Μετάδοση;

201 20 85
                                    

      Ο Θάνος κοιτάζει προσεκτικά την Αμαλία. Όταν μπορεί να μιλήσει και βρίσκει τους ρυθμούς του, της αναφέρει το συμπέρασμα του.

    -Όχι, δεν απογοητεύσαι από το απωθημένο. Ίσα ίσα είναι καλύτερο από όσο φανταζόσουν. Μάλλον έκανες κάποιο λάθος ή δεν ήταν τελικά δυνατά τα αισθήματα.Λοιπόν, πρέπει να φύγω τώρα.

      Η Αμαλία είναι μπερδεμένη. Όποιες λέξεις σκέφτεται, της φαίνονται λίγες και άστοχες. Φοβάται και ντρέπεται παράλληλα. Επιχειρεί να εκφράσει τα παράπονα της.

     - Θα φύγεις κιόλας; Βαριέμαι. Δεν θα μείνεις λίγο; Επίσης νομίζω, ξέχασες το φάρμακο.

    Ο Θάνος αναστενάζει. Θέλει να κάτσει περισσότερο, αλλά όσο είναι εδώ, κινδυνεύει να τον πιάσουν. Ήδη έχει μπλέξει με την νοσηλεύρια που τον ανακάλυψε. Δεν θέλει να έχει άλλα στο κεφάλι του. Ωστόσο επηρεάστηκε τόσο πολύ απορεί το φιλί, που ξέχασε τον λόγο επίσκεψης του.

   Το βγάζει από την τσέπη και όντως είναι γεμάτο. Δεν  το έδωσε. Αμάν τι πήγε να πάθει. Αρχίζει την διαδικασία χορήγησης, ενώ της απαντάει. Βέβαια δεν αναφέρει για τους φόβους του για αστυνομία και τέτοια, μην την ταράξει.

     - Θα προτιμούσα να είναι κανονική ένεση για αρκετούς λόγους. Αν ήσουν κακό κορίτσι, θα σε απειλούσα να την κάνω με αρκετή δύναμη. Επίσης τώρα δεν θυμάμαι καν το όνομα του τρόπου χορήγησης. Θα με ρωτάνε και εγώ θα αναφέρω για πακέτα διακοπών, προειδοποιώ. Τέλος, πρέπει να φύγω Αμαλία μου. Θα έρθω όμως πάλι σύντομα.

Καραντίνα... ΑγάπηςWhere stories live. Discover now