OPROEP

41 2 0
                                    


Wie?: Arne Hermsen 

Vermist sinds: 13 februari 2015 (36 jaar)

Vermist uit: Heijen

Arne die tot 22:00 had moeten werken is in plaats van naar huis te gaan naar Duitsland ge gaan te voet, de volgende dag is er met zijn bankpas in een Dorpje Goch wat geld opgenomen.


Hij zal waarschijnlijk ook bedreigd zijn vlak voor de vermissing, Arne was overstuur en zat niet lekker in zijn vel, 's Ochtends had hij een telefoontje met slecht nieuws gehad, maar daar kon hij niks over zeggen.' zegt zijn moeder.

Kleding: Arne droeg een donkerbruine jas met een cognackleurige binnenkant, en een spijkerbroek en zwarte werkschoenen met een rood randje.

--------------------------------------------------------------------------------------------

Naam: Arne Hermsen

Geboortedatum: 15-4-1983

Leeftijd nu: 36

Lengte: 1,90 m

Haarkleur: Blond/Bruin

Oogkleur: Blauw/Grijs

Geslacht: Man

---------------------------------------------------------------------------------------------

Sbs 6 heeft geprobeerd vermiste personen te zoeken zowel als Arne.

In de uitzending doet zijn moeder een emotionele oproep tot Arne. "Je hoeft niet per sé naar huis te komen, maar laat weten of je gelukkig en in orde bent. Liefst op een geschreven papiertje, zodat ik weet dat jij het bent.


Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

30-3-2020 16:04

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

30-3-2020 16:04


Vermiste PersonenWhere stories live. Discover now