•Katil'im

992 65 36
                                    

Bu zamana kadar o kadar acı çektim ki bazen kurtuluşa adım atmak istiyorum .
Bazen öyle bir gitmek istiyorum ki , kimse beni hatırlamasın . Öyle bir şey istiyorum ki bütün acılarım son bulsun .

Bazen de sevilmek istiyorum . Gerçekten, sevilmek . Beni seven olsun , beni korusun istiyorum. Biliyorum çok istiyorum . Hep istiyorum . Ama yoruluyorum . Gerçek olamayacak şeyleri istemekten , yoruluyorum .

Bazen de sevmek istiyorum . Ölümüne sevmek . Kokusunu , sesini , her bir karışını ezberlemek. İstiyorum işte .Elinden tutup biz varız demek, biz birlikteyiz, biz sevmiyoruz , biz aşık değiliz biz çok başkayız demek istiyorum. Haykırmak istiyorum .Üşürken sarılsın , sarılayım , düşerken öpsün, öpeyim yada ayağa kalkmak ,savaşmak isterken yardım et demek istiyorum .

Ben Park Jimin, bu yolun sonu yok . Ben var olmak istiyorum . Sonu olmayan bu yolda ismim unutulsa bile , birilerinin kalbine girmek istiyorum. Bencilim belki de , sadece istiyorum.

Dün gece yağmur yağmıştı. Dışarda tatlı bir telaş vardı. Yağmurdan kaçan insanlar , yada ıslanmaktan mutlu olan çocuklar veya en basitinden el ,ele aynı şemsiyenin altında yol alan aşıklar.

Aşķ'ın basit bir şey olduğunu düşünmüyorum. Bana göre aşk eğer varsa tek bir seferliktir. Benim dediğin kalbin bir kişi için atarsa bu aşktır. Onsuz nefes alamazsan. Gecen , gündüzün yoksa bu aşktır.

Onsuz bir dünyayı hayal edemiyorsan . Tanrım ondan önce ben öleyim, ben onsuz yaşayamam diyorsan . Bu aşktır.

' Pişt güzellik yine ne düşünüyorsun.?' Gülümsedim.

'Tae sence , aşk gerçek midir?'

'Bence aşk cinayettir güzelim, ama en güzel cinayettir.'

'Ama cesetlerin bile bulunamayacağı bir cinayettir, korkunçtur Jimin.' Ama en güzelidir demişti.

'En güzel cinayettir demiştin ama .'

'Her cinayet korkunçtur çünkü güzelim . En güzel olmasının nedeni ise katilde , katledilende aynı kişidir. Temiz değildir, ama en temiz cinayettir. Bunu anlaman için aşık olman gerekir Jimin .'

'Aşık olmuş gibi konuşuyorsun , Tae .' Gülümsedi ama kırık bir gülümsemeydi . Tae ilk defa burukça gülümsüyordu .

'Belki de bir cinayet işlemişimdir Jimin.'

'Tanıklık yapmış olamam değilmi Tae.'

' Bilemem olabilir misin ?' Olabilirdim.

' İçimden bir ses cinayeti bildiğimi ama susmam gerektiğini söylüyor, '

' O zaman şimdilik susmalısın güzelim. İşlediğim cinayeti ben bile bilmiyorken , tanıklık yapmamalısın.' Evet , tanıklık yapmamalıydım.

'Ve son bir şey jimin , bir katil cinayet işlemeden önce bunu sorgular . Sorguluyorsun , bir cinayet işlemek üzeresin. Ama sakın bunu unutma , bu cinayeti şimdi işlersen sadece katledilen olursun . Katilini bile tam bilmiyorken .'

Tae haklıydı. Ben daha katilimi bile bilmiyorken , bir cinayet işleyemezdim. Bir cinayet dediği gibi katil ve katledenle olurdu . Ben kendimi katledemezdim .

Tae çoktan dışarı çıkmıştı. Biraz dolaşmak istiyormuş. Bende evde koltukta pinekliyordum . Aklıma hep Tae yle konuştuğumuz şeyler geliyordu .

Boş verip ayağa kalktım . Parti akşam 8 de başlayacaktı ve şuan saat 3 e geliyordu 5 saat vardı daha . Direk dans yapacaktım bu akşam . Çünkü verilen partinin konsepti buydu . Telefonum çalınca hemen elime aldım kayıtlı olmayan bir numaraydı.

•Last Dance | Jikook Hikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin