Ty se jednou zabiješ..

1.1K 47 28
                                    

Bea
-dva a půl týdnu -
Přísahám, že tu holku jednou přerazím. Jen co se vrátím z rodinné sešlosti, která trvala dva týdny se dozvím, že je v nemocnici.. Asi mi brzo odvezou.. Boha jeho.. Tele moje je to prostě.

-v nemocnici-

Dojdu na pokoj kde má ležet Clau, zaklepu a vejdu. "no čau vybouranče.. Já ti říkám.. Ty se jednou zabiješ" uchechtnu se a sednu na židli vedle její postele. "hele nech si to.. Jinka..čauvec!" začne se smát a praští mi do ramene. Po hodině a půl  co si povídáme přijde do pokoje doktor. "dobrý den, jen vám jdu říct, že vás stav je už velmi dobrý.. Jistě.. Sádru budete mít asi ještě týden či dva a na ruce ortézu, ale jinak už je vše v pořádku.. Takže.. Váš zítra či pozítří pustíme.. A chci se zeptat jestli vás má kdo vyzvednout" chci říct, že já, ale.. Jaksi nemám auto a auto Clau je teď v její garáží.. A jak ji tak znám.. Bude se v něm hrabat ona,jenže do pokoje vejde někdo další" já se pro ni zastavím a dovezu ji domů" a ten tady dělá co. Hodím po Claudii pohled , který jasně říká, že až bude doma.. Tak mi vše pěkně rychle vyklopí páč konci návštěvní hodiny.

-další den po příjezdu Clau domů-

Clau už je doma asi dvě hodiny, takže vezmu nějaký jídlo (hlavně naše oblíbené lasagne a pizzu) a pití se sladkostmi. Když už jsem u jejího domu,zazvoním a vytáhnu klíček z pod květináče, vejdu a jdu za ní do pokoje " Čau kotě!" skočím k ní na postel " Hola Gatito!(Ahoj kotě) " obejme mne,pak pustí a já vytáhnu z batohu 4 jídelní krabice..dve s lasagnemi a dvě s pizzama. " ty seš úžasná!" řekne a její žaludek se ozve..podam ji to a dodám" tak.. A teď mi pěkně řekneš co vše se za ty dva týdny stalo a proč tě vezl domu Kol Mikaelson "nevinně se usměju. Vše mi vysvětlí a já na ní čumím s otevřenou pusou" co, že jsi udělala?! "vykřiknu překvapeně, vidím jak se červená a sklopí hlavu" no.. Heh... Jo.. Já ho políbila.. A teď nevím co dělat... Mám v hlavě jedni slovem CHAOS.. A to se mi nelíbí.. Nechci dopadnout jako minule" no.. Tohle bude ještě zábava tedy.. Že začátku to vypadlo, že se Clau nezamiluje... Jenže teď?.. Řekla bych, že je v tom až po uši.. Musím ji pomoct ať to stojí co to stojí.. Je to má kamarádka.. A zaslouží si někoho kdo io bude milovat tak jako ona jeho..

Ahojteee lidičky! Tak dneska z pohledu Beatric.. Noo.. Mám v plánu ještě hodně věcí.. Ale teď bohužel nevím kdy vyjde další🤷🏻‍♀️no nic.. Přeji krásný zbytek noci a buenas noches 🌻❤️

You're an idiot, Mikaelson [Dokončeno] Kde žijí příběhy. Začni objevovat