| 7 |

1.9K 128 44
                                    

   To jsem ale nestihla, protože vteřinu před tím, ji někdo vzal do náruče.
Na dotyčnou osobu jsem se podívala, abych zjistila, kdo to je. Do obličeje jsem mu sice neviděla, ale hned jak promluvil na- Mattema? Jsem poznala že je to Vitaa. Počkat cože? Můj pohled už nebyl tak docela vystrašený, ale překvapený. On jí někam nesl? Kam asi hele ponese polomrtvou holku.
Stála jsem tam jako kdybych zkameněla, nějak docela jsem to nechápala, ale jako viděla jsem Mattema a Vitu v plavkách, můžu umřít. Vitaa měl Lucy v náručí a Maty ho doprovázel.
Jakmile zašli do nějaké místnosti, jsem se rozeběhla za nima. Dveře byly otevřené takže jsem v pohodě koukla dovnitř, byla to ošetřovna. Lucy byla dost poškrábaná, no není divu, byla to celkem velká rána, dle toho co jsem slyšela. Stále byla v bezvědomí, kluci i já jsme tam u ní stály a čekali jen na chvíli kdy otevře oči.
Upřímně? Nemám ani tucha proč tam byli oni. Ten ošetřovatel jí zrovna desinfikoval rány tu poté položil kousek od Lucy, která se pohla a tu lahvičku omylem shodila. To by bylo jakože v pohodě, jenže ona ji i sebrala, to nedělá ani doma, když něco shodí.
Jakože ona je skoro mrtvá? A potom se jakože normálně probere? Kdy mi někdo stihl dát něco do pití? Jak to ti dva viděli, Vitaa si oddychl a Maty se jen usmál bylo to roztomilý. Když jsme si byli jistí, že Lucy vnímá, tedy podle doktora. Tak jí řekli ať se drží a odešli. Připadalo mi to strašně roztomilý. Na Lucy jsem sice trošku žárlila, ale taky jsem jí to přála, to ne že ne.
Po chvilince jsme už konečně mohly odejít z té smrduté místnosti.
Lucy se měla šetřit. Do vody sice mohla, ale žádný kamikadze. Což jí teda hrozně mrzelo, ale s tím se nedalo nic dělat, já jsem jí odvedla na deku a pak jsme si povídaly. Obě dvě nás po celou dobu doprovázela otázka- kdy jsme si stihly něco šňupnout? Po zbytek času v aquaparku jsme nic moc nedělaly. Max jsme šly na tobogán, ale tím to pro Lucy končilo.

   Došly jsme domů, zaply televizi, u seriálu se najedly a šly spát. Bylo vážně hodně brzo, ale já jsem po tom dnešním plavání strašně unavená. Televizi jsem vypla a došla nahoru, Lucy už tam byla a když jsem procházela kolem jejího pokoje, tak jsem jí řekla dobrou a pro dnešek vše.

| POHLED LUCY |

   Vitaa?? Nemohla jsem uvěřit, já jsem byla ve Vitově náruči. Sice v bezvědomí, ale jo.

Právo nevypovídat w/VitaaDove le storie prendono vita. Scoprilo ora