CAPITOLUL 4

4.4K 85 2
                                    

Y/n pov.
Eu: larevedere Yonyon. O îmbrățișez și ea cu jimin au plecat la spital. Mamă rămân singură cu nenorociții aia doi. Bine că jimin mâine se întoarce.
Mă îndrept spre camera mea dar simt cum cnv. mă apucă de încheietura mâinii,mă întorc și era Jongkook și tae  :
Jk: Y/n scuzama ce cazul de ieri dar nu eram în apele mele...îmi spune acesta cu o față trista.Nu pot sal resping când îl văd cu fața asta de cățeluș.
Eu:Bine.îi spun eu zâmbind.
Tae: scuzama și pe mine ..
Eu:yaaa am zis că va iert!
Jk:Y/n nu vrei sa stai cu noi la masa ca noștri frați/surori vitregi daca nu adevărați🙂🙃,mai bem cate un pahar de vin sau ceva care sa ne relaxeze?
Hmmmm ceva nu suna ok,dar după toate stresurile mele mi-ar prinde bine să mă relaxez puțin.
Eu:daca cinstit după toate astea ce s-au petrecut zilele astea mi-ar prinde bine!le zâmbesc eu și merg după ei.
Ne așezăm la masă și tae ne dă la toți un pahar de whisky cu gheață. Înainte să beau le spun:
Eu: eu plec până la baie acuș mă intorc....
Ei:ok
Le-am zis că plec la baie dar baia mea e la mine in camera că avem băi personale. De fapt m-am dus sa iau o pastilă că să nu mă ia alcoolul pentru că știu că nu mi-au zis ei sa bem degeaba.
Mă întorc și mă așez cu ei.
Am mai băut și am vorbit.Nimic important.
Skip time
Cât stăteam de vorbă tae zice:
T:Aish de ce e așa de cald.. și își dă jos tricoul. Doamne are așa un corp bine lucrat. Daca cinstit mă excită rău. Simpt că mă ud😬îl vreau in mine.
Jk:Y/n vrei să-ți facem un tur prin casa noastră?*mă gândeam că de ce nu?
Eu:desigur!😅
Tae:poate mai întâi incepem cu camerele noastre?
Eu: de ce nu..
Mergem mai întâi spre camera lu tae.
Intrăm și tae ne arată mai întâi masa sa de lucru apoi dormitorul. În timp ce mergeam mă împiedic de un caiet de a lui care era pe jos și de frica îl apuc pe Jk de tricou și cădem pe patul lui tae😶
Acum Jk e între picioarele mele și îi simt membrul prin sportivii săi, era tare. Oare se excită ?
La un moment dat îl voiam așa tare in mine.
Jk:Y/n ești cumva udă?mă întreabă el și chicotește iar eu încep să roșesc..
Apoi simpt cum buzele lui se lipesc de ale mele iar eu îi răspund la sărut.Mâinile lui se plimba pe corpul meu până ajunge la intimitatea mea. Începe să mio frece apoi. Se ridică, împreună cu tae se dezbracă. Știam ce va urma dar eram prea excitata și îi vroiam pe ambii in mine. Jk mă pune gen capră și se poziționează la intrarea mea,dar tae vine in fata mea și membrul lui mare și ecret îmi atinge buzele. Încep să-l frec și încet îl iau în gură,dar Jk intra brusc in mine până la capăt. Mă stărui sa nu gem dar scap un mic gemăt.
Jk:ahh... babygirl ești așa strâmbată...
Tae:ahhhh....da babygirl așa țineo....
Jk începe să se miște brutal in mine și rapid,iar tae își bagă mâinile în părul meu și mă fute in gură,de fiecare data ma înecam.Apoi Jk iese din mine si ma intoarce invers. Tae se poziţioneaza la intrarea mea si intra brutal, penetrânduma cu o viteză inumana si adânc atingândumi toate punctele, jk ma fute in gură si nu îi mai ia mult ca îşi lasa sperma in gura mea,iar in acel moment am orgasm si eu cu tae ne dam drumul simultan.
Jk ma ia incet de talie si ma pune deasupra lu iar eu poziţionânduma deasupra membrului său şi cate un pic. Încep sa ma penetrez singura pâna la capat si ambii gemem. Tae se apropie din spatele meu si brust intră in mine si mă penetreaza anal cu o viteză inumana si adânc, iar eu de durere cad pe pieptul lui Jk.
Eu:daddy mai incet ca nu mai pot. Tae si Jk maresc viteza si gemeau pe un ton nervos iar eu simţeam ca nu mai pot. Apoi simt cum ambii îşi dau drumul iar eu aveam orgasm..
Gâfâiau nervoşi si apoi cădem pe pat toţi epuizaţi si adorm.

~a doua zi~
Ma trezesc singură in pat in camera lui tae. Vreau sa cobor spre sufragerie dar deodata simt o durere mare de burtă si cad jos ţipând si încep sa plâng.
Eu:Aishhhhh!!!!!!
Tae si Jk fug repede spre mine si mă văd jos plângând.
Tae: Y/n !!
Jk:esti bine!!!
Jk ma ia in braţe şi ma pune în pat.
Tae:te doare ceva?ce ai păţit?
Eu:yaaaaa!legat de seara de ieri eu ţin minte tot ce sa petrecut....*şi incep sa roşesc.
Jk: cum p-păi?
Eu: miam dat seama că aţi pus ceva la cale si cand plecasem spre baie de fapt am plecat sa beau o pastilă ca sa nu ma ia alcoolul.
Tae:p-păi de ce ai acceptat so faci ?
Eu:d-deoarece....*mă inroşesc si tac
Tae ma săruta pe frunte la fel si Jk şi miau zis ca astazi sa nu ma ridic din pat sa stau aici. Peste 30 min. aceştia intră in cameră , si îmi aduc micul de jun (◍•ᴗ•◍)❤.

Skip time
E seara dar jimin nu sa intors.
Deja e târziu poate maine va veni .
Ma invelesc si adorm.

~dimineaţa~
trezesc cand aud:
Tae:Y/n !!!! Masa e gata vino!!!
Eu: Aishhhh!! Taee am vrut să mai dorm!! Ma imbrac intrun tricou alb si ştiind ca nimeni nu e acasa inafara de noi trei numi mai iau nimic ca oricum tricoul era lund până aproape de genunchi. Mă cobor acolo era Jk si Tae . Se beleau la mine. Mam înroşit.
Dau capul in jos ruşinată si ma aşez sa mănânc. Apoi se aude uşa. Mă intorc si e jimin care ma văzut pe mine imbrăcata cam prea lejer iar eu de ruşine ma ridic si fug repede in camera mea....

Fraţii vitregi🔞Where stories live. Discover now