5

7.2K 509 411
                                    

İşte şimdi her şey bitmişti. Jimin için şimdi her şey bitmişti. Jungkook bunun bedelini öyle bir ödeyecektiki yapmamış olmak için dua edecekti. Bunların hepsinin bir kabus olması için Tanrı'ya yalvaracaktı!

Bütün ortaklık bitmişti, her şey. Jimin, kendisiyle dalga geçmek neymiş Jungkook'a gösterecekti. Hemde öyle bir gösterecektiki, herkes ondan korkacaktı. Dünya bir anlığına duracaktı.

Kısaca Jimin onun anasını ağlatacaktı.

Ama en fazla ne yapabilirdiki?

En fazla ne yapabilirdi? Ortaklık bitecekti, tamam ama Jungkook için bu o kadarda sorun olmayacaktır. Tabiki bununla kalmayacaktı, Jimin Jungkook'a düşman olacak ve onu dahada batırmaya çalışacaktı. Onu kıskandırmak için başka erkeklerle olacaktı.

Hızla şoförünü çağırdı ve arabaya bindi. Şirkete geldiklerinde anında arabadan indiği gibi Jungkook'un odasına fırladı.

Jungkook ise Jimin'in sinirle arabadan inişini kahvesini yudumlarken camdan izliyordu. Sırıttı. Tabiki biliyordu Jimin'in bunu yapmaya geleceğini.

Ortaklığı bitirmek.

Ne yapacaktı ki daha fazla? Ona düşman mı olacaktı? Şirketi mi batıracaktı? Ortaklık bitince zaten hepsi olacak! Aptal Jimin, intihara geliyordu resmen. Jimin değil, şimdi Jungkook onu bitirecekti. Hemde öyle bir yok edecektiki onu, Jimin doğmamış olmayı dileyecekti. O an ölmüş olmayı ve hiç yaşamamış olmayı dileyecekti.

İkiside birbirine karşı öyle bir nefret besliyorduki nefretlerinden bir gezegeni yok edeceklerdi neredeyse.

Ama kim kazanacaktı? Jungkook mu? Jimin mi?

Jungkook sırıtarak bunları düşünürken birden kapısı açıldı ve içeri iblis gibi bir Jimin geldi. Böyle bir şey beklemiyordu tabiki...

"NE YAPTIĞINI ZANNEDİYORSUN OROSPU ÇOCUĞU?!" Öyle bir bağırıyorduki çalışanları geçin, dışarıdakiler bile duymuştur. "Sakin ol Jimin" dedi Jungkook.

Jimin kahkaha attı. "SAKİN Mİ OLAYIM?! ANAN SAKİN OLUR BU DURUMDA ANCA!" "Annemi karıştırma seni çok kötü yaparım" dedi Jungkook. Zayıf noktası sevdikleriydi, sevdikleriyle ilgili herhangi bir şeyden kötü bir şekilde söz edilirse, o kişiyi sikerdi.

"KARIŞTIRMASAM NE OLUR KOOK?! ÜZÜLÜR MÜSÜN?! ANNEN ZAYIF NOKTAN MI OROSPU EVLADI?! ANNENİ SİKE-" "KES SESİNİ OROSPU ÇOCUĞU! BANA BİR DAHA ANNEMLE İLGİLİ KÖTÜ BİR ŞEY SÖYLERSEN SENİ SİKERİM!"

"GELDE SİK!" "SİKTİR GİT!" "ANAN SİKTİRSİN GİTSİN! PİÇ!"

Jungkook sinirlenmişti, anında Jimin'i yakalarından tutup duvara ittirdi. Jimin anında afallarken Jungkook sinirle Jimin'i yerden kaldırdı ve yakasından tutup duvarda yumruklamaya başladı.

Bir kaç kez yumrukladı derken sayamayacak kadar yumruk atmaya başlamıştı. Baktıki Jimin ölecek durumda, her yerinden kanlar akıyor, onu bıraktı ve "Katil olmak istemem" dedi.

"Seni orospu çocuğu!" Jimin kalkmaya çalışıyordu fakat bu neredeyse imkansızdı. "Seni sürtük, oradan kalkabileceğini düşünme. Sen oradayken sana bir şeyler söyleyeceğim, beni iyi dinle" Yine ve yine sürtük demişti.

ANAN SÜRTÜK!

"Bak sürtük, herkesle her gün seks yapan pislik herif. Ortaklığını istemiyorum, ortaklığını sikeyim, umrumda değilsin, çalışanları al ve şirketimden siktir git." "Bana bir daha sürtük dersen-" "Ne olur Park Jimin? Sana bir daha sürtük dersem ne olur? Sürtük değil misin? Ha? Doğruları söylemiyor muyum OROSPU ÇOCUĞU?!"

"ANANI SİKERİM PİÇ-" Jungkook Jimin'in karnına bir tekme attı. Jimin'in ağzından kanlar fışkırdı. "Annende sürtüktü değil mi? Eminim öyledir. Uh, yoksa babanda mı sürtüktü Park Sürtük Jimin?" diyip kahkaha atmaya başladı.

Jimin konuşamıyor, gözlerinden yaşlar süzülüyordu. "Kardeşlerin var mı Park Jimin? Onlarda sürtüktür eminim, ha varsa tabii olup olmadığını bilmi-" "KES SESİNİ! YETER!" dedi ve ayağa kalktı.

Jungkook ona baktı, gözlerinden yaşlar öyle bir akıyorduki. Kalbini aşırı derecede kırdığını anlamıştı ve o an gerçekten içi birazda olsa sızlamıştı. "Ne yaparsan yap, sana olan yardımım haram olsun" Son kez Jungkook adlı piçin iğrenç suratına baktı. Tükürmek istemişti ama yapamadı, yapmadı. Ve gitti. Psikoloğa...

*********

4 yıldır buraya geliyordu, Jimin'in ciddi sorunları vardı ve 4 yıldır her zaman psikoloğa geliyordu. Psikoloğu çok yakın bir arkadaşıydı. Kardeş gibiydiler, çok yakınlardı. Psikoloğa geldiğinde Jin'in karşısına oturdu.

"Yine mi Jimin?" dedi Jin bıkmış halde. "Evet," dedi Jimin ve bir şey daha diyecekken Jin, Jimin'in suratını gördüğü an çığlık attı. "BU NE LAN?!" Jimin bir an korkmuştu ama Jungkook'tan dayak yediği aklına geldiğinde güldü.

"Boşver, önemsiz" "ÖNEMSİZ Mİ?! KAN KAYBINDAN ÖLECEKSİN RESMEN!" "Oha abartma! Sadece biraz... dayak yedim işte" "HANGİ OROSPU ÇOCUĞUNDAN?!" "Ya sen bunları artık siktir eder misin? Ben birazdan hastaneye giderim zaten"

Yalan söylüyordu.

"İyi bari, de ne olduda geldin?" Jimin derin bir iç çekti. "Ben bir sürtük müyüm Jin?" Jin şok olmuştu. "Ne? Ne alaka?" Jimin birden ağlamaya başlamıştı. "Evet Jin! Ben sürtüğün tekiyim! Ben bir pisliğim! Bu dünyadan derhal silinmeliyi-" "Kes sesini! Sana bunları dedirtecek orospu çocuğu kim?! Yoksa o mu yaptı sana bunları ha?! SÖYLE!"

"Hayır! Sus! Şu an bu önemli değil! B-Ben... Ben sürtüğüm, herkes böyle diyor!" "Hayır Jimin, sen sürtük falan değilsin. Sen sadece önceden anne baba sevgisi almamış bir insansın. Başkalarından sevgi, ilgi almaya çalışman gayet normal ama yapma. O başkaları, senin ilgi almaya çalıştığın kişiler orospu çocuklarından başka kişiler değil. Onlar seni zevkleri için kullanıyorlar ve sende buna izin veriyorsun! Senin o narin, zarif ve değerli vücuduna herkes dokunabiliyor! Buna normalde sürtüklük deriz Jimin ama sen... Sen sürtük değilsin"

Jimin ağlamalarını durduramıyordu. Habire hıçkırıp duruyordu. Jin ona sarıldı. "Kendini üzme Jimin, ben seni seviyorum, başkalarıda seni seviyor. Sen sevilen bir kişisin ama sadece, başkaları senin vücudunu zevk için kullanmasın. Olur mu?" "E-Evet, (hıck) asla kullanamaz- (hıck) lar!" "Aferin"

***********

Jimin, Jin'le olan görüşmesinden sonra bayağı bir rahatlamıştı ama hala kötü hissediyordu. Hala sürtük olduğunu biliyordu. Jin üzmemek için böyle demiyordu. Odasına gelmiş köşede ağlamaya devam ediyordu.

Önceden yaptığı şeyleri geri alamazdı. Yapmıştı çoktan. Ama geleceği düzeltebilirdi ve bundan sonra Jimin, başkalarının onun vücuduna dokunmasına asla izin vermeyecekti-

İçeri birden Jungkook'un asistanı girmişti ve Jimin'i böyle görünce şoke olmuştu.

"ÇIK DIŞARI! NE ARIYORSUN BURADA?!" diye haykırmıştı Jimin. Jungkook'un asistanı anında "Çok özür dilerim efendim!" diyip çıkmıştı.

Bu Jimin için hiç iyi olmamıştı.

*************

"Efendim, size söylemem gereken çok önemli bir şey var." "Nedir?" "Jimin hasta, ama öyle bir hastalık değil. Ruhsal anlamda hasta, tedavi görüyor. Kimden olduğunu bilmiyorum fakat onu odasında köşede ağlarken yakaladım. Çok, ama çok kötü, hatta berbat görünüyordu. Bana çık dışarı diye bağırdı ve bende özür dileyerek çıktım" Jungkook düşündü, gerçekten çok ama çok ileri gitmişti.

Jimin'in bir hastalığı olduğunu bilmiyordu. Ona çok kötü davranmıştı ve aynı zamanda batmıştı. Her şey bitmişti. Ortaklık, her şey. Ve Jungkook sanırki, Jimin'de bitmişti...

Pff uzun ve değişik bir bölüm :DSKDLSLDLDK

Bitch Boss - JikookWhere stories live. Discover now