•Středa•

3.9K 81 2
                                    

Druhý den ráno jsem se probudila celkem brzo. Přišlo mi zvláštní že tak brzo. Budík jsem nastavený neměla. Pak jsem se za poslouchala a uslyšela to.   Příjezd něčího auta. Koukla jsem se z okna a tam zastavoval Marek své krásně černé auto. Najednou se podíval mím směrem. Rychle jsem trhavým pohybem odstoupila od okna. Pak jsem utekla do koupelny. Svlékla jsem si pyžamo, vytesal vlasy do drdolu aby se nenamočily. Vysprchovala jsem se. Pak jsem se zabalila do ročníku a postavila se k umyvadlu. Vyčistila jsem si zuby a rozčesala si vlasy. Šla jsem do pokoje a vzala si svůj mobil abych mohla zavolala Sáře. Je že stejného světa jako já. Můj otec spolupracuje s jejím a proto se můžeme vídat.

Sarah(S):ahoj co se děje?
Ja(N):ahoj nechceš přijít dřív než bude ten večírek?
S: Jo jasně. Jejda já zapoměla všechno nejlepší!
N: Děkuji, tak za deset minut?
S:Jo, tak čau
N:Čau
A zavěsila jsem. Usmála jsem se sama pro sebe. V ručníků jsem si sedla ke stolku a začala si dělat jemný make-up na večírek. Stejně nechápu proč tomu říkají večírek když ani nebude večer.

V tom někdo zaklepal na rdveře

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

V tom někdo zaklepal na rdveře. Bez rozmyšlení jsem
řekla ,,dále" a vešel Marek. ,,Co tu chceš?" Řekla jsem nepříjemně. Stále jsem si nebyla jistá jak to včera myslel. ,,Tady máš šaty. Vem si je na sebe na tu oslavu a tady máš menší dárek od mého bratra a sestry." Řekl, usmál se na mě a odešel. Na posteli byly položené dvě krabice a jedna měla nahoře dírky. Šla jsem ji otevřít a uviděla jsem malé kotě. Bylo tak roztomilé. Začala jsem se s ním mazlit. Hladila jsem ho a škrabkala za ušima. Pak ode mně odešlo a šlo prozkoumat můj pokoj. Bylo tak rozkošné. Podívala jsem se do krabice jestly tam není ještě něco. Byla tam kartička s psaníčkem. Pro potěší. Kocourek pro zábavu. Pojmenuj ho jak chceš. Filip a Lea
Bylo to od nich hezké. Připadala jsem si vytaná. Rozhodla jsem se mu říkat Avokádo, protože je to moje nejoblíbenější ovoce. Bylo to to první co mě napadlo. Miluju jídlo a zvířata.

Pak jsem otevřela druhou krabici. Zatajil se mi dech když jsem spatřila její obsah. Tak krásné šaty jsem ještě neviděla! Vytáhla jsem je z krabice aby si je mohla prohlédnout. Moc mě to potěšilo. Dokonce u šatů byly i boty a doplňky. Musím uznat že vkus má dobrý.

Za asi minutu přišla moje nejlepší kamarádka Sárča

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

Za asi minutu přišla moje nejlepší kamarádka Sárča. Když bez zaklepání vpadla do pokoje otevřela pusu a vydala se ke mě a šatům. „Pane bože to jsou ty nejhezčí šaty co jsem kdy viděla! Víš jak museli být drahé? Počkej ty jsou od koho? " Přišla ke mě a objala mě. Sdělila jí novinky o Markovi, Avokádovi a všem co se stalo včera a snes. ,, Holka já ti nezávidím!" Řekla konejšivě.

Po hodině kecání jsme si pustily seriál PŘÁTELÉ protože ho obě milujem. Když bylo po třetí hodině odpoledne zakončily jsme to karaokem úvodní písničky.

Začala jsem si dolaďovat make-up protože během seriálu jsme se nasmály, až začaly nám téct slzy. No a pak jsme se oblékly. Dala jsem si na sebe ty nádherné šaty, boty a doplňky od Marka. Sára měla na sobě taktéž šaty.

Outfit Sarah

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

Outfit Sarah

Po ukončení veškerých úprav jsme se vydali vstříc večírku.

Ahoj je tu další kapitola. Jaké jsou vaše názory? Má smysl knihu dál opravovat nebo psát?

Král mafie [ Probíhá Obří Korekce ]Where stories live. Discover now