five.

430 44 11
                                    



𝐂𝐇𝐀𝐏𝐓𝐄𝐑 𝐅𝐈𝐕𝐄, hallucination.

𝐂𝐇𝐀𝐏𝐓𝐄𝐑 𝐅𝐈𝐕𝐄, hallucination

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.



"Ma térjünk vissza a bűntudat kérdésköréhez. Ne lepődjetek meg, de szerintem a bűntudat hasznos. Ugyanis, érettségre vall." Magyarázta a fogalmam sincs hogy hívják nő, aki általában szokta nekünk tartani ezt a foglalkozást.

Ilyenkor mindig különböző témákról van szó, amiket kivesézünk és ezzel együtt kicsit jobban megismerjük a többieket. 

Számomra ez az óra is ugyanolyan, mint a többi. Unalmas. A sötét hajú nő mellett ültem közvetlenül, velem szembe Stiles, mellette Oliver foglalt helyet.

Egész végig gyilkos pillantásokat küldtem a fiú felé, próbáltam minél jobban üzenni neki, hogy mostantól ne próbálkozzon semmivel se velem kapcsolatban.

A nő észrevette, hogy őt figyelem, de nem szólt semmit, hanem inkább egy random ember felé fordult. "Mary, mondtál valamit a bűntudatról, és valami zsigeri reakcióról."

"Azt mondtam megfájdítja a gyomromat." Morogta, én persze egy percre sem vettem le a szemem az előttem lévőről.

"A tünetek gyakran kiütköznek fizikailag. Nem csupán mentálisan." Magyarázta, majd ekkor ő is ránézett Stiles-ra.

Fejét hátrafordította, látszólag ideges volt valamiért. Pontosan tudtam mi történt a testtartásából és a mimikáiból ítélve. Hallucinált.

"Te hogy éled meg, Stiles?"

"Tessék, mi?" Nézett fel rá, homloka izzadni kezdett.

"Bűntudat. Hogy érzed magad tőle?"

"Feszülten." Válaszolt már-már túlságosan is hamar.

"Vagyis mintha szoronganál?" Stiles bólintott halványan. "Szeretnéd mielőbb helyrehozni a hibáidat. Vezekelnél. Ez az egészséges reakció."

A fiú elnézett párszor oldalra, majd lihegve fordult vissza egész végig a padlót nézve. Így kívülről nézve eléggé kiakasztó volt a látvány és frusztráló. Vajon én is így nézhettem ki?

"Szerintetek vannak, akik nem éreznek bűntudatot?" Nézett körbe a kis körön a nő érdeklődve. 

Oliver felemelte a kezét. "A szociopaták?" 

Apró oldalmosolyra húzódott a szám, amit valószínűleg ő is észre vett, ugyanis gyorsan lenézett ő is a talajra. 

"Helyes, Oliver." Bólintott mosolyogva, Stiles pedig ha lehet még furcsábban viselkedett.

A nyakán lévő ereket szorongatta és baromi gyorsan vette a levegőt. Alapesetben nem érdekelne, de most úgy éreztem valamit tennem kell. 

"Tarthatnánk egy rövid szünetet?" Szólaltam meg, végig a fiút nézve. A nő rám emelte tekintetét, majd Stiles-ra, aztán bólintott egy aprót.

A fiú felemelte a fejét és kíváncsian nézett rám. Biccentettem a fejemmel egyet oldalra, hogy kövessen, majd felálltam és elsétáltam egy picivel messzebbre.

Ez a srác fog a sírba vinni, esküszöm.......

LONG LIVE THE VOID | 𝐒𝐓𝐈𝐋𝐄𝐒 𝐒𝐓𝐈𝐋𝐈𝐍𝐒𝐊𝐈Where stories live. Discover now