7K-5 Saplantılı Aşk

1K 597 78
                                    

Medyada Batu, Arzu ve Umay var 🦋

2 GÜN SONRA

OKUL

"Neymiş anlamadım ki bu kadar önemli olan ne yani alt tarafı salak bir kız Kutay bunu niye umursuyor anlamıyorum "

" Belki kıza tutulmuştur Arzu olamaz mı? "

" Ne saçmalıyorsun acaba Batu ?sen nereden anlayacaksın tutulmayı aşık olmayı"

" Nerden biliyorsun birine tutulmadığımı deli gibi onu isteyip onun için yanmadığımı ? "

" Beni bazen gerçekten şasırtıyorsun Batu. Sen ve aşık olmak? tutulmak bide olayı büyütmenize gerek yok alt tarafı bir kız Kutay dan kaçtığı için Kutay peşine düştü yoksa bir şey yok "

" Olayı büyüten sensin bebeğim Kutay seni umursamıyor bile arzu şunu anla artık . Etrafına bak belki görmen gereken birilerini görürsün aptal gibi onun arkasından koşmaktan ne anlıyorsun "

" Diyene bak! bir de onun en yakın arkadaşısın. Kutay bu dediklerini duysaydı seninle olan arkadaşlığını nereye gittiğini bir düşünmeye başlardı. Ayrıca kutlayın peşinden falan koşmuyorum ben en sonunda pişman olup o gelicek bana hepinizde göreceksiniz ben gidiyorum "

" Ona deli gibi aşıksın "

" Neyden bahsediyorsun kızım sen? "

" Arzu diyorum arzu! Halin içler acısı ! Kutay dan uzaklaştıramazsın onu bunu anla artık sende böyle acı acı ; "yapma arzu gör artık arzu, aç gözünü arzu" diye diye ölürsün anca."

" Mercimek kadar beyninle bana akıl vermeye çalışma. Sana zor yetiyor bide benim için çabalama turuncu kafa "

" Benim aklıma kurban ol sen! Senin aklın olsa 7 yaşından beri saplantılı olduğun kızı Kutaya kaptırmazdın ayrıca katil olmazdın "

" Bana bak kızım bildiğin bu şeyi unutacaksın yoksa seni de gebertirim ağzını açmayacaksın duydun mu beni!

" Bırak kolumu canım acıyor! Öğrenilmeyecek mi sanıyorsun sırf arzuyu ağlattı diye öldürdün o çocuğu bu ortaya çıktığında arzu sana aşık mı olucak sanıyorsun? Onun gözü Kutay dan başkasını görmüyor hele de bu yeni kız olayı onu daha beter yaptı daha da görünmez olucaksın onun gözünde kendi başını boş yere yaktın aptal! "

" Seni gebertirim eğer ağzından bir tek kelime çıkarsa senide yakarım! o gece sende oradaydın unuttunmu o mercimek kadar aklınla beni tehdit edeceğine çeneni kapalı tut yoksa acımam sana defol git şimdi Umay! "

" Gidiyorum zaten gerizekalı! BIRAK ."

" Noluyo oğlum karşıdan gördüm sizi umayla bir şey mi oldu?"

" Bilmiyor musun oğlum umayı boş boş konuşup canımı sıktı yine. Küçükkende böyle iletti hala böyle o yüzden hiç sevgiliside olmadı bunun kim bunu napsın? "

"Şu durumda bile güldürüyorsun oğlum lan kızın sevgilisinin olmamasına nasıl bağladın işi"

"Boşver birader umayı . Naptın kızı ? o günden sonra görünmedi ortalıkta gelmedi mi okula? Ailesi falan kimmiş öğrenebildin mi?

" Yok hayır kimse tanımıyor okulda yeni biri , müdüre sorucaktım ama biliyorsun durumları soramam "

" Oğlum amma büyüttün kızı ne kızmış Kutay. Öyle güzel bir şey de olsa içim yanmayacak en son burnunda kanlı bir peçeteye koridorda koşarken gördük kızı nesinden etkilendin ? "

7 KADEHWhere stories live. Discover now