen maar werd gebeld door een onbekend nummer
Gesprek tussen onbekend en wassim
O: spreek ik met Wassim ****
W: ja, wie bent u?
O: we bellen vanuit het ziekenhuis u echtgenoot yaren **** is opgenomen wegens mishandeling
W: welke ziekenhuis is dit?
O: ziekenhuis ********
W: oke kom eraan
*tuutuut*
Ik keek met grote ogen naar Amir "wat is er?" Zei hij "Yaren is in het ziekenhuis" zei ik "ZEG WOLLAH" zei Amir "ja" "OMG DAMLA HEEFT HAAR ZIEKENHUIS INGESLAGEN BRO" schreeuwde Amir. "Ik ga ziekenhuis kom je mee" zei ik "ik kom wel" zei amir. We deden onze schoenen aan en reden richting het ziekenhuis daar aangekomen. "Hallo mag ik vragen welke kamer Yaren **** ligt" vroeg ik "kamer 346" "Okey dankuwel" zei ik en liep weg. Bij de kamer aangekomen zag ik haar daar liggen ze zit onder de blauwe plekken en bloed. "Omg kijk hoe erg ze haar heeft geslagen" zei Amir "ja, ik wist al ze is agressief maar zo nee" zei ik "sff ga naar binnen ik ben hier" zei Amir "Okey" zei ik in nam diep adem en liep naar binnen. "Wassim" zei ze blij "wat is er gebeurt?" Vroeg ik "die hoer Damla heeft me in elkaar geslagen" "en waarom?" Vroeg ik "weet ik niet ik was met vriendinnen en ze kwam op me aflopen en sloeg me" zei ze huilend. "Weetje zeker?" Zei ik "waarom zou ik liegen" zei ze "dus je was niet met een jongen" "nee natuurlijk niet ben getrouwd" zei ze. Ik knikte en liep weg "Amir" "ja?" "Ze zegt dat ze met vriendinnen was" "hoe bedoel je ze was rustig met een jongen" zei Amir. "Weet je zeker dat het een jongen was" "ik weet toch het verschil tussen een jongen en een meisje" "Amir ga" "WAT hoe bedoel je ga?" "Ga weg naar huis" "waarom" "AMIR GA" schreeuwde ik. Amir keek me geschrokken aan en liep weg, is dit wel goed? Zomaar me broertje wegsturen? Ik liep terug naar de kamer en zat naast Yaren. Ik appte iemand snel en deed me telefoon uit.

Pp Damla:
Ik werd in de nacht geappt ik keek op me tel en zag dat het wassim stond ik las zijn bericht er stond.
Hoi Damla,
Wat is er gebeurd tussen jou en Yaren? Ze ligt hier in het ziekenhuis.
Ze was met een vriendin in de stad en dan ga je haar aanvallen en mishandelen?
Wassim

Ik las nog een keer en nog een keer gaf hij mij nou de schuld? Ik antwoorde met.
Hoi Wassim,
Ja ik heb Yaren in elkaar geslagen maar waarom? Omdat ze met een jongen in de stad was en dan nog loog dat het der nicht was. Ze zei dat ze me 'het ziekenhuis in zou slaan' nou daarvan is niks waar. Ik en Amir kregen ruzie voor JOU omdat ze liegt en met andere jongens naar buiten gaat. Volgende keer eerst het echte verhaal weten en dan komen.
Damla.

Verloren en gevonden (voltooid)Where stories live. Discover now