İlk Öpücük 😚

1.7K 102 52
                                    

Lütfen hikayelere yorum yapın yaa okuması güzel oluyor.






Birkaç gündür dünyada Starkın evinde kalan Thor ve Loki'nin arası düzelmiş ti, Loki her ne kadar mesafeli davranmaya çalışsa da Thora yakın olmayı içten içe istiyor du.
Dünyada kaldığı zamanlarda, daha önce  hissetmediği birçok duygu gün yüzüne çıktı Thor'un hiçbir zaman ne kadar iyi biri olduğunu anlamış tı oysaki, hissettiği yeni duyguların sahibi de oydu tam olarak hislerinden emin değildi ama Thor'un sıcak bedenine sarılıp uyumak dünyalara bedel miş oysaki bunu neden daha önce yapmadığını düşünmeye başlamıştı Loki.

Bugün diğer günlerin aksine daha yoğun geçmişti Steve ve Tony uenilmezler ekibiyle birlikte Hdrayı tamamen yok etmişlerdi ve düşmanlarından kurtuldukları için de küçük bir kutlama yapmışlar dı sadece Yenilmez üyelerinin olduğu bir parti olmuştu bu.

Partiye Loki'yi de çağırmışlar dı ve Loki'ye oldukça samimi davranışlar dı, parti Loki için oldukça iyi geçmişti bi ara herkes toplandı ve ekibin bazı üyeleri Thor'un çekici ni kaldırmaya çalışmışlar dı. Loki özellikle de Tony nin Mjolnirı kaldırma çabalarına çok fazla gülmüştü birde üstüne kaldıramayacağını bildiğinden çok komik görünüyor du, bi aralar Tony içkiyi fazla kaçırıp Steve sarılıp uykuya dalmıştı Loki Steven Tony den uzaklaşmaya çalışmasına çok gülmüştü ama onun başıda Thor tarafından beladay dı.

Thor içkiyi fazla kaçırmıştı Loki de geç olduğunu düşünüp Thor'un kolunun altına girerek onu odaya götürmeye çalıştı, Thor oldukça ağırdı ve sarhoştu doğru dürüst yürüyemediğin den ağırlığını Loki'ye vermiş ti.
Loki zar zor da olsa Thoru odaya getirip yatağa bıraktı, derin derin nefes alarak ayağa kalkıp Thora baktı ne vardı da bu kadar içtiyse sanki diye düşünüp, Thor'un rahat yabilmesi için ayakkabıları nı çıkartıp yatağın kenarına bıraktı .

Yatakta yatan Thora bakıp üzerindeki kaban benzeri ceketle rahat yatamayacağını düşünüp ceketi çıkartmaya başladı. Önce Thoru Sağ çevirip sol kolunu çıkartı, sonra sola çevirip sağ kolunu çıktığında bakışlarını melek gibi uyuyan Thora çevirdi kendi kendine gülümseyip şuanki pozisyonuna güldü.
Loki Thor'un üzerindeki ceketi çıkarabilmek için Thor'un üzerine çıkmıştı elindeki ceketi yatağın kenarına bırakıp Thor'un üzerinden kalkacaktı ki Thor güçlü bir şekilde Loki'nin belinden kavrayıp sımsıkı sarıldı hızla Thor'un üzerine düşüp ellerini Thor'un gögüsüne koydu.

Loki ellerini Thor'un gögüsüne koyup kurtulmaya çalıştı, her hareket ettiğinde altında olan Thor'un sertliğini hissetiğinden utanıp hareket etmeyi kesti. Thor'un sıcak nefesleri yüzüne çarptığından her yerini sıcaklık kaplamıştı bide üzerine kalbi deliler gibi atmaya başladı, Loki Thor'un kalp atışlarını duyup duymadın dan endişelenip Thora baktı. Thor'un yüzünde hafif bir tebessüm gördüğünde kaşlarını çattıp konuştu " bana bak benimle dalga mı geçiyorsun" diyip kurtulmak için tekrar direndi.

Thor hafif bir şekilde kahkaha atıp Loki'ye dah sıkı sarıldı içkinin etkisinden dolayı kalın ve boğuk bir sesle konuştu " çok zayıfsın Loki ve çok sıcak". Loki hareket etmeyi kesip kaşlarını çatarak Thora baktı " bırak beni Thor"

" hayır böyle çok güzel seni herşeyin le hissetmek çok güzel"

" Thor sarhoşun ne dediğini bile bilmiyor sun bırak beni de yatalım artık"

" hayır Loki ben ne dediğimin farkındayım yada ne istediğimi, senin istiyorum herşeyin le"

