Hoofdstuk 13

110 11 0
                                    

Pov Roxanne

Ik voel armen mij optillen. Tintelingen gaan door me heen. Hierdoor weet ik dat het Xander is. 'Xander?' Zegt mijn moeder. 'Sstttt, ze slaapt. Ik breng haar wel naar boven.' Zeg ik.

'Als je haar pijn doet, heb je met mij te maken. Ik ben blij dat jullie elkaar hebben gevonden.' Zegt mijn moeder. Mijn moeder heeft een 6e zintuig voor dingen aanvoelen. Ze is blij. Ik zucht en beweeg een beetje.

'Ga gauw, straks wordt ze wakker.' Zegt mijn moeder. Xander loopt naar boven en ik weet zeker dat we vlak voor mijn kamerdeur zijn. Ik voel Xander's hand warm worden en de deur gaat open. Dat is spooky.

'Je kan je ogen open doen hoor. Ik kan voelen dat je wakker bent.' Zegt Xander. Ik doe beschaamd mijn ogen open. 'Sorry, ik wilde het niet persée akward maken met mijn moeder.' Zeg ik. 'Maakt mij niks uit. Ik geniet van je tillen.' Zegt Xander en legt mij op bed. 'Mooie kamer.' Zegt Xander. 'Dank je.' Zeg ik.

Ik merk dat ik gaap

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

Ik merk dat ik gaap. 'Hier, ga liggen.' Zegt Xander. 'Ik moet me nog omkleden.' Zeg ik. 'Kan ik iets voor je halen? Dan draai ik me om.' Zegt Xander. 'Uhm ja, er is daar in de kast, als je een wit groot shirt en joggingbroek wil pakken.' Zeg ik.

'Komt voor elkaar.' Zegt Xander. 'Waarom ruikt dit naar een andere man?' Zegt Xander en kijkt me jaloers en kwaad aan. O shit. 'Het is mijn neef, rustig.' Zeg ik. 'Waarom heb je een shirt van je neef in je kast.' Zegt hij. 'Nou omdat het comfortabel slaapt.' Zeg ik.

'Ik ga een shirt van mij halen.' Zegt Xander. Hij schiet mijn kamer uit en is binnen een aantal seconden terug. 'Astu.' Zegt Xander. Hij houdt 3 shirt voor mijn neus. Ik kan het niet laten en glimlach. Dit is zo aandoenlijk. 'Bezitterig en jaloers?' Zeg ik.

'Ja, maar dat hoort bij mijn weerwolf en vampier kant. Sterkte.' Zegt Xander. Ik knik en voel een pijn scheut door mijn nek en rug. Au, doordat ik slecht heb gegeten de afgelopen dagen herstel ik enorm langzaam. 'Alles oké?' Zegt Xander en knielt bij me neer.

'Ja, gewoon een beetje pijn.' Zeg ik en kijk hem aan. Hij gaat zich nog omdraaien. 'Mag ik je rug bekijken?' Zegt hij plots. 'Uhm ja hoor.' Zeg ik. Xander kruipt achter mij het bed op en tilt voorzichtig mijn shirt op. 'Rox, je hele rug is blauw. Dat is wel meer als een beetje pijn.' Zegt Xander.

'Xander, het geneest van zelf. De dokter zei dat ik gewoon rustig moet slapen.' Zeg ik. 'Hoe kan die dokter je zo naar huis sturen? Laat mr je helpen.' Zegt Xander. 'Xander je kan niet de blauwe plekken weg toveren. Net zoals de deur open.' Zeg ik.

'Klopt, maar ja uhm kijk mijn bloed is helend. Je moet alleen niet dood gaan in de komende 24 uur.' Zegt Xander. 'Ik ga niet jouw bloed drinken. Nee ik wil het niet proeven. Waarom stel je dat voor. Ik ben geen vampier.' Zeg ik en dan bedenk ik me dat dat gemeen is om te zeggen.

'Sorry, dat kwam er bot uit. Xander ik wil gewoon helen op een manier dat natuurlijk is.' Zeg ik en draai me voorzichtig om. Ik kijk hem aan en leg mijn hand op zijn been. 'Dank voor het aanbod.' Zeg ik. 'Ik begrijp je. Toch is het verstandig om te doen, ik kan het door iets te drinken doen waardoor je het niet proeft.' Zegt Xander.

'Dat is veel moeite. Ik wil gewoon slapen.' Zeg ik. 'Is goed, weet dat het kan.' Zegt Xander en staat op. Even voel ik me verlaten maar dan gaat hij met zijn rug naar me toe staan. O, nu kan ik me omkleden. Mijn broek uit doen gaat goed, nieuwe broek aan gaat ook.

Ik probeer mijn shirt op te tillen maar voel gelijk pijn door mijn rug gaan. 'Au.' Zeg ik zacht. Ik de hoop dat Xander het niet hoort. Wat hopeloos is want zijn gehoor is super. 'Hulp nodig?' Zegt Xander. 'Nee, ik kan prima me omkleden. Ik ga eerst even naar de badkamer.' Zeg ik en loop snel de kamer uit.

Oké Rox, je kan het. Je kan prima je shirt uit krijgen. 'Rox? Alles oke?' Zegt Xander bezorgd. Hoe lang ben ik al hier in de badkamer. 'Je bent al 15 minuten je tanden aan het poetsen.' Zegt Xander. O oeps. 'Uhm ja.' Zeg ik en open de deur.

'Ik krijg mijn shirt niet uit.' Zeg ik en voel mijn wangen rood worden. 'Had dat dan gelijk gezegd. Roxanne je hoeft je niet te schamen. Je kan hier niks aan doen.' Zegt Xander. Zijn handen pakken de zoom van mijn shirt vast. 'Wacht straks zie je mij zonder shirt.' Zeg ik.

'Ja, ik ga het vast wel vaker zien. Ik wil best mijn ogen dicht doen.' Zegt Xander en doet met zijn ogen dicht mijn shirt uit. Ik pak snel het nieuwe shirt en ook die doet Xander aan. Nog steeds met zijn ogen dicht. 'Vaker gedaan met je ogen dicht.' Zeg ik.

'Absoluut, ik oefen al jaren hierop. Nee hoor, ik heb een verstrek zenuwstelsel. Ik kan je aanwezigheid voelen.' Zegt Xander. Ik kijk naar zijn gezicht dat ontspannen staat. Ik voel de neiging zijn gezicht aan te raken en te kussen. Die soulmate band is wonderbaarlijk.

Mijn vingers gaan automatisch over zijn voorhoofd, naar zijn neus, naar zijn wang, zijn lippen, zijn kaak. Hij is echt knap. 'Als je zo doorgaat, dan trek ik dat shirt weer uit.' Zegt Xander en zijn ogen gloeien licht rood. 'O.' Zeg ik en schiet uit mijn trans.

'Je mag door gaan hoor.' Zegt Xander en kijkt me aan als ik onder de dekens ga liggen. Hij komt naast me zitten. 'Uhm ik liet me even mee slepen.' Zeg ik. 'Doe het gerust vaker.' Zegt hij en kijkt me aan met een glimlach. Je moet iemand vertrouwen als ze aan je gezicht mogen zitten terwijl je je ogen dicht hebt.

We praten een tijdje en Xander ligt naast me. Er zit ongeveer 20 cm tussen ons. 'Ik zal zo gaan, dan kan ik slapen.' Zegt Xander en maakt een beweging dat hij wil opstaan. 'Nee, blijf. Ik wil niet alleen zijn.' Zeg ik. Xander hangt stil en ligt dan al snel naast me.

'Ik hoopte al dat je dat ging zeggen.' Zegt hij en slaat zijn armen naar mij open. Ik kruip tegen hem aan en geniet van de warmte en tintelingen. 'Trusten, Roxanne.' Zegt Xander en drukt een kus op mijn voorhoofd. Ik babbel een weltrusten terug.

__________

Weer een deel, ik doe me best om vaker te gaan publiceren.

Publiceerd: 13-04-2020

1132 woorden

Elements Wolves vs North Dragons 》Voltooid《Where stories live. Discover now