Vaření

3K 78 3
                                    

Rozhodla jsem se že udělám míchaná vajíčka. Miluju je. Vytáhla jsem si z lednice potřebný materiál a začala hledat pánev, koření, sůl, hrnek, vidličku a vařečku. Vše jsem po pár minutách našla a pustila se do vaření. Pustila jsem si písničky a u toho si pobrukovala. V tom mě někdo chytl za boky a začal mo sahat na zadek. Strašně jsem se lekla a zaječela. ,, Co si jako myslíš že děláš?" Vyjela jsem na černovlasého kluka. ,, Ale no tak prdelko. " řekl mi a slizce se usmál. ,, Nech mě! Pomoc!" Zaječela jsem. V tom do kuchyně přišla nějaká dívka a řekla,, Dej z ní ty pracky prič Zeyne. " ten kluk Zeyn se na ni podíval,, Chceš si to s ní vyměnit puso?" ,, Fajn"řekla a odešla. A já se začala dvakrát tolik bát.

Z pohledu Marka
Někdo zaklepal na dveře. To bude nejspíš Niki. To jsem si myslel než dovnitř vpadla bez poznání moje sestra Lea. ,, Co ti je že nečekáš až tě pozvu?"řekl jsem podrážděně.,, Zeyn ti osahává snoubenku"řekla a já už byl na cestě do kuchyně.
Z pohledu Niki
,,Co na ni doprdele šaháš" řekl Marek když vešel do kuchyně. ,,Sorry šéfe to je nová děvka? Chtěl jsem si ji zkusit" řekl Zeyn. To už ale nejspíš Marek nemohl vydržet. Vytáhl zbraň a namířil ji Zeynovi k hlavě. ,,To je moje snoubenka" a vystřelil....
Ahoj ještě jsem se nezeptala na to jak se vám můj příběh líbí. Pokud ano napište mi. Vaše Eli.

Král mafie [ Probíhá Obří Korekce ]Where stories live. Discover now