BÖLÜM - 5

22 8 7
                                    

Herkese merhaba umarım keyif alarak okuduğunuz bir bölüm olur 💜

~~

Evet 5 dakika içinde hikayeyi görenlerin sayısı 58 olmuştu, şimdi ayıkla pirincin taşını Nevra. Kızlara erkekler olarak ayırsam bana mesaj atanın kız veya erkek olduğunu bilmiyordum. Sahi ben adını bile bilmiyordum ki.

Elime kitaplıktan boş bir defter alıp hikayeyi izleyenleri yazmaya başladım.

Ecem, Taha, Mert, Sevilay, Buse, Hilal, Ayça, Mehmet, Ali, Furkan, Enes..

Mert

O olabilir miydi? Geçen yaz bana çıkma teklifi etmişti salak bildiğin direk çıkalım mı demişti, hayır nereye çıkıyoruz ne iğrenç bi kelime ya.

Taha

Basket takımından, eğer öyle bir şey olsa illa Ali'ye söylemez miydi? Ya da herhangi bir şey bizim hiç konuşmamız olmamıştı ki onunla

Sevilay

Sevilay inek başını dersten kaldırıp uğraşmaz böyle işlerle ama ya uğraşırsa?

Ecem

12-F Ecem, bunun gözü de Ali'deydi ama fena kız buda kıçı başı ayrı oynuyor, Ali'nin gözüne girmek için yaptığını yalakalıkları görseniz direk kusarsınız. Acaba Ali'yi elde edemeyince benimle mi eğlenmek istedi.

Furkan

Arkadaşız onunla o hiç yapmaz hem niye yapsın ki, Salak Nevra diğerleri niye yaptıysa buna onun için olabilir mi diye kızdım kendime.

Off bu böyle olmayacaktı, herkesin yazma ihtimali vardı.
Kimdin sen kim? Deli gibi merak ediyordum kim olduğunu.

Bu konudan bizimkilere bahsetmemiştim çünkü önemsizdi ama şimdi içim içimi yiyordu. Onlara bir süre daha söylemeyecekim zaten engellemişsin kim olduğunun bir önemli yok derlerdi, gerçi Ayça boku da benim gibi merak ederdi ama Ali'm kızardı. Kendim bulacaktım onu, bulduğum da da bir güzel rezil edecektim.

Madem oyun istiyorsun sapık oynayalım bakalım.

Sabah ilk olarak engellenenler listesine girip engelini kaldırdım. Hala A diye kayıtlıydı. A harfini silip yerine sapık yazdım ve giyinmeye başladım.

Hava yine kapalıydı, muhtemelen öğlen olmadan yine yağmur yağmaya başlardı deri ceketim yerine bu sefer lacivert yağmurluğumu giydim. Çantamı dün akşam hazırlamıştım içine mayom ve havlumu da koyup kapattım fermuarını. Çıkışta yine yüzmeye gidecektim maalesef ki!

Mutfak da annem kahvaltı hazırlıyordu ayak üstü bir şeyler yeyip "ben çıkıyorum" diye bağırdım botlarımı giyerken. "Sağır değilim Nevra duyuyorum, akşam geç kalma" diye ekledi.
"Sanki bara, pavyona giden insanlarız ya tövbestağfurullah işim bitince geleceğim işte malum bide baş belası yüzme var okuldan çıkınca" diye söyleyerek çıktım evden.

Asansörün düğmesine basıp beklemeye başlarken mesajlara girip namı diğer sapığa mesaj attım.

Ben- Sırf merak ettiğim için engelini kaldırdım, seni bulacağım.

Yazıp gönderdim ve telefonumu cebime koydum. Asansör geldiğinde binip sıfıra bastıktan sonra, aynaya dönüp kendime baktım hemen. Tamam insana benziyordum, ellerimle saçlarımı düzeltip dudağıma nemlendirici sürdükten sonra çıktım asansörden.

YERYÜZÜNÜN YANAĞINDAKİ SİYAH BENWhere stories live. Discover now