Hoofdstuk 25 *laatste hoofdstuk*

117 12 1
                                    

Pov Roxanne

'Xander?' Zeg ik als ik wakker word. Mijn lichaam voelt stijf. 'Ik ben hier. Alexander is hier.' Zegt Xander. 'Waar is Skylar?' Zeg ik. 'Bij Sterre.' Zegt Alexander. Ik knik. 'Ik zal jullie laten. Doe voorzichtig en vergeet niet te drinken.' Zegt Alexander. 'Dank je, voor alles.' Zeg ik.

'Tuurlijk, alles voor een soortgenoot. Zegt Alexander en vertrekt uit de kamer. 'Hoe voel je je?' Zegt Xander. 'Goed, honger en veel.' Zeg ik. 'Je emotie zullen een tijdje omhoog gaan.' Zegt Xander. 'Ja, weet ik. Zullen we een stuk rennen. Ik wil mijn energie kwijt.' Zeg ik. 'Is goed, maar eerst moet je je voeden. Want straks kom je in de verleiding voor een ander hapje.' Zegt Xander.

Ik knik en sta op. 'Xander, vind je het erg dat we maar 1 kind hebben?' Zeg ik. 'Nee, schat. We hebben 1 prachtig meisje. We hebben elkaar. Dat is altijd voldoende.' Zegt Xander en drukt een kus op mijn lippen. Ik leun tegen zijn lichaam aan en geniet van de warmte en tintelingen.

'Als we niet stoppen, komen we nooit aan rennen toe.' Zeg ik. 'Oké let's go.' Zegt Xander en sleep me mee naar de koelkast. Hij schenkt een beker in met bloed en geeft die aan mij.

Ik lig rustig met Skylar op de bank. Skylar is nu iets ouder dan 2 en een half. En ze is zo schattig. Alexander gaat niet terug naar de groep van Valentijn en Valentino. Hij is hier al zo lang om mij te helpen dat hij echt als een broer voelt. Ook is Skylar en de groep aan hem gehecht geraakt.

'Skylar, heb jij ook honger?' Zeg ik tegen mijn dochter. Skylar knikt en ik sta op. 'Mama, ikke 2.' Zegt Skylar en wankelend en lopend komt ze me achterna. 'Wel 2? Alleen omdat je 2 jaar bent.' Zeg ik en til haar op het aanrecht.

'Ben je thuis met Skykar?' Hoor ik Xander zeggen door mijn hoofd. 'Ja, alles oké?' Zeg ik terug. 'Nee, Jenson valt aan. Blijf waar je bent met Skylar. Ga naar de schuilkelder.' Zegt Xander. 'Nee, ik moet helpen. Xander je kan niet verwachten dat ik niet mee vecht.' Zeg ik. 'Ja, Dat kan ik wel. Want Skylar heeft een ouder nodig. En als wij beide sterven heeft ze niemand. Ik doe dit voor Skylar en jou veiligheid.' Zegt Xander. 'Oké, doe voorzichtig.' Zeg ik.

'Skylar, zullen we een film gaan kijken?' Zeg ik. 'Jaaa.' Zegt Skylar en ik til haar mee naar de kelder. Onze schuilkelder is als een thuis bioscoop met voedselvoorraden en slaap plekken en water en wc. 'Wil je Frozen zien?' Zeg ik. Skylar knikt blij en nestelt zich neer op de grote stoel.

Doden, zowel draken als weerwolven. Jenson en zijn groep waren genadeloos. Kinderen, vrouwen, ouderen, mannen, niemand werd gespaard. Xander is nu bij de dokter omdat hij verplicht van mij moest. Skylar slaapt en mijn lieve vriendin Sterre past op haar en het huis.

Ik loop langs en probeer te helpen waar ik kan. Met mijn gave verlicht ik de pijn van de meest erge gewonden. Hopeloos kijk ik om me heen. Hoe vaak gaan we zo'n aanval kunnen hebben. Een Dragonwolf tegen een normale weerwolf is gewoon geen eerlijke strijd.

Maand later

'Oké vandaag gaan we trainen. Sterre gaat jullie eerst les geven over Dragon wolves en hun vaardigheden. Dus let goed op, want dit kan van levensbelang zijn.' Zeg ik.

10 jaar verder

Na jaren in oorlog te zijn, zijn we overmeestert. Skylar is nu 12 jaar en we wonen in de groep van hybrides. Jenson heeft iedereen onderverdeeld op soort. Dus er zijn 10 sectoren.

1. Sector A: Dragon wolves
2. Sector B: Engelen
3. Sector C: Vampiers
4. Sector D: Weerwolven
          D.1 element aarde
          D.2 element vuur
          D.3 element lucht
          D.4 element geest
          D.5 element water
          D.6 element ijs
5. Sector E: Hybrides (vampier/wolf of draak/vampier)
6. Sector F: Demonen
7. Sector G: Magiërs
8. Sector H: Draken
9. Sector J: Jagers
10. Sector I: Mensen

Ik mis mijn familie en groep. Iedereen is uit elkaar getrokken en in sectoren geduwd. 'Schat, de controle is er.' Zegt Xander. Jippie! Not. Hierbij tellen ze alle mensen/wezens, zodat ze niemand missen. Want stel je voor.

Iedereen die nu is verbannen of gevlucht is achtergelaten aan de rand. Waar geen voorzieningen zijn of andere benodigheden om te overleven. Xander en ik wilde eigenlijk niet worden ingedeeld maar Skylar is nog zo jong en haar wezen begint net te ontwikkelen.

Haar nu in de wildernis te laten opgroeien is niet oké. 'Skylar? Kom je naar beneden?' Roept Xander naar boven. Skylar komt naar beneden en we worden geteld.

Het leven in de sector E is niet slecht. Het is ook niet goed. Het is gewoon. Xander werkt als trainer en ik werk in de dokters praktijk. Skylar gaat naar school en is het begonnen op de middelbare school. Mijn zus haar zoon is wees geworden door de oorlog. Zowel mijn zus als Jackson is overleden en nu woont Max bij ons in.

Aangezien Max een Dragon wolf is hoort hij hier eigenlijk niet maar hybride is hybride en ik ga een kind van 12 niet alleen laten wonen. Max is 6 maanden ouder dan Skylar.

Pov Skylar

Mijn vleugels snijden door de wind. Ik laat me vallen en zweef boven de grond verder. Ik ben geslaagd van mijn middelbare school. Eindelijk vrij. Ik land op de tak van een grote boom hier in Sector E. Ik ben nu 18 en volwassen volgens de regels van Jenson. De meest afschuwelijke man ever.

Er is een beweging bezig. Mijn ouders helpen een vriend van hun en hun jeugd. Schijnbaar wil deze mysterieuze man uit op wraak. Mijn ouders willen mij dus niet vertellen wie deze man is. Het enige wat ze zeggen is, Skylar deze man is gevaarlijk.

Zijn familie was een vriend van ons en deze man is meer een vijand. Wreed en uit op wraak. Heel eerlijk, als hij degene gaat zijn die iedereen bevrijd van Jenson zie ik het probleem niet. Maar hey we gaan het zien wat deze man zijn plan gaat zijn.

__________

Joehoeeee dit was het laatste deel. Ik zal zo snel mogelijk het idee en voor stukje voor het vervolg in dit boek plaatsen.

Ook zal het boek met titel en samenvatting en vooraf stuk online komen tegelijk. Hierin zullen ook die hoofdstukken komen.

Skylar gaat mijn hoofdpersoon worden in dit boek. In het vervolg kom je ook achter het wezen van Skylar.

Hopelijk heeft iedereen genoten van mijn boek.

Tot snel!

Publiceerd: 10-06-2020

1090 woorden

Elements Wolves vs North Dragons 》Voltooid《Where stories live. Discover now