Αντίζηλοι

209 25 32
                                    

     Στο πανεπιστήμιο επικράτησε πανικός. Ο Μάριος δεν υπάκουγε στα μέτρα καραντίνας και ήθελε οπωσδήποτε να δει την Αμαλία. Ο Θάνος τον έδιωχνε, την ώρα που εμφανίστηκε και η ενδιαφερόμενη.

      Άκουσε τον Θάνο, να φωνάζει.

      - Σε ποιον κόσμο ζεις; Η κυβέρνηση είπε να είμαστε σε καραντίνα. Τώρα φύγε επιτέλους από τον χώρο, που δικαιωματικά μου ανήκει!

       Ο Μάριος γελάει και αντιμετωπίζει περιφρονητικά τον Θάνο, κάτι που δυναμώνει την αμοιβαία αντιπάθεια. Η αλήθεια είναι, πως παρά την μικρή ηλικιά του, έχει πετύχει αρκετά στον κόσμο των επιχειρήσεων. Έτσι δεν λογαριάζει πολύ τα λόγια του και απαντάει ήρεμα.

      - Θα δω πρώτα την Αμαλία και μετά θα φύγω. Μην ανησυχείς, θα είμαι από απόσταση. Τέλος, όταν κάνεις κάτι εσύ δικά σου λεφτά, το συζητάμε.

      Εκείνη την ώρα παρουσιάζεται η Αμαλία, διακόπτωντας την πολύωρη διαφωνία τους. Η ίδια βέβαια βρισκόταν σε κατάσταση σοκ με την παρουσία του ΜάριουΔεν περίμενε ποτέ, πως θα τον δει για μια ακόμα φορά.

     Ήξερε από παλιά, ότι έτρεφε αισθήματα για εκείνον και έφυγε ξαφνικά, χωρίς να της δώσει εξηγήσεις. Ήταν με μια κοπέλα τόσα χρόνια, από όσα γνώριζε. Παρά αυτά δεν περίμενε, ότι θα αντιδράση τόσο έντονα στην παρουσία του. Τον ρωτάει ευθέως.

Καραντίνα... ΑγάπηςWhere stories live. Discover now