9. Bölüm

9.8K 443 136
                                    

Ateş Kandemir...

Elimdeki telefonun ekranına öylece bakıyordum. Şaka falan mı bu? diye düşünmeden edemiyordum. Ne yapacağımı bilemez bir hâlde derin bir nefes aldım. Daha önce beni seven ve bana bunu söyleyen kızlar tabii ki olmuştu. Sadece Gamze'yle daha bir haftadır tanışıyorduk. Birbirimizi daha tanımıyorduk bile.

Arya'ya kısa bir bakış attıktan sonra yatağın üzerine oturdum. Arya da peşimden oturdu. Rehbere girip Gamze'nin adını bulduktan sonra üzerine tıkladım. Gamze'ye ne diyeceğimi bilmiyordum ama yine de arıyordum.

Telefonu kulağıma götürdüğümde Arya, "Hoparlöre al," dedi. Ona bakıp kafamı olumsuz anlamda salladım. Arya ellerini beline koydu ve gözlerini kısıp, "Almazsan Gamze telefonu açtığında Ateş seni seviyor! diye bağırırım," dedi. Bir süre yüzüne baktım. Ardından telefonu kulağımdan çektim ve hoparlöre aldım. 

Telefon birkaç kere çaldıktan sonra Gamze'nin sesi doldurdu kulaklarımı. "A-alo?" Bir şey demek için dudaklarımı araladım ama hiçbir şey söyleyemedim. Ne diyeceğimi bilemeyerek Arya'ya baktığımda telefonu elimden alıp sessize aldı. 

"Ciddi misin falan de," dedi. Bundan başka diyecek mantıklı bir şey gelmiyordu aklıma. Onaylar gibi başımı salladıktan sonra Arya aramayı sessizden çıkardı.

"Mesajını gördüm de," dedim oturduğum yerde dikleşerek. "Ciddisin değil mi?" Gamze'nin derin bir nefes aldığını duydum. 

"Böyle bir şeyin şakası olur mu sence?" dedi Gamze. 

"Bu konuyu telefondan konuşamayız," dedim. "Bir tanıdığımızın dağ evindeyim şu an. Pazartesi konuşacağız, tamam mı?" 

"Ta-tamam," dedi Gamze kekeleyerek. "Ateş..."

"Efendim?"

"Lütfen bu olayı kimseye söyleme."

Birkaç saniye sustum. Ardından, "Tamam, görüşürüz," dedikten sonra, Arya telefonu kapatıp bana uzattı. Telefonu elinden alırken, "Ben çıkayım," dedi. Başımı salladıktan sonra Arya ayağa kalktı ve odadan çıktı. O odadan çıktıktan sonra yatak başlığına yaslandım ve İnstagram'a girdim. Karşıma Gamze'nin fotoğrafı çıktığında nefesimi verdim. Fotoğrafı yarım saat önce koymuştu.

gamzeealp: Smile in spite of everthing :))

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

gamzeealp: Smile in spite of everthing :))

64 yorum...

pınar_yılmazz: Evlenelim mi kalbimin prensesi?

gamzeealp: @pınar_yılmazz Ayy, evet evet, binlerce kez evet!

aykuttt: Çok güzel gülüyorsun be :))

okandiyebiri: Düştüm gülüşüneee.

muratt.akk: Bu fotoğrafı çekerken beni kesiyordu.

Bay OdunWhere stories live. Discover now