XI

4K 408 149
                                    

Okuldaki uzun bir günün sonunda otoparkta Minho'nun gelesini bekliyordum. Öğretmen olduğu için okuldan öğrencilere göre 10 dakika daha geç çıkıyordu.. Artık beklemekten sıkıldığım için yere oturmuş, sırtımı arabaya vermiştim. Otoparkta bir tek ben vardım ve bu sessizlik biraz ürkütücüydü.

Yaklaşık iki veya üç dakika sonra Minho'yu görmemle ayağa kalkmıştım. Bana sıcak bir sarılma verdikten sonra sordu: "çok beklettim mi?" sahte bir sinirle cevap verdim "götüm dondu bildiğin."
Gülümsedi
"bu durumda yok yaa bir şey olmaz demen gerekirdi.."
niye ki, 10 dakikadır g*t gibi bekliyordum burada "niye öyle diyim, gerçekleri konuşurum ben."

Biz bu şekilde konuşurken birinin bağırma sesini duymuştum "KUZEEN!" Kafamı çevirdiğimde bunun iki yıldır Japonya'da olduğu için göremediğim kuzenim, Ryujin olduğunu gördüm.
"RYUU!" Diye çığlık attıktan sonra ona doğru koşup sarılmıştım.

Ryujin benim kuzenimdi. Küçüklüğümüzden beri birlikte kardeş gibi yetiştirilmiştik ama iki sene önce Japonya'ya taşınmıştı, gerçekten çok üzülmüştüm. Ryujin'in gerçekten katı bir ailesi vardı, o kadar fazla çalışırlardı ki Ryujin'e pek sevgi gösteremezlerdi. İyi Notlar ve çok çalışmak onlar için sevgiden çok daha önemliydi. Neyse ki Ryujin bizim evimizde gerçekten çok zaman geçirmişti ve bizim ailemizin önemli bir parçası olmuştu.

Sarılmamız bitikten sonra konuşmaya başladı "arkandaki yakışıklı da kim?" Minho'ya baktım. Kıskanmış görünüyordu, belli ki kafası da karışmıştı. "O benim biricik sevgilim Minho". Minho tatmin olmuş gibi gülümsedikten sonra Ryujin konuşmaya başkadı "ben yokken sevgili de mi yaptın lan sincap" dedikten sonra kolunu boynuma atıp beni "boğmaya" başladı.

Kahkahalarımın arasında konuştum. "Sanki senin sevgilin yok küçük fare." O cidden fareye benziyordu. iki saniye durup konuştu "Jiji'ye buraya geldiğimi söylemedim daha." Kaşlarımı çatıp aklıma gelen soruyu sordum "sen buraya nasıl geldin bu arada?" Garip bir şekilde güldükten sonra konuştu "birazcık kaçmış olabilirim.."
"iyi bok yedin ryu"
"Ehe ehe biliyorum"
"Neden yaptın ki?"
"Beni orada deli gibi çalıştırıyorlardı, bildiğin hayatım elimden alınmıştı ve aynı zamanda sizi özlüyordum."
Gülümseyerek sordum "bizi mi, Yeji'yi mi?"
"Daha çok Yeji'yi...ama sizi de özledim!"
"Peki şimdi nerede kalacaksın?"
"Sizinle?"
Bütün konuşma boyunca sessiz kalmış Minho ağzını açmıştı "hadi gidelim o zaman."
Ön koltuğa, Minho'nun yanına geçmiştim, Ryujin'de söylene söylene arka koltuğa geçiyordu. "Niye ben arkada oturmak zorundayım ki allah allah. Sen geçsene döl israfı!"
Gülümseyerek cevapladım "ben niye geçeyim sevgilim o benim pembe kafa!"
Ryujin'e pembe kafa diye seslenirdim, pembe saçı vardı çünkü... neyse

Kısa bir sessizlikten sonra Ryujin konuşmaya başladı "Eee Minho oppa, sence Jisung nasıl biri?"
Minho kendinden emin bir şekilde cevapladı "yumuş yumuş, eğlenceli, biraz da salak bir sincap o.." tamam biraz haklı olabilidi.
"O zaman sincabımızı verdik gitti. Güle güle kullanın"
Bi dakika ne? Bu pamuk şeker az önce beni sevgilime mi sattı?
O sırada Ryujin konuşmaya devam etti "geri iade yok haberiniz olsun."
"Tüh kaldım artık bu minik sincapla"

Yolun geri kalanı eğlenceli geçmişti. Minho ve Ryujin gerçekten iyi anlaşmıştı. Şimdi ise annemin Ryujin'i soru yağmuruna tutmasını izliyordum. Annem nedense Ryujin'in evden kaçmasını iyi karşılamıştı, zaten teyzemle pek anlaşamazlardı.

Annem aklına gelen soruyla bana döndü "birkaç gündür buraya bir araba geliyor ve sende ona biniyorsun, kimin arabası o?"

Annem Ryujin ile Yeji'nin sevgili olduğunu biliyordu ve onları gerçekten çok yakıştırıyordu. Benim de sevgilimin olmasını her zaman iple çekmişti.

"Anne o benim sevgilim, Minho.."
Annem sevinçten bir çığlık atıp onu yemeğe davet etmem için yalvarmaya başlamıştı. Sonunda Minho'yu da Yeji'yi de akşam yemeğine davet etmiştik. Tabi Yeji hala Ryujin'in burada olduğundan bihaberdi.

Sonunda Yeji gelmişti. Ryujin kapıyı açtı ve Yeji'yi görünce gözlerinden yaşlarının akmasına izin verdi "Jiji?"

—————
Bu aralar hiç bölüm atamıyorum ühü ühü
Neyse itzy ekledim en azından mckdmdmd
Belki sonda başka grupları da eklerim
Neyse BYEE

—————Bu aralar hiç bölüm atamıyorum ühü ühüNeyse itzy ekledim en azından mckdmdmdBelki sonda başka grupları da eklerim Neyse BYEE

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.
Malice || MinsungWhere stories live. Discover now