-8-

16.2K 330 21
                                    

Cestou do obchodního centra jsme šli na dvě skupinky. Já s Julií vepředu a kluci za námi. Chvilku jsme pak ještě čekali venku,aby kluci stihli dokouřit.

"Na nákupy nás nepotřebujete,ne?" zasmál se Levi a podal mi jeho kreditku.

"Běžte zatím samy a za dvě hoďky dáme sraz u zlatnictví. Já pak půjdu s Miriam ke mně udělat ty vlasy a Levi tě vezme na nehty. Platí?"řekne Sam Julii a z peněženky jí také podá svou kreditku." Nastavil jsem ti limit,tak ne že to přečerpáš"zašklebí se,když si Julia schovává kreditku do kapsy. Rozloučíme se a my pak odcházíme na nákupní odpoledne.

*pohled třetí osoby*

Zatímco děvčata odešla zůstali oba starší bratři venku a opření o nízkou kamenou zídku v klidu pokuřovali.

"Brácho teď mi řekni. Co se tam včera dělo?" zeptal se náhle Samuel. Levi se bez zájmu díval na zem.

"Nic moc" odvětil po chvíli. Blonďák zavrtěl hlavou.

"No to asi těžko. Znáš Richarda stejně dlouho jako já,víš sám co to znamená když si o něco řekne" řekl. Levi odhodil zbytek cigarety a hned vytahoval další. Když ho něco trápilo,kouřil prakticky v kuse. Samuel to věděl.

"Jo,já vím. Ale kdyby jsi to viděl...když vešla Miriam do místnosti,v očích se mu objevila ta jiskra kterou jsem tam už x let neviděl" povzdechl si Levi a škrtl zapalovačem.

"Takže se mu líbí,říkáš" pronesl zamyšleně Sam a prsty bubnoval do zídky."

"Pravděpodobně. Ale je to moje ségra,ty vole. To jediný co mi zůstalo. Já...já prostě nevím jestli to dokážu".

" Co jestli dokážeš?".

"Dovolit mu navázat s ní bližší kontakt. Vždyť brácho,ráno když mi Richie volal tak zněl skoro nervózně!".

" Kecáš!"vyhrkl nevěřícně Sam. "Naše kostka ledu že by roztála jo? To na něj Miri musela udělat kurva velikej dojem".

" A mám pocit že i on na ní "dodal zdrceně Levi. " Když jsem jí ráno řekl že tam dnes pojedeme tak se začala červenat. Mám z toho strach". Sam ho chvíli nechal,černovlasý nevypadal z téhle situace vůbec nadšený.

"Jestli se líbí ona jemu a i on jí,tak já bych to asi neřešil" poznamenal nakonec. "Myslím že oba si zaslouží trochu štěstí. Obzvláště Miri,ten idiot co s ním byla jí vykořisťoval dost dlouho". Levi zatnul zuby,jakmile slyšel o Harrym,otevírala se mu kudla v kapse. Bývalého přítele jeho malé sestřičky nikdy neměl rád,ale po tom jak se k ní po dobu jejich vztahu choval ho začínal nenávidět. Miri nebyla šťastná,jen přežívala v toxickém vztahu.

" Víš dobře že Richard by ji rozmazloval jako princeznu. Kdyby tedy dodržovala pravidla.."řekl Samuel.

"A to je další věc" vystartoval Levi. "Vždyť já ani nevím, jestli se jí něco takového líbí". Blonďák se i přes nevhodnost situace rozesmál.

" Vole"řehtal se. "Já se z tebe pochčiju! Ty to,kurva,nevidíš? Ta je jasná jak slunce". Levi znejistěl.

" Myslíš?"zeptal se zamyšleně a Sam přikývl.

"To si piš".

" Vždyť...nemyslíš že bych to jako dominant poznal? Že bych poznal submisivního jedince?". Sam si povzdechl,on to pořád odmítal pochopit.

"Já to tedy poznal. Dává to značně najevo,stačí se dívat. Jen ty to vidět nechceš,protože si nedokážeš připustit že by tvoje malá sestřička dělala něco takového. Třeba,jak tě znám tak jsi jí včera rozkázal,aby nemluvila s nikým koho neschválíš,je tak? Splnila to?". Levi s těžkým srdcem přikývl.

MazlíčekWo Geschichten leben. Entdecke jetzt