CAPITOLUL 8

2.5K 52 2
                                    

Yonyon: ceee? Y/n ce copil?*spune ia serioasă*
Eu il iau pe tae de mână fara ca ea sa vada si stau timida si nu raspund.
Tae: mamă! Y/n e insărcinată si bebele e al meu! Orice ar fi chiar daca vei fi contra o sa ne casatorim si il vom creste pe bebe!*spune tae fericit apoi serios*
Yonyon: Tae nu spune prostii cum as putea fi contra sunt extrem de fericita!*spune fericita si vine ma ia de maini si ma saruta pe frunte si spune*
Yonyon: y/n o sa te fac cea mai fericita mămică*spune si râde*
Toţi plecam cu zâmbetul pe faţă in casa . Tae ma ia de mână si ma duce in cameră la el. Ma aruncă pe pat si se uita pervers la mine.Îşi da tricoul jos si se apropie de mine. Se pune deasupra mea si ma sarută. Se aude uşa si intră Yonyon.
Yonyon: ups continuaţi !*râde si pleaca*
Tae ma saruta in continuare pasional apoi incepe sa ma dezbrace.Sunt goală si el incepe sa se dezbrace. Işi scoate cureaua de la pantaloni si imi leagă mainile de pat cu ea. Roşesc si ma uit timida in ochii lui. Ma saruta pe gât pâna la abdomen lasângumi mici semne pe gât. Ajunge la intimitatea mea.
Eu: T-t-tae....*spun ingrijorata pentru a sunt pentru prima oara insarcinata si ma te sa nul ranesc pe bebe*
T: babygirl nu te teme voi avea grijă sa nul ranesc*spune blând dar cu o voce care ma excită*
Îşi bagă un deget in mine apoi pe al doilea si le misca foarte repede. Gem de placere si imi arcuiesc spatele. Numi ia mult si am orgasm, îmi dau drumul pe degetele lui. El si le linge si se poziţioneaza la intrarea mea. Intră cu grijă si incet in mine dar extrem de adânc. Gem de durere pentru ca inca nu mam acomodat cu marimea sa. Tae ma saruta ca sami treaca din dureri. Ma penetrează cu grijă dar foarte adânc. Gem foarte tare in sarut. Tae ma muşca de buza si mareste ritmul din ce in ce mai agresiv zadânc si repede. Dupa inca câteva mişcari îşi da drumul in mine si geme nervos cu o voce joasă iar eu ţip de plăcere lung. Tae imi da drumul de la pat. Ma poziţioneaza cu fundul in sus si imi pune cureaua la gât si o ţine trăgânduma spre el. Intră brusc in mine si ma penetrează anal fară milă. Loviturile lui le şimţeam până in gât. La fiecare lovitura scot un ţipat scurt si tare. Loveşte in mine ca nebunul incat rămân fără aer.
Eu: D-daddy nu mai pot*ţip*
Tae continuă sa dea in mine inca 5 min. Îşi da drumul pe fundul meu. Ma elibereaza la gat, ma pune deasupra lui ma saruta si intră din nou in mine se mişca puţin apoi ma culca pe el.
T: dormi baby*spune tae relaxat*
Gem puţin apoi adorm.

T: dormi baby*spune tae relaxat*Gem puţin apoi adorm

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.
















Îmi pare rău ca asa greu postez😢❤️❤️❤️❤️
Sper sa va placă. Va rog mult sami daţi idei de denumirea urmatoarei carte cu cine vreţi sa fie si un titlu va rog.🙏🏼🙏🏼❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️

Fraţii vitregi🔞Where stories live. Discover now