Kde je?!

989 39 6
                                    

Claudia

-dva dny po té -

No..abych vše shrnula.. Dala jsem se dohromady z Kolem.. Ja vím.. Ale teď.. Jdu si do Starbucks pro kafe, jenže ucítím silnou ránu do hlavy, zatmí se mi před očima a já se skácím k zemi. Poslední co si pamatuji je" tomuhle se říká odplata kočičko".. Kurva.. To ne..

- o 5 hodin déle-

Vzbudím se s bolestí hlavy přivázaná k nějakému.. Lůžku? Porozhlédnu se po místnosti. "ale.. Kočička se konečně probrala" to nebyl sen.. "jak.. Jak je to možný?! Mamka ti vymazala paměť!"
"asi ne moc dobře jak vidíš" nechutně se ušklíbne. Chci použít svou magii, jenže.. Nejde to! Sakra!
"nesnaž se.. Je to tu zabezpečené pri tvé zrůdné rase!" vrazí mi facku. "jediná zrůda jsi tady ty" syknu, v tu ránu mi přiletí ještě větší nez předtím.. Zatnu zuby.

Beatrice

Uz je to 6 hodin co se snažím Clau dovolat.. A stále nic. Začínám mít o ni strach. Zkusím zavolat Kolovi" prosím? "
" ahoj Kole.. Tady Beatrice.. Jen se chci zeptat.. Je u tebe Clau? "
" ne, není.. Proč? "
" nechci stresovat.. Jen.. Nemůžu se ji dovolat.."
"hele..zkusím k ni zajet.. Dám vědět" típne to.

-o 6 dní později-

Už je to týden co Clau zmizela.. Nemůžeme ji najít..

Kol

Týden.. Jeden týden od toho co Clau zmizela.. Je to jakoby se propadla do země.. Nejim ani nespím.. Mám o ni strach.. Hledáme ji, ale stále nic..

Claudia

Bolestně zakřičím.. Po tom týdnu tady. Jsem strašně slabá.. Nemám sílu na to se bránit či jakkoli se odsud dostat.. Mučí mne.. Na těle mam nespočet modřin, řezných ran a určitě něco zlomeného či naraženého" až mne najdou.. "nenechá mi to doříct.." hah.. Ty si myslíš, že TEBE někdo hledá?! "začne se smát" kdo by hledal někoho jako jsi ty! Ty nejsi nic jiného nez obyčejná nestvůra, která by měla chcípnout! Ale neboj.. Moc dlouho tu už trvat nebude.. Jsi stejně slabá jako tvá matka.. Nikdy nebudeš víc.. Garantuji ti, že ty.. Už nikdy.. Nespatříš denní světlo "dá mi další elektrický šok.. Začne se mi znovu stmívat před očima.. Padnu do bezvědomí..

Beatrice

Zamotá se mi hlava.. Padám k zemi..
" Clau! " jak.. Musely jsme se myslí spojit.. Vypadá strašně..
" Beo? Jak.."
"kde jsi? Kam jsi zmizela!"
"otec.. On.. On si vzpomněl.. Našel mne.. Nevim.. Nevím kde jsem.. Ale.. Jedno vím..moc dlouho už to nevydržím.. Proto tě prosím.." nestihla to doříct.. Někdo mne polil vodou"CLAU! " zvláštně se na mne všichni podívají" co se děje lásko? "
" nějak... Nějak jsme se myslí spojily.."
"cože?! Kde je?!" řekne rychle Kol.
"neví to.. Ale... Já asi vím.."

Ahoooj... Takže.. Jsem tu s další kapitolou.. Tak co? Myslíte, že ju najdou? Přijdou pozdě nebo ne? No nic.. Buenas noches! 🌻💞

You're an idiot, Mikaelson [Dokončeno] Kde žijí příběhy. Začni objevovat