Loki Thora bakıp halla gözleri kapalı bir şekilde konuştuğunu gördü kesinlikle sarhoştu ve ne dediğinin bile farkında değildi " tamam Thor bırak hadi yarın kendine geldiğinde konuşalım"

"bi şartla bırakırım"

" ne şartı Thor bırak işte"

" haa korkak bende seni bırakmam o zaman"

" ne... korktuğum flen yok ne istiyorsun söyle"

" Loki daha önce biriyle öpüştün mü"

" b- bu da nereden çıktı şimdi"

" merak ettim sadece"

" off hayır kimseyle öpüşmedim oldumu bırak artık"

Thor kapattığı gözlerini açıp Loki'nin yeşil gözlerine baktı elini Loki'nin belinden çekip kalkmasına izin verdi.
Loki Thor'un kolların dan kurtulup hızla kalkarken Thor onu kolundan tutup yatağa sırt üstü devirdi, Loki yatağa sert bir şekilde düşünce nefesi kesildi dah ne olduğunu anlamadan Thor'un ağır bedenini üzerinde hissetti.
Loki Thor'un gözlerine baktığında korkmuştur maviler koyu bir hal almıştı bunu daha önce hiç görmemişti, Loki gergin bir şekilde yutkunup derin derin derin nefes almaya başladı.

Loki kendini kaptırmıyarak Thora bakıp kaşlarını çattı " ne yapıyor sun Thor kalk üzerimden" Thor çapkın bir şekilde gülümseyip Lokiy'le yüzünün arasında santimlik kalana kadar yaklaşıp  " sana nasıl öpüşüldüğü nü göstereceğim" dedi.
Loki Thor'un kararmış gözlerine bakıp yutkun du, gergin bir sesle " n- ne  saçmalıyor sun Thor, sarhoşun kalk üzerimden"

" Loki ben sarhoş değilim ve ne dediğimin de farkındayım"

" öylemi niyeyse bana daha çok saçmalıyor muş sun gibi geldi"

"yoo sadece öpüşmeyi öğreteceğim sana hem sen demedin mi bana ' teşekkür ederim Thor senin sayende çok şey öğrendim' diye şimdi yeni birşey daha öğreteceğim"

" ne alaka şimdi bu, öpüşmeyi öğrenmek istemiyorum ki"

" ama ben öğretmek istiyorum o yüzden iyi öğrenmeye bak yoksa öğrenene kadar öperim "

Loki Thor'un yüzünün kendine yaklaştığını gördüğünde kendini olabildiğince geri çekmeye çalıştı " Thor bek-" Thor'un dudaklarına yapışmasıyla sözü kesilen Loki ellerini Thor'un omuzuna koyup geri itmeye çalıştı ama pek bir işe yaramamış tı. Thor Loki'nin dudaklarını ezberlemek istercesine öpüyor du öğretmek için değilde büyük bir açlıkla  öpüyor du .

Loki bi süre sonra direnmeyi bırakıp gözlerini sımsıkı kapattıp Thor'un kendisini öpmesine izin verdi.
Thor öpüşmeyi daha derin bir halle getirmek için dilini Loki'nin ağzına sokmak istedi ama Loki'nin dudaklarını sıkıca kapatması işini zorlaştırıyor du, Thor nefes nefese Loki den ayrılıp boğuk bir sesle fısıldadı " Loki ağzını aç" Loki gözlerini hiç açmadan dudaklarını birbirine daha fazla bastırdı.
Thor Loki'ye yaklaşıp dudaklarının üzerine eğilerek, emir verici bir tonda konuştu " Loki ağızlı aç yoksa seni sabaha kadar öperim" dediğinde Loki istemeye istemeye dudaklarını arala mışıtı.

Thor Loki'nin dudaklarına tekrar dan kapanıp öpmeye başladı bu sefer dilini Loki'nin ağzına sokup Loki'nin ağzının içini keşfetti. Loki Thor'un üzerinde hissettiği bedeninde ki sertliğini hissedip Thor'un ağzının içine inledi.

Thor derin bir öpüşmenin sonunda Loki den ayrılıp üzerinden kalkarak yanına uzandı yanında nefes nefese kalan Loki'yi kendine çekerek sıkıca sarılıdı, Thor başını Loki'nin boynuna yaklaştırıp kokusunu içine çekti boğuk bir sesle fısıldayarak  " çok güzel kokuyor sun Loki" dedikten sonra uykuya teslim oldu.
Thor'un nefesinin boynuna yaydığı ısıyla Loki de mayışmış tı hiç direnmeden Thor'un kollarının arasına girip uyumaya başladı, gerçekten de ilklerini Thor la yaşıyor du.









Bölümü umarım beğenirsiniz ben beğendim mesela beni tatmin ediyor.

😊😊😊

SAHİP Where stories live. Discover now