BÖLÜM 6

4K 222 205
                                    

📍Güzel bir bölüm olması dileği ile umarım beğenirsiniz.  Seviyorum hepinizi. Düşüncelerinizi yorumlarda belirtirseniz memnun olurum.

           💛İYİ OKUMALAR💛

📍📍📍📍📍📍📍📍📍📍📍📍📍📍📍📍📍📍

Yazardan;

Asena sabah uyanır uyanmaz hemen spor yapmaya başladı herzamanki gibi. Artık onun yaşam felsefesi gibi olmuştu her sabah 1 saat spor yapmasa günü güzel geçmiyordu. Sporunu bitirdikten sonra odasına gidip üstüne siyah kot asker yeşili tişört ve siyah ceket giyip Tugay'dan çıktı.

Aklına araba geldi evini tuttu, eşyaları aldı birtek araba alması kalmıştı nasılsa uzun zamandır üniversite zamanından beri para biriktiriyordu zorda kalmamak için. Zaten ailesinden kalma yeterince para vardı.

Hemen bi galeriye gidip araba bakmaya başladı.

Kendisine uygun hyundai i20 kendisi için daha uygun olacağı için onu almaya karar verdi. Bakımına falan baktırıp evin yolunu tutmaya başladı.

Eve gelince üstünü değiştirip abisini aradı hzun zamandır konuşmuyorlardı

"Alo güzelim?"

"Alo abimm nasılsın?" Ne çok özlemişti sesini 1 aydır konuşmuyorlardı. Asena özlüyordu onu keşke orda olsaydı belki daha iyi olurdu.

"Iyiyim bitanem sen nasılsın,murat komutan nasıl? "

"Abim ben çok iyiyim, Murat Komutan da en son iyiydi?"

"Nasıl en son iyiydi güzelim? "

"Abicim benim tayinim çıktı Mardin'e. Sana anlatacaktım ama musait değilsindir diye aramadım."

"Bitanem neden haber vermiyorsun. Ben sana musait olmazmıyım. Sen benim annemden babamdan yadigarımsın can içim. Bir daha bana anlatmamazlık yapma kuzum lütfen. Bu arada 1 haftaya gelirim yanına. "

"Tamam abim bekliyorum,seni seviyorum sağ salim gel. "

"Tamam kuzum bende seni seviyorum, görüşürüz. "

Asena abisi ile konuştuktan sonra kendisini çok iyi hissetmişi. Ne çok seviyordu abisini.

Asena acıktığını hissedince mutfağa gidip kendisine bişeyler hazırlamaya başlamıştı. Masayı kurduktan sonra içecek bişeyler olmadığını farkedip markete giderek cola ve bi kaç bişey daha alıp eve döndü.

Tam yemeye başlayacaktı ki kapı alacaklı gibi çalmaya başladı. Eline silahını açıp kapıyı açtı bi anda eve hücum eden timi gördü.

Ulan bunlar burda ne arıyor kardeşim bari evde rahat olayım diyerek kapıyı kapatıp;

"Hayırdır beyler bu saatte neden burdasınız."

"Aaa aşk olsun Komutanım bizde buraya taşındık. Hem siz bizi istemiyormusunuz istemiyorsanız gidelim yani bizde komutanımızla bişeyler yeyip oyun falan oynarız diye bekledik be Komutanım ah ah nolaydı da gelmeseydik, ayaklarımıza prangalar vurulaydı da gelmesey-"

"Ulan bi motorun soğusun. Tamam sus ağlama ben biraz daha bişeyler yapayım gelir yersiniz." Asena tam mutfağa girecekti ki yine kapı çaldı sabır çekip kapıyı açtı. Kim olduğuna bakmadan;

"Buyur kardeşim gel bütün karınca sürüsü bizim evde sen eksiktin sende gel tam ol- ha Komutanım sizmiydiniz bende başkası sandım kusura bakmayın buyrun geçin. " rezil olmuştu yine millete.

ASENAWhere stories live. Discover now