Ölmek İçin Yalvarırsın

2.9K 155 55
                                    





Thor ve Loki büyük taht salonundan çıkmış geniş koridorda yürüyor lar dı Thor önde Loki de onun peşinden geliyor du gerçi bundan sonra hep böyle olacak gibiydi .

Büyük koridorlar da Thor kendi odasına gelene kadar yürüdüler Thor kapıyı açtığı anda arkadan onu çekmeye çalışan Lokiye baktı "ne var Loki" Loki kaşlarını çatmış Thora bakıyordu "ben bu odaya girmem" dedi.

Thor odanın içinde Loki ise kapının önündeydi elindeki kelepçe nin otuz santimlik bir zinciri vardı Loki kendini olabildiğince dışarı çekiyor du Thor onun bu tepkisine şaşırmıştı daha önce birçok kez odasına girmişti şimdi ne oldu da girmeyi reddediyor du ki. Thor Loki'nin sağ kolundan tutup onu odaya soktu kapıyı da ardından kapatı "neyin var senin daha önce odama gelmedin mi zaten" Loki öfkelenmişti ve  bu somut birşey gibi görülüyor du sesini kontrol edemedi ve yükselti "beni o lanet olası hücreye kapatmak ne kadar zor olabilir ki de peşinde sürüklüyor sun" Loki sesini alçaltıp sözüne devam etti " burada kalmak istemiyorum".

Thor onun bu tepkisine sinsice gülümsemiş ve tam anlamıyla dibine kadar gelip boşta olan sol eliyle onun ensesini tutup geri çekilmesini önlemiş ti ve onun yeşil gözlerinin içine bakarak "ne o Loki benden bu kadar çok mu nefret ediyor sun aynı odada kalamayacak kadar" Loki ondan kurtulmak için boşta olan sağ elini onun omzuna koyup itmeye çalıştı ama onun gücü Thor'un gücüne denk değildi hiçbir zaman, kısık ve öfkeli bir sesle "bırak beni seni ahmak"  dedi.
Thor Loki nin verdiği tepkiye gülümsemiş ve onu kendine daha çok çekip başını onun boynuna yaklaştır dı Loki onun bu yaptıklarına anlam veremiyor du aklınca Thor onu sinir ediyor du Loki Thor'un sıcak nefesini boynunda hissedince birden ürperdi bütün gücüyle onu itmeye çalıştı. Thor Loki'nin kulağına yaklaşıp fısıldadı "aynı odada kalmaya korkuyor sun ama o odanın içinde sana neler yapacağım dan korkmuyor musun Loki".

Thor Loki'yi bırakıp yatağa yöneldi tabi peşinden Loki de gelmek zorunda kaldı büyük yatağın sol tarafın o uzandı Loki de olabildiğince uzağına uzandı.

Asgard da gecenin bi yarısı ve Loki bi türlü uyuyamıyor du başını çevirip Thora baktı onun düzenli nefes alış verilerinden uyuduğunu düşündü ve yatakta oturu pozisyona geldi odayı gözleriyle aramaya başladı Odada dışarıdaki ışıkların etkisin den dolayı loş bir ışık vardı herşeyi görebilecek kadar ve gördüğü şeyle gözleri parladı.
Thor'un yattığı taraftaki sehpanın üstünde anahtarlar vardı Thor ahmağı anahtarları öylece ortaya koymuştu Loki yavaş hareketlerle Thor'un üstüne doğru yükseldi sağ elini anahtara uzattı birkaç santim kala birden geri savruldu ve yatağa sırt üstü düştü birden Thro onun üstüne çıkıp pis pis ona gülüyor du "ah Loki o kadar umutsuz sun ki benim o anahtarı orada unutabilrceği mi düşünmüş sün" Loki sağol eliyle Thor'un saçını tutmak için hamle yapmıştı ki Thor hızlı bir hareket ile onun elini tutup yatağa sabitle di onu Loki öfkeli bir şekilde çırpındı ama bir işe yaramamış tı "Thor bırak beni yoksa"

"yoksa ne Loki bana ne yapacaksın"

"ölmek için bana yalvarırsın"

"öyle mi bunu yapabilmen için önce benden kurtulman gerek"

"kalk üzerimden hayvan" diye bağırdı Loki
Thor gülerek "rahat durmayacak sın değilmi" dedi.

Thor altındaki Loki'nin gözlerine birkaç saniye bakıp ne kadar öfkelendiği  ni gördü onu bu kadar kızdırabileceğini hiç düşünmemiş ti. Thor sol elini kaldırıp odanın kenarında duran Mjolnirı çağırdı ve Loki'nin üstünden kalkıp Mjolnirı onun üstüne koydu şimdi istese de kalkamaz dı.
Loki üzerindeki Mjolnira bakıp öfkeden ağlıyacak duruma gelmişti artık, kelpçelendiği yetmiyor du bi de bu lanet çekici ni üstüne mi koyuyor du "Thor al şunu üzerimden" Thor Loki'nin boşuna olan direnişlerine birkaç dakika bakıp tekrardan yerine yattı artık rahat bir uyku çekebilir di.


Oldukça güzel bir bölüm oldu bence sizce umarım sizde beğenmişsin iz dir

SAHİP Hikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